Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Για αλλαγή μαυρισμενης οθόνης σε a5 2016 γνωρίζουμε κάπου αξιόπιστα και σε καλή τιμή να πάω?

Σε αναζήτηση βλέπω διαφορές τιμές από 95 έως 140€ με διάφορες εγγυήσεις από 3 μήνες έως απεριόριστα.Όλοι βέβαια λένε για original οθόνη και ανταλλακτικά συν την εργασία τους.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Samsung βρίσκεται κάπου στη μέση τιμής.Να πάω σε αυτούς η υπάρχει κάποια άλλη πρόταση?Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μήπως να κοιτάξεις για κανένα άλλο...; Υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις καλύτερων κινητών στα 130ε πχ, ή από καμιά αγγελία εδώ. Ταπεινή μου γνώμη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vocals_ είπε

Μήπως να κοιτάξεις για κανένα άλλο...; Υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις καλύτερων κινητών στα 130ε πχ, ή από καμιά αγγελία εδώ. Ταπεινή μου γνώμη

Το έχω σκεφτεί και αυτό...Απλά το τηλέφωνο έχει ακόμα 1 χρόνο εγγύηση και το πήρα σχεδόν τσάμπα.Οπότε ουσιαστικά θα μου στοιχίσει η οθόνη.Άλλη επιλογή έχω ακόμα ένα ίδιο demo που μπορώ να πάρω την οθόνη του και να πληρώσω μόνο την εργασία.Κοιτάζω και τις αγγελίες εδώ.

Θα σου πω τη γνώμη μου και σε ευχαριστώ που απάντησες.Ως κάτοχος Samsung galaxy από το 1 έως το s7 και a5 τώρα,δεν πάω σε xiaomi και huawei για δύο λόγους.Οθόνη-Φωτογραφία και ας είναι τούμπανο όπως λένε.Φαντάζομαι στα 130 κάτι περί xiaomi εννοείς.Απλά ξέρεις αυτό δεν τελειώνει ποτέ με τα specs των κινητών.

Δημοσ.

Ναι τα xiaomi όντως δεν έχουν καλή κάμερα, τα huawei κατι p9 lite p10 lite που χω τσεκαρει μια χαρα μου φάνηκαν. Από οθόνες επίσης προφανώς είναι λιγότερο εντυπωσιακές από τις amoled, αλλά εμένα δε με χάλασαν καθόλου. 

Πάντως κοίτα τώρα που το ξανασκέφτομαι με 120-140ε νομίζω θα πας σε παρόμοιο με το A5, για καλύτερο πας 160-180ε οπότε μάλλον δεν αξίζει.

Στο θέμα μας, για αξιοπιστία μαγαζιών στην αλλαγή οθόνης δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα από μαγαζιά ψιλογνωστά με πελατεία. Ανταλλακτικά οριτζιναλ δεν έχει μόνο η samsung, κυκλοφορούν γενικά. Για συγκεκριμένα δεν ξέρω, καλύτερα να σου πει κάποιος άλλος. Αυτό που ξέρω είναι σίγουρα μη δώσεις πολύ πάνω απο 100, αλλά και πιο κάτω τύπου 80ε δεν παίζει...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, notist είπε

Το έχω σκεφτεί και αυτό...Απλά το τηλέφωνο έχει ακόμα 1 χρόνο εγγύηση και το πήρα σχεδόν τσάμπα.Οπότε ουσιαστικά θα μου στοιχίσει η οθόνη.Άλλη επιλογή έχω ακόμα ένα ίδιο demo που μπορώ να πάρω την οθόνη του και να πληρώσω μόνο την εργασία.Κοιτάζω και τις αγγελίες εδώ.

Θα σου πω τη γνώμη μου και σε ευχαριστώ που απάντησες.Ως κάτοχος Samsung galaxy από το 1 έως το s7 και a5 τώρα,δεν πάω σε xiaomi και huawei για δύο λόγους.Οθόνη-Φωτογραφία και ας είναι τούμπανο όπως λένε.Φαντάζομαι στα 130 κάτι περί xiaomi εννοείς.Απλά ξέρεις αυτό δεν τελειώνει ποτέ με τα specs των κινητών.

Τότε δώσε 100+ ευρώ μόνο για οθόνη και φτιάξ το Α5 δυστυχώς οι amoled είναι πανάκριβες... Η γνώμη μου πάντως δε συμφέρει η επισκευή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ' αρχήν είχε ένα χρόνο εγγύηση, πριν σπάσεις την οθόνη.

Δεύτερον, συμφωνώ ότι σε κάμερα είναι ανώτερο απ ότι κυκλοφορεί στην τιμή επισκευής.

Σε επιδόσεις όχι, όμως σε τέτοιο budget δεν μπορείς να έχεις και τα 2. Αν δεν σου έχει βγάλει άλλα προβλήματα η ιδέα της επισκευής δεν είναι κακή, είναι μία συσκευή που συνολικά αξίζει τα 100 ευρώ σίγουρα.

Μπορείς και να το πουλήσεις για ανταλλακτικά, και να βάλεις τα χρήματα + κάτι έξτρα για κάτι καλύτερο (μάλλον μεταχειρισμένο όμως).

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Κατ' αρχήν είχε ένα χρόνο εγγύηση, πριν σπάσεις την οθόνη.

Δεύτερον, συμφωνώ ότι σε κάμερα είναι ανώτερο απ ότι κυκλοφορεί στην τιμή επισκευής.

Σε επιδόσεις όχι, όμως σε τέτοιο budget δεν μπορείς να έχεις και τα 2. Αν δεν σου έχει βγάλει άλλα προβλήματα η ιδέα της επισκευής δεν είναι κακή, είναι μία συσκευή που συνολικά αξίζει τα 100 ευρώ σίγουρα.

Μπορείς και να το πουλήσεις για ανταλλακτικά, και να βάλεις τα χρήματα + κάτι έξτρα για κάτι καλύτερο (μάλλον μεταχειρισμένο όμως).

Καλημέρα.Τι εννοείς είχε?Συνολικά σαν συσκευή έχει εγγύηση μέχρι το Δεκέμβριο του 2018.

ΟΙ επιδόσεις του αν εννοείς το 2/16 εντάξει έγραψα ποιο πάνω ότι υπάρχουν σήμερα αλλά που είναι τούμπανο πχ xiaomi αλλά εμένα δεν μου αρέσουν συν ότι για τη χρήση που κάνω το a5 με καλύπτει.

Και για αγγελία ως ανταλλακτικά το σκέφτομαι απλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.Μαζεύω ακούω γνώμες από εσάς.Πάντως για κινητό πάνω από 200+1€ δεν δίνω ξανά ποτέ,μετά την διάγνωση "έχει καεί η μητρική δεν υπάρχει ανταλλακτικό,και να υπήρχε δεν συμφέρει" λίγους μήνες μετά την εγγύηση.Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, notist είπε

Και για αγγελία ως ανταλλακτικά το σκέφτομαι απλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.Μαζεύω ακούω γνώμες από εσάς.Πάντως για κινητό πάνω από 200+1€ δεν δίνω ξανά ποτέ,μετά την διάγνωση "έχει καεί η μητρική δεν υπάρχει ανταλλακτικό,και να υπήρχε δεν συμφέρει" λίγους μήνες μετά την εγγύηση.Ευχαριστώ.

Spoiler

Από περιέργεια, για κανά LG μιλάς; :P

Δημοσ.

Η συσκευή βγαίνει εκτός εγγύησης αν χαλάσει με δική σου υπαιτιότητα. Τώρα αν τη φτιάξεις, πάθει κάτι άλλο και την πας και δεν το καταλάβουν, δεν το ξέρω. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pseudonumo είπε

Η συσκευή βγαίνει εκτός εγγύησης αν χαλάσει με δική σου υπαιτιότητα. Τώρα αν τη φτιάξεις, πάθει κάτι άλλο και την πας και δεν το καταλάβουν, δεν το ξέρω. 

Στη Samsung δεν μου συνέβη αυτό.Έκανα λάθος στην κάρτα sim νομίζοντας ότι είναι nano σε ένα s4 zoom,την έβαλα και σφήνωσε μέσα.Άρχισα να την σκαλίζω με κατσαβιδάκια για να την βγάλω έξω,και χάλασα τον αναγνώστη sim.Το πήγα το φτιάξανε χωρίς χρέωση ενώ ήταν δικό μου λάθος.Στη συνέχεια το πήγα άλλες δύο φορές που έσβησε και δεν άναβε,και επισκευάστηκε εντός εγγύησης χωρίς χρέωση.Ποτέ δεν μου ζητήθηκε η απόδειξη αγοράς,γιατί το βλέπανε από το imei αν έχει εγγύηση και πόσο.

Για αυτό έγραψα ποιο πάνω ότι δεν δίνω ξανά πάνω από 200€ για κινητό.

Δημοσ.
Στις 19/1/2018 στις 11:47 ΠΜ, notist είπε

Καλημέρα.Για αλλαγή μαυρισμενης οθόνης σε a5 2016 γνωρίζουμε κάπου αξιόπιστα και σε καλή τιμή να πάω?

Σε αναζήτηση βλέπω διαφορές τιμές από 95 έως 140€ με διάφορες εγγυήσεις από 3 μήνες έως απεριόριστα.Όλοι βέβαια λένε για original οθόνη και ανταλλακτικά συν την εργασία τους.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Samsung βρίσκεται κάπου στη μέση τιμής.Να πάω σε αυτούς η υπάρχει κάποια άλλη πρόταση?Ευχαριστώ.

Η σωστη ερωτηση προς ολους αυτους (και στην αντιπροσωπεια) πριν την επιλογη ειναι:

Προκειται να τοποθετηθει ORIGINAL οθονη ή OEM? Η original ειναι μονο μια. Οι ΟΕΜ ειναι πολλες και διαφορετικης ποιοτητας.

