eliasjuve Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα τώρα τελευταία με κάποιες ομάδες που μου προτείνει το facebook να γίνω μέλος τις οποίες δεν θέλω αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις που πετάει στο τάμπλετ που χρησιμοποιεί η μητέρα μου και στο οποίο είχα περασμένη την εφαρμογή του FB. Οι διαφημίσεις είναι σεξουαλικού περιεχομένου, γνωριμιών κτλ όπως και οι ομάδες στο facebook. Ξεκαθαρίζω πως δεν έχω μπει σε καμιά "πονηρή" σελίδα, δεν έχω γράψει πως ενδιαφέρομαι για σχέση στο fb, και στο τάμπλετ δεν κάνει κανείς browsing. Οι διαφημίσεις πετάγονται στα παιχνίδια. Απεγκατέστησα την εφαρμογή του fb αλλά συνεχίζει να τις πετάει. Και έρχομαι στο ζουμί. Υπάρχει περίπτωση αυτό να γίνεται λόγω των "γυπαετών" φίλων που έχω στο fb και ψάχνουν την λεία τους; Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο;
fisherman95 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, eliasjuve είπε Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα τώρα τελευταία με κάποιες ομάδες που μου προτείνει το facebook να γίνω μέλος τις οποίες δεν θέλω αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις που πετάει στο τάμπλετ που χρησιμοποιεί η μητέρα μου και στο οποίο είχα περασμένη την εφαρμογή του FB. Οι διαφημίσεις είναι σεξουαλικού περιεχομένου, γνωριμιών κτλ όπως και οι ομάδες στο facebook. Ξεκαθαρίζω πως δεν έχω μπει σε καμιά "πονηρή" σελίδα, δεν έχω γράψει πως ενδιαφέρομαι για σχέση στο fb, και στο τάμπλετ δεν κάνει κανείς browsing. Οι διαφημίσεις πετάγονται στα παιχνίδια. Απεγκατέστησα την εφαρμογή του fb αλλά συνεχίζει να τις πετάει. Και έρχομαι στο ζουμί. Υπάρχει περίπτωση αυτό να γίνεται λόγω των "γυπαετών" φίλων που έχω στο fb και ψάχνουν την λεία τους; Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο; Για αρχή, σβήσε το ιστορικό, cookies, και λοιπά, από την αρχή. Έπειτα, όταν σου βγάζει διαφημίσεις τέτοιες, απλά πάτα το Χ που έχει, και επέλεξε, γιατί δε θέλεις να βλέπεις αυτές τις διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις, είναι personalised, οπότε οι φίλοι σου, δεν έχουν καμία σχέση. sh./ 1
eliasjuve Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Έχω σβήσει τα πάντα και στο pc και στο tablet. Στο pc χρησιμοποιώ ad-blocker και δεν βλέπω διαφημίσεις οπότε δεν ξέρω αν μου βγάζει κάτι. Βλέπω όμως ομάδες και κοινές "φίλες" που μου προτείνει το fb. Το tablet δεν το χρησιμοποιώ, έχω κοιτάξει στο ιστορικό του πριν το σβήσω και δεν είχε κάτι. 2-3 σελίδες με νέα από τότε που το χρησιμοποιούσα. Επειδή συμπίπτουν χρονικά αυτές οι προτάσεις του fb με τις διαφημίσεις στο tablet aναρωτιέμαι αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους λόγω της δραστηριότητας των φίλων μου.
fisherman95 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, eliasjuve είπε Έχω σβήσει τα πάντα και στο pc και στο tablet. Στο pc χρησιμοποιώ ad-blocker και δεν βλέπω διαφημίσεις οπότε δεν ξέρω αν μου βγάζει κάτι. Βλέπω όμως ομάδες και κοινές "φίλες" που μου προτείνει το fb. Το tablet δεν το χρησιμοποιώ, έχω κοιτάξει στο ιστορικό του πριν το σβήσω και δεν είχε κάτι. 2-3 σελίδες με νέα από τότε που το χρησιμοποιούσα. Επειδή συμπίπτουν χρονικά αυτές οι προτάσεις του fb με τις διαφημίσεις στο tablet aναρωτιέμαι αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους λόγω της δραστηριότητας των φίλων μου. Όταν λες "φίλες" τί εννοείς; Δεν είναι φυσικά πρόσωπα στον ιστοχώρο του facebook, ή είναι διαφήμιση bait, για να πατήσεις απλά, και να σε πάει σε άλλο ιστοχώρο; Ίσως αυτό, να οφείλεται και σε ιό, που να προέρχεται από ιστοσελίδα, ακόμα και από ηλεκτρονικές εφημερίδες. Οι φίλοι σου δε παίζουν ρόλο.Ότι γίνεται στο facebook, παραμένει εκεί. Δε θα δημιουργήσει γενικές διαφημίσεις, και δε τέτοιου περιεχομένου.
eliasjuve Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Οι φίλες είναι φυσικά πρόσωπα από Ρωσία και Βουλγαρία μεριά αλλά και Ελληνίδες, με αρκετές από τις οποίες έχουμε κοινούς φίλους. Επίσης όπως έγραψα μου βγαίνουν πολλές προτάσεις ομάδων για σχέση, σεξ κτλ. Τις διαφημίσεις τις έχω μπλοκάρει στο pc και δεν βλέπω τίποτα. Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το ad blocker για λίγο να δω αν θα μου βγάλει. Στο tablet από την άλλη βγαίνει διαφήμιση για το badoo και άλλα apps για γνωριμίες.
kingjulien11_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τις διαφημίσεις δεν ξέρω, αλλά για τα προτεινόμενα γκρουπ στο fb όντως παίζει ρόλο και η δραστηριότητα φίλων σου! Πχ. εμένα πολλές φορές μου βγάζει προτεινόμενες ομάδες φιλοζωικές κλπ επειδή είναι φίλοι μου σε αυτές. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από kingjulien11_ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα