Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Manjaro είπε

το F4c κατέβασε αλλά κράτα μικρό καλάθι γιατί δεν βλέπω να αναφέρει κάτι για added memory support κτλ όσο για το πως να κάνεις update το bios ψάξει στο youtube και google how to update bios on MONTELOMHTRIKHS και δες δεν είναι δύσκολο αλλά δώσε βάση στα βήματα ένα ένα μην κάνεις καμια λάθος κίνηση :P 

ευχαριστω για την βοηθεια...ολους σας! θα προσπαθησω το update και θα προσπαθησω να ανταλλαξω τις 2x8gb με ιδιες 4x4gb και βλεπουμε...

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλά ΠΟΤΕ μην βγάλεις κάτι απο το PC (ειδικά το στικάκι) ή το κλείσεις κατα την διάρκεια του update :P γενικά μην διακόψεις την διαδικασία 

Δημοσ.

16 giga ram σε s775 δεν είναι συνετή επιλογή. Είμαστε ήδη σε ddr4 και σε 2 χρόνια θα έχουμε ddr5. Όταν μάλιστα οι μνήμες έχουν πάρει την ανηφόρα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Manjaro είπε

απλά ΠΟΤΕ μην βγάλεις κάτι απο το PC (ειδικά το στικάκι) ή το κλείσεις κατα την διάρκεια του update :P γενικά μην διακόψεις την διαδικασία 

Το bios update είναι σαν το κατούρημα. Αν το διακόψεις πριν να τελειώσει, σίγουρα θα "λερωθείς"...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

16 giga ram σε s775 δεν είναι συνετή επιλογή. Είμαστε ήδη σε ddr4 και σε 2 χρόνια θα έχουμε ddr5. Όταν μάλιστα οι μνήμες έχουν πάρει την ανηφόρα.

συμφωνο αλλα, νεο build δεν κανω (τουλαχιστον ακομα) εχει ψωμακι ακομα ο q9550 μου για αυτα που τον χρησιμοποιω.... :)

31 λεπτά πριν, kogos είπε

Το bios update είναι σαν το κατούρημα. Αν το διακόψεις πριν να τελειώσει, σίγουρα θα "λερωθείς"...

και στο κατουρημα καμια φορα αντιμετωπιζω προβληματα!!! χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α! ευχαριστω για την συμβουλη! θα βαλω κανεναν αλλον να "κατουρησει" την μητρικη μου για να κατηγορω αυτον αν κατι παει στραβα! ευχαριστω για την συμβουλη παντως!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εξής απορία έχω την ΑSUS P5QC και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, αγόρασα αυτές της μνήμες http://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx313c9frk2-8-8gb-2x4gb-ddr3-1333mhz-hyperx-fury-red-series-dual-channel-kit-p-PER.550857  έκανα και update στο bios για συμβατές μνήμες και το αποτέλεσμα είναι να μην μπουτάρη Υπάρχει κάποια λύσει. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, panagiotisG13 είπε

Έτσι δε βοηθάς.

2 dimm των 4gb ddr3 ως 1333mhz και απο οτι καταλαβα εγω οι ds εχουν περισσοτερο compability απο τις ss... για να βρεις αν καποια ραμ ειναι ds/ss επειδη δεν το γραφουν στα επισημα site τους ανοιξε το "ram support απο μια πιο καινουργια mobo με ddr3 και τσεκαρε αν οι σειρες της καθε μιας ειναι ds η οχι...

ds.bmp

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, fragostafullo είπε

2 dimm των 4gb ddr3 ως 1333mhz και απο οτι καταλαβα εγω οι ds εχουν περισσοτερο compability απο τις ss... για να βρεις αν καποια ραμ ειναι ds/ss επειδη δεν το γραφουν στα επισημα site τους ανοιξε το "ram support απο μια πιο καινουργια mobo με ddr3 και τσεκαρε αν οι σειρες της καθε μιας ειναι ds η οχι...

ds.bmp

Θα κοιτάξω. Ευχαριστώ για της χρήσιμες συμβουλές.

Επεξ/σία από panagiotisG13
Δημοσ.

εδώ πέρα βλέπεις να γράφουμε σωστά το ίδιο πράγμα που γράφεις ανορθόγραφα (της vs τις για παράδειγμα)  και συνεχίζεις και το γράφεις λάθος αυτό μου λέει ότι δεν είσαι παρατηρητικός τσέκαρε καλά το manual μπορεί το πχ να μπερδεύεις το slot 1 που στην μητρική να το έχει στα δεξιά και εσύ να το νομίζεις ότι ειναι στα αριστερά. Τεσπά αν δοκίμασες να τα βάλεις σε λαθος δεν μπαίνουν έτσι και αλλιώς απλά καλού κακού τσέκαρε μήπως έκανες ζημιά στις επαφές προσπαθώντας να τις βάλεις σε λάθος slot.

Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κάνεις reset το bios με το jumber και μετά να κλείσεις τον υπολογιστή να βγάλεις το ρεύμα απο το κουτί (βγάλε το καλώδιο) να βγάλεις την μπαταρία για καμιά ώρα γεμάτη να πατήσεις το power button στο τέλος να βάλεις την μπαταρία να βάλεις ρεύμα και να βάλεις μόνο την μια μνήμη στο πρώτο slot.

Να μπεις στις ρυθμίσεις του bios να το αλλάξεις σε manual και να βάλεις την μνήμη να τρέξει σε 1066  έχοντας το memory OC charger enabled . 

Αν μπουτάρει βάλε και την άλλη την επόμενη φορά που θα σβήσεις το PC.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, panagiotisