billkosyf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα. Τα αρχεια pdf που αποθηκευει ο υπολογιστης μου δεν ειναι αναγνωσιμα σε ολους σε οσους τα στελνω. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα αρχεια αυτα εχουν ενα πρασινο πλαισιο σαν λογοτυπο, ενω αυτα που μου στελνουν οι αλλοι ειναι ενα λογοτυπο κοκκινο και γραφei pdf μεσα. Εχω εγκαταστησει κανονικα το pdf acrobat reader και το adobe flash player. Δεν εχω καποιο αλλο εγκατεστημενο προγραμμα για pdf. Τι μπορει να φταιει και που δημιουργει αρχεια pdf με πρασινο λογοτυπο και μη αναγνωσιμο σε καποιους?
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Από που αποθηκεύεις pdf και με ποιον τρόπο όμως δε μας είπες γιατί το adobe reader είναι μόνο για ανάγνωση εκτός αν έχεις το adobe acrobat που δημιουργεί αρχεία. Μήπως βάζεις τίποτα ασφάλειες στο pdf;
billkosyf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Αυτο πως θα το δω? απο site π.χ. taxisnet το κατεβαζω σαν αρχειο pdf και μου το αποθηκευει ετσι οπως ειναι το πρασινο σχημα.
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Αυτό στο κάνει σε tablet/winphone ή σε pc/laptop; Αυτό το κόκκινο το κατέβασες από κάπου και είναι έτσι;
billkosyf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 το πρασινο ειναι οταν αποθηκευω ενα αρχειο στο pc μου, αλλα δεν μπορουν να το ανοιξουν ολοι οσους το στειλω. Το κοκκινο ειναι αυτο που θα επρεπε κανονικα να μου αποθηκευει. Οταν αποθηκευω ενα pdf μου το κανει οπως ειναι το πρασινο...και σε οποιον το στελνω.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, billkosyf είπε το πρασινο ειναι οταν αποθηκευω ενα αρχειο στο pc μου, αλλα δεν μπορουν να το ανοιξουν ολοι οσους το στειλω. Το κοκκινο ειναι αυτο που θα επρεπε κανονικα να μου αποθηκευει. Οταν αποθηκευω ενα pdf μου το κανει οπως ειναι το πρασινο...και σε οποιον το στελνω. Εχεις ορίσει στα win να ειναι ορατές οι επεκτάσεις των αρχείων, γιατι κατι μου λεει οτι αυτα το πράσινα δεν ειναι pdf
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα αλλά ο bill είπε ότι αυτά με το πρόσινο ανοίγουν κανονικά, εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά.
billkosyf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μαλλον δεν το εχω διατυπωσει καλα. Λοιπον...οταν αποθηκευω ενα αρχειο pdf απο καποιο site μου το αποθηκευει οπως ειναι το μπλε λογοτυπο με την καταληξη pdf οπως το βλεπετε στην εικονα. Αυτο το αρχειο δεν μπορουν να το ανοιγουν ολες οι συσκευες σε οσους το στελνω. Το κοκκινο δεν ειναι απο τον δικο μου υπολογιστη, απλα ειναι αυτο που θα επρεπε να εχω οταν αποθηκευω ενα αρχειο.
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μας δείχνεις όμως screens από κινητό με windows phone και εκεί δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται. Εσύ έχεις desktop/laptop με windows; Ανέβασε στο forum ενα pdf όπως πιστεύεις ότι θα έχει πρόβλημα να το δούμε για να βγάλουμε άκρη.
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά μου το ανοίγει αυτό το pdf. Μήπως αυτός που το παίρνει δεν έχει πρόγραμμα προβολής όπως το adobe reader; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από micos000
isay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) επιβεβαιώνω τον micos000. Και σε εμενα ανοιγει μια χαρα. Μήπως όντως ο "προβληματικός παραλήπτης" εχει γενικοτερο προβλημα με τα pdf; Μήπως δεν εχει ενημερωμένο (ή καθολου) pdf viewer; Αν μιλάμε για windows περα απο το κλασσικο adobe acrobat reader υπάρχουν πολλα άλλα ελαφρια(και καλα) pdf viewers (ενδεικτικά sumatrapdf, foxit pdf reader, pdf-xchange, κ.α.) Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από isay
billkosyf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στον ίδιο χώρο εργασίας είναι δύο τερματικά με τα ίδια προγράμματα. Όταν αποθηκευω ένα αρχείο pdf στον υπολογιστή μου και το στέλνω με email μου παραπονούνται πολλοί ότι δεν τους ανοίγει το αρχείο και είναι αυτό το εικονίδιο το πράσινο. Το βλέπω κι εγώ από το κινητό μου. Όταν αποθηκευω pdf αρχείο από τον υπολογιστή του συναδέλφου και στέλνω το αρχείο, το αρχείο το ανοίγουν όλοι κανονικά και είναι το κόκκινο. Που σημαίνει ότι πιθανόν έχει να κάνει με κάποιες ρυθμίσεις στον υπολογιστη τον δικο μου στο acrobat αλλά δεν ξέρω από που και τι. Τι λετε?
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Ίσως να έχει να κάνει με τα email σου. Στείλε μου το ίδιο pdf στο email μου. Spoiler [email protected]
billkosyf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Είναι αυτό που έχω παραπάνω. Το 11111118888. Δεν το κάνει σε όλους του λήπτες. Πώς μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του acrobat , έτσι ώστε να δω τις ρυθμίσεις του συναδέλφου και τις δικές μου μπας και βρω κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα