Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Το Α510F ειναι το μοντέλο ? δες στο πισω μέρος κατω στην πλατη

Ναι αυτό είναι.Ξέχασα να σε ρωτήσω εσύ που την άλλαξες?

Επεξ/σία από notist
Δημοσ.
Στις 21/1/2018 στις 2:04 ΜΜ, notist είπε

Στη Samsung δεν μου συνέβη αυτό.Έκανα λάθος στην κάρτα sim νομίζοντας ότι είναι nano σε ένα s4 zoom,την έβαλα και σφήνωσε μέσα.Άρχισα να την σκαλίζω με κατσαβιδάκια για να την βγάλω έξω,και χάλασα τον αναγνώστη sim.Το πήγα το φτιάξανε χωρίς χρέωση ενώ ήταν δικό μου λάθος.Στη συνέχεια το πήγα άλλες δύο φορές που έσβησε και δεν άναβε,και επισκευάστηκε εντός εγγύησης χωρίς χρέωση.Ποτέ δεν μου ζητήθηκε η απόδειξη αγοράς,γιατί το βλέπανε από το imei αν έχει εγγύηση και πόσο.

Για αυτό έγραψα ποιο πάνω ότι δεν δίνω ξανά πάνω από 200€ για κινητό.

Τους είπες ότι το χάλασες με κατσαβίδι και στο επισκεύασαν? ´Ησουν τυχερός. Όπως και να χει, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα στο δεχτούν επειδή μία φορά στο δέχτηκαν (αυτό με το imei είναι άσχετο, γίνεται έτσι κι αλλιώς). Μετά φαντάζομαι δεν έφταιγες εσύ που δεν άναβε, οπότε στο έφτιαξαν. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν τα δέχονται ακόμα και γιατί έχουν εξωτερικά χτυπήματα. Στην πλειοψηφία των συσκευών (εκτός αν πληρώσεις παραπάνω) η εγγύηση καλύπτει αστοχίες υλικού και λοιπές βλάβες που ευθύνονται αυτοί και όχι ότι ζημιά κάνει ο καθένας στη συσκευή του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...