notist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ίδρωσα αλλά τα κατάφερα με prepaid eurobank.Τώρα περιμένω στο mail να έρθει.
notist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ήρθε το e mail απόρριψης της παραγγελίας και όχι κωδικοί. Some examples of order rejections are because of issues with billing/shipping addresses, the particular card being used or the email address linked with your account. Τι φταίει η κάρτα η διεύθυνση(έβαλα αγγλική) η το email μου? Μήπως δεν έπρεπε να βάλω yahoo.gr και να έβαζα gmail.com?Τι κοτσάνα έκανα?
kchristidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά κάτι παίζει γενικά. Εμένα πέρασε η συναλλαγή με χρεωστική Alpha Bank αλλά οι κωδικοί ήρθαν μετά από 3 ώρες. Στο ενδιάμεσο έβαλα ένα φίλο που ζει μόνιμα Αγγλία να μου το αγοράσει (με αγγλική κάρτα) και αφού έκανε τη συναλλαγή, μετά από μισή ώρα του ήρθε μήνυμα πως η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε. Οπότε μάλλον κάτι παίζει γενικά.
notist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kchristidis είπε Παιδιά κάτι παίζει γενικά. Εμένα πέρασε η συναλλαγή με χρεωστική Alpha Bank αλλά οι κωδικοί ήρθαν μετά από 3 ώρες. Στο ενδιάμεσο έβαλα ένα φίλο που ζει μόνιμα Αγγλία να μου το αγοράσει (με αγγλική κάρτα) και αφού έκανε τη συναλλαγή, μετά από μισή ώρα του ήρθε μήνυμα πως η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε. Οπότε μάλλον κάτι παίζει γενικά. Καλά χαιρετίσματα.Δοκίμασα και με χρεωστική και hotmail αλλά τίποτα.Ούτε τα λεφτά έχουν πάρει ούτε καν μήνυμα απόρριψης της παραγγελίας έστειλαν. Συγγνώμη για το off topic από αλλού εδώ Ελλάδα συνδρομή gold που βρίσκουμε?
SaFiS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μια από τα ίδια. Ξαναδοκίμασα χθες με μια κάρτα που αρχικά δεν είχε περάσει, την δέχτηκε και σήμερα μου έστειλαν email ακύρωσης. Το site τους γενικά τον παίζει και δεν ανοίγει πολλά μενού. Αμάν έκανα να ανοίξω το account μου για επεξεργασία...
notist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Τελικά μετά από 12 ώρες μου έστειλαν κωδικούς με αγγλική διεύθυνση τηλέφωνο και hotmail με prepaid visa eurobank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα