oasisAthens Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα φίλοι μου. Θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με μια επικείμενη αναβάθμιση - ανανέωση του pc που έχω μιας και έχουν περάσει τα χρονάκια του και φαίνεται πλεον αρκετά. Το pc που έχω είναι ένα Q6600 με 4 GB Ram με αρκετούς δίσκους και καλό τροφοδοτικό. Ηχρήση που του κάνω είναι lightroom, photoshop, internet και ελαφρύ gaming χωρίς απαιτήσεις να τρέχει full detail αλλά εαν μπορεί να παίξει κανένα παιχνιδάκι καλό θα ήταν. Τα κομμάτια που θέλω να αλλάξω είναι μητρική, επεξεργαστή, ram και λογικά και ένας ssd. Τα υπόλοιπα τα κρατάω. Θα προτιμούσα κάτι σε intel. Το budget που διαθέτω είναι μέχρι 500 ευρώ max. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
jeandoumpier Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Από mgmanager.gr, βρίσκεται στην Αθήνα. Επειδή έγραψες ότι θέλεις να παίζεις και κανένα παιχνίδι, μπήκε και μια σχετικά απλή κάρτα γραφικών, η οποία όμως με παραχωρήσεις φυσικά στα settings νομίζω πως θα σε ικανοποιήσει. 1
ilos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Το budget είναι πολύ μικρό για 1080p gaming. Το ξέρω ότι θες intel αλλά στη θέση σου 8α περίμενα να βγει ο G2200 με ενσωματωμένη vega αντίστοιχη της 1030. Έτσι θα γλίτωνες αρκετά λεφτά από cpu/μητρική/κάρτα γραφικών και θα είχες παρόμοια εμπειρία. Αργότερα αν πέσουν οι τιμές αγοράζεις και μια κάρτα γραφικών αν καίγεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα