zenwalk23 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, εχει κανεις αποψη για την παρακάτω "ακαδημια" και συγκεκριμενα για το προγραμμα Full Stack Developer; http://haec.gr/el/programma-full-stack-developer
klimac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Την συγκεκριμένη ακαδημία δεν την ξέρω. Ωστόσο, αν δεν έχεις ασχοληθεί πότε με προγραμματισμό και με τα υπόλοιπα που αναφέρει, φαίνεται ενδιαφέρον. Βέβαια, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον, αν είχε reactor, nodejs, javascript,.. 1
djcat Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Πεταμένα λεφτά φαίνονται. Πότε θα προλάβεις να μάθεις όλα αυτά; Ούτε εισαγωγή δεν προλαβαίνεις να κάνεις σε 200 ώρες... 1
zenwalk23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Εχει και τζαβασκριπτ Αναφορά σε κείμενο Υλοποίηση back end, middleware και front end (HTML5 – CSS3 – JAVASCRIPT – JQUERY). Εχω καποιες βασικες γνωσεις, εχω δει λιγο c# και την υλοποιηση MVC στην πραξη (πρακτικη) και λιγο τζαβα στη σχολη.Ελεγα μηπως αξιζει με την εννοια οτι θα σου δωσει το κινητρο , προφανως την περισσοτερη δουλεια δεν θα την κανεις στις 200 ωρες αλλα στο σπιτι.
alou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Εξαρτάται ποιες είναι οι προσδοκίες και ο σκοπός που θα το κάνεις, αν σκοπεύεις να στήσεις πχ το δικό σου eshop ή να στήνεις cms και να μάθεις μερικά buzzwords για να τα πουλάς, φαίνεται χρήσιμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το μείγμα προσωπικά μου φαίνεται ότι νάναι. 1
leonidas_fs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Σε αντίθεση με οτι λένε τα παιδιά πιο πάνω εγω το θεωρώ αρκετά καλό. Είναι όντως full stack (δηλαδή σου δίνει μια ιδέα απο όλα) και έτσι και αλλιώς όλοι ξέρουν οτι ο προγραμματισμός μαθαίνετε γράφοντας κώδικα, όχι στα βιβλία! Βέβαια παίζει ρόλο και το κόστος! Πόσο ζητάνε για αυτό, γνωρίζεις; 1
zenwalk23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να βρεις δουλεια ως junior developer (ειτε back end, ειτε front end) δεν θα βοηθουσε;Ζητανε 1950e.Πολλα μου φαινονται, στο AFDEmp bootcamp που ηταν 500 ωρες ζηταγαν 2500. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από zenwalk23
leonidas_fs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι μια χαρά είναι! Είδα το bootcamp του AFDEmp, και πιστεύω οτι αξίζει περισσότερο. Δηλαδή με λίγο παραπάνω χρήματα, έχεις τις διπλάσιες ώρες εκμάθησης και η ύλη είναι αρκετά καλή! Να ξέρεις οτι στον πραγματικό κόσμο ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ (για να μην πω κανένας) νοιάζονται για τα πτυχία σου. Το 90% των εργοδοτών τους απασχολεί εαν ξέρεις 5 πράματα και πόσο active είσαι, οπότε ψάξε για courses που να σου παρέχουν γνώσεις. Πιο πολύ σημασία θα δώσει ενας εργοδότης στην εμπειρία σου & στο προφίλ σου στο GitHub παρά στα πτυχία σου. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από leonidas_fs 1
zenwalk23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Απλα το bootcamp θα ξεκινησει πρωτα ο θεος τον Σεπτεμβρη παλι και δεν ειναι σιγουρο αν θα εχει νεο κυκλο.Κι εγω προτιμουσα το bootcamp απλα το εμαθα τελευταια στιγμη.Υπαρχει κατι αναλογο;Με ενδιαφερει πιο πολυ το back end κομματι αλλα δεν θα με χαλαγε κατι πιο σφαιρικο οπως το συγκεκριμενο...
JohnTehGreek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να σε βάλει στο concept του προγραμματισμού δεν θα το έλεγα και κακό. Είναι αυτό που είναι, λίγο από όλα δηλαδή. Πάντως το AFDEmp Bootcamp το θεωρώ πολύ καλύτερο, με πιο μεγάλη και σοβαρή ύλη και πάνω από όλα με σίγουρη εργασία πάνω στον τομέα ( εμπειρία hands on). Από αυτή την έννοια τα 2500€ που ζητάει δεν είναι τίποτα. Eπίσης γιατί το Bootcamp θα αρχίσει πάλι τον σεπτέμβρη; Υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση; Γιατί επειδή το παρακολουθώ συνήθως μετά από κάθε πρόγραμμα (3 μήνες) λίγο αργότερα αρχίζουν οι αιτήσεις και ξεκινάει αρκετά γρήγορα το επόμενο. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από JohnTehGreek 1
zenwalk23 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Ισως εχεις δικιο, θα τους στειλω μειλ. Το πρωτο bootcamp ηταν Σεπτεμβρης-Δεκεμβρης 16 Το δευτερο ηταν Απριλιος-Ιουλιος 17 Και το τριτο Οκτωβρης-Φεβρουαριος Επισης υπαρχει και το παρτ ταιμ που τρεχει αυτη τη στιγμη και τελειωνει τον Μαιο.
Ψιτ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται τι θες να κάνεις. Επειδή σιγά σιγά πρέπει να περάσω από Fortran σε C++ ψάχνομαι για σοβαρά μαθήματα και αναγνώριση, έχω καταλήξει σε αυτό . Είναι σχετικά ακριβό, αλλά πιστεύω πως αξίζει τα χρήματα του, σκέψου πως μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα για θέσεις προγρμματιστή και ουσιαστικά θα κάνεις απόσβεση σε λιγότερο από 6 μήνες εργασίας. Αν θες να μάθεις μόνος σου και στο τέλος να έχεις βεβαίωση των γνώσεων σου, θα πήγαινα για το c++ institute certificate και θα ακολούθούσα το self-enrolled courses, εδώ. Προσωπικά δεν έχω απόφασίσει τι θα κάνω διότι δεν έχω προγραμματικό λόγο να κάνω τη μετάβαση σε c++ άμεσα, αλλά προετοιμάζομαι για το μέλλον. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Ψιτ 1
JohnTehGreek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Αυτό βέβαια είναι Online μαθήματα κάτι που αρκετούς δεν τους βολεύει. Τα άλλα είναι είναι εκμάθηση σε συγκεκριμένο χώρο με καθηγητές κτλ. Αφού το τρίτο AFDemp που τρέχει τώρα τελειώνει τον Φεβρουάριο θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή. Υποθέτω μέχρι τον Μάρτιο θα ανοίξουν οι αιτήσεις για συμμετοχή. 1
zenwalk23 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις, μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι τους πληροφορηθηκα οτι τον Μαρτιο θα ξεκινησει το bootcamp οποτε μαλλον προς τα εκει με βλεπω.
ss13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zenwalk23 είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις, μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι τους πληροφορηθηκα οτι τον Μαρτιο θα ξεκινησει το bootcamp οποτε μαλλον προς τα εκει με βλεπω. Από τη στιγμή που το 90 % των περιπτώσεων όλοι οι συνάδελφοι μας εδώ δουλεύουν σε ανάλογες θέσεις ( Frond End Developer , Full Stack Developer , Back End Developer ) είναι αυτοδίδακτοι , γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο ; Υπάρχει άπειρο υλικό παντού , πολλά Forums που βοηθάνε , αν ξέρεις Αγγλικά , εαν είσαι επίσης λίγο πειθαρχημένος στο διάβασμα , μπορείς να αρχίσεις μόνος σου να διαβάζεις , μπορεί να έχεις την άνεση να δώσεις τα χρήματα αλλά γιατί δεν τα κρατάς για κάτι άλλο , αυτή είναι η γνώμη μου , δες και αυτό το άρθρο http://webapptester.com/to-be-or-not-to-be-a-web-developer/#__HTML__CSS Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από ss13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα