Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 hours ago, billkosyf said:

Στον ίδιο χώρο εργασίας είναι δύο τερματικά με τα ίδια προγράμματα.  Όταν αποθηκευω ένα αρχείο pdf στον υπολογιστή μου και το στέλνω με email μου παραπονούνται πολλοί ότι δεν τους ανοίγει το αρχείο και είναι αυτό το εικονίδιο το πράσινο. Το βλέπω κι εγώ από το κινητό μου. Όταν αποθηκευω pdf αρχείο από τον υπολογιστή του συναδέλφου και στέλνω το αρχείο, το αρχείο το ανοίγουν όλοι κανονικά και είναι το κόκκινο. Που σημαίνει ότι πιθανόν έχει να κάνει με κάποιες ρυθμίσεις στον υπολογιστη τον δικο μου στο acrobat αλλά δεν ξέρω από που και τι. Τι λετε?

Με τι email τα στέλνεις τα αρχεία; Αν θες δείξε μας ένα screenshot από το σφάλμα που εμφανίζει στο χρήστη που δεν μπορεί να το ανοίξει... Το ποιό πιθανό είναι να έχει ορίσει ο χρήστης να ανοίγει τα αρχεία με notepad.

Στο χρήστη που δεν μπορεί να το ανοίξει κάνε save το αρχείο και άνοιξε το με Open with ( τι windows έχουν; )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι από NOTE 8 Samsung που έχει και το acrobat. Αν αποθηκευτεί το ανοίγει. Αν πατήσεις να το ανοίξει κατευθείαν σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Οι ρυθμίσεις του acrobat που ειναι?

Screenshot_20180121-115255.jpg

Επεξ/σία από billkosyf
Δημοσ.
30 minutes ago, billkosyf said:

Αυτό είναι από NOTE 8 Samsung που έχει και το acrobat. Αν αποθηκευτεί το ανοίγει. Αν πατήσεις να το ανοίξει κατευθείαν σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Οι ρυθμίσεις του acrobat που ειναι?

Screenshot_20180121-115255.jpg

Το μήνυμα που γράφει στο κόκκινο πλαίσιο το διαβάζεις;

Δημοσ.
2 hours ago, micos000 said:

Το ίδιο ρωτήσαμε και εγώ και ο isay προχτες αλλά δεν πήραμε απάντηση.! :)

Μπορεί να σταθώ τυχερός και να λάβω εγώ...

Δημοσ.

Το μήνυμα στο κόκκινο πλαίσιο στην εικόνα που ανέβασες τελευταία δες τι σου γράφει. Αυτό λέει ο kormos.

Σου λέει ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα προβολής αρχείων pdf εγκατεστημένο. Τα pdf δεν ανοίγουν αυτόματα, θέλουν πρόγραμμα προβολής τους όπως και τα doc θέλουν office. Κατεβάστε και στήστε το adobe reader ή κάποιο παρόμοιο από το store για να ανοίξουν.

• Like 1
Δημοσ.

@billkosyf

Βαλε ενα pdf σε ενα στικάκι.. Πήγαινε στον υπολογιστη αυτων που λενε οτι εχουν προβλημα και δες αν ανοιγει. Αν όχι, κάνε εγκατασταση ενα ΣΥΓΧΡΟΝΟ (ME THN ENNOIA ΠΡΟΣΦΑΤΟ) pdf viewer (σου προτεινα καποιους νωιτερα), κανε επανεκκινηση και δοκιμασε να ανοιξεις το pdf (απο το στικάκι) με το προγραμμα που εγκατεστησες. Αν ανοιξει, τοτε κάτι φταιει στους υπολογιστες των "προβληματικών" (πρόγραμμα, τρόπος χρήσης, κλπ) ή στο mail server σας και επικεντρώσου εκει σαν προβλημα.

Αν δεν το κάνεις αυτό, οι 2 σελιδες θα γινουν 32 και λύση δε θα βρεθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...