Δεν εχω εμπιστοσυνη σε καμια ελληνικη αντιπροσωπεια παντως.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Η σωστη ερωτηση προς ολους αυτους (και στην αντιπροσωπεια) πριν την επιλογη ειναι:

Προκειται να τοποθετηθει ORIGINAL οθονη ή OEM? Η original ειναι μονο μια. Οι ΟΕΜ ειναι πολλες και διαφορετικης ποιοτητας.

Δεν εχω εμπιστοσυνη σε καμια ελληνικη αντιπροσωπεια παντως.

Ναι για την εμπιστοσύνη συμφωνώ μαζί σου.Πάντως Γερμανός στα 125€ εξουσιοδοτημένο Samsung στην Κηφισιά 120€ και media markt που είδα εχθές στα 117,99€ όλοι λένε για original οθόνη.

Έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι μάλλον δεν αξίζει να την αλλαξω,γιατί αν βάλεις τα λεφτά της οθόνης συν αυτό αγγελία συν λίγα ακόμη παίρνω καλύτερο καινούργιο.

Δημοσ.

Εαν αλλαξεις τελικα οθονη ζητα το ταμπελακι της να ξερεις τι εβαλαν. Ειναι υποχρεωμενοι να σου το δωσουν και η οθονη συνοδευεται απο ξεχωριστη δικη της εγγυηση 2 ετων ασχετα με το τηλεφωνο. Οποτε θελεις τα στοιχεια της. Εαν δεν ειναι original κανε θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα,

Προσφάτως έκατσα και το έκανα για το ίδιο κινητό την αλλαγή οθόνης και πλάτης για να δώσω ένα κινητό στην γυναίκα μου μιας και το παλιό πέθαινε. Τα ανταλλακτικά είναι samsung γνήσια αν και έχω και την επιλογή του oem. Θεώρησα όμως σκόπιμο να μην ρίξω ποιότητα εικόνας. Εμένα μου πήγαν τα ανταλλακτικά περίπου 105-110€. Αν ας πουμε το έκανα σαν να ήταν κάποιου τρίτου στην δουλειά μου, η οθόνη θα μου έβγαινε 120€ που δεν είναι κακά αν αναλογιστείς τον 1 χρόνο εγγύησης συν ότι με το που ανοίγει η συσκευή αυτή θέλει φλάτζα για τα κουμπάκια,φλάτζα περιμετρικά της μπαταρίας κάτω από την οθόνη, φλάτζα πίσω καλύμματος και αν δεν έχει η οθόνη που εφόσον είναι γνήσια έχει, θέλεις και φλάτζα οθόνης.

Η συμφορουμίτες καλά λένε ότι μπορείς να βρεις με λίγα λεφτά παραπάνω καινούργιο αλλά εγώ θα δηλώσω ότι από όλα τα Samy που έχουν πέσει στα χέρια μου τα συγκεκριμένα ήταν μόνο για αλλαγή οθόνης ή πλάτης και κανένα άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Καλησπέρα και από μένα,

Προσφάτως έκατσα και το έκανα για το ίδιο κινητό την αλλαγή οθόνης και πλάτης για να δώσω ένα κινητό στην γυναίκα μου μιας και το παλιό πέθαινε. Τα ανταλλακτικά είναι samsung γνήσια αν και έχω και την επιλογή του oem. Θεώρησα όμως σκόπιμο να μην ρίξω ποιότητα εικόνας. Εμένα μου πήγαν τα ανταλλακτικά περίπου 105-110€. Αν ας πουμε το έκανα σαν να ήταν κάποιου τρίτου στην δουλειά μου, η οθόνη θα μου έβγαινε 120€ που δεν είναι κακά αν αναλογιστείς τον 1 χρόνο εγγύησης συν ότι με το που ανοίγει η συσκευή αυτή θέλει φλάτζα για τα κουμπάκια,φλάτζα περιμετρικά της μπαταρίας κάτω από την οθόνη, φλάτζα πίσω καλύμματος και αν δεν έχει η οθόνη που εφόσον είναι γνήσια έχει, θέλεις και φλάτζα οθόνης.

Η συμφορουμίτες καλά λένε ότι μπορείς να βρεις με λίγα λεφτά παραπάνω καινούργιο αλλά εγώ θα δηλώσω ότι από όλα τα Samy που έχουν πέσει στα χέρια μου τα συγκεκριμένα ήταν μόνο για αλλαγή οθόνης ή πλάτης και κανένα άλλο θέμα.

Συμφωνώ μαζί σου.Και εγώ αυτό θα κάνω.Στα λεφτά της οθόνης δεν βρίσκεις τίποτα.Με λίγα παραπάνω αγοράζεις κάποια που εμένα δεν μου αρέσουν.Αγγελία αν το βάλω θα αρχίσουν τα εγώ δίνω τόσα και τα σχετικά.Για ένα τηλέφωνο που για τη δική μου χρήση είναι οκ.Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...