akiz90 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Η διαδικασία είναι στάνταρ είτε την έκανε τότε είτε τώρα. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι τώρα θα του βγει πρόστιμο.
SeXBOX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ ήμουν Κάιρο όταν ήταν να παρουσιαστώ, ήρθε το χαρτί αλλά δεν μπορούσα να φύγω(σ.σ. είχα χαρτί από ψυχιατρική κλινική κανονικότατα και νευρολογικές κλινικές για επιληψία) άργησα 20 ημέρες ώσπου πήγε αστυνομία(τότε ετσι κάνανε τώρα δεν ξέρω) και δεν ήμουν εκεί(οικεία), είπαν να παρουσιαστώ άμεσα με το που πατήσω Ελλάδα, κηρύχτηκα λιποτάκτης και προσκόμισα ήδη όλα τα χαρτιά που είχα και με βγάλανε με άμεση απόφαση Ι5 και πήραν όλες τις "κατηγορίες" πίσω. Είχα δυνατό χαρτί γιατί τότε που ήμουν Κάιρο σε ιδική νευρολογική/ογκολογική κλινική και μου κάνανε tests. EDIT: Τώρα είμαι 100% νορμάλ λόγο του ότι βρέθηκε η αιτία και η θεραπεία και δόξα τον θεό οικογενειάρχης άνθρωπος πλέον. Και σε ηλικια που δεν σε καλούν. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από SeXBOX
akiz90 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Εγώ ήμουν Κάιρο όταν ήταν να παρουσιαστώ, ήρθε το χαρτί αλλά δεν μπορούσα να φύγω(σ.σ. είχα χαρτί από ψυχιατρική κλινική κανονικότατα και νευρολογικές κλινικές για επιληψία) άργησα 20 ημέρες ώσπου πήγε αστυνομία(τότε ετσι κάνανε τώρα δεν ξέρω) και δεν ήμουν εκεί(οικεία), είπαν να παρουσιαστώ άμεσα με το που πατήσω Ελλάδα, κηρύχτηκα λιποτάκτης και προσκόμισα ήδη όλα τα χαρτιά που είχα και με βγάλανε με άμεση απόφαση Ι5 και πήραν όλες τις "κατηγορίες" πείσω. Είχα δυνατό χαρτί γιατί τότε που ήμουν Κάιρο σε ιδική νευρολογική/ογκολογική κλινική και μου κάνανε tests. Είχες όντως πρόβλημα? γιατί αν δουν χαρτιά για όγκους κτλ σε διώχνουν με τη μία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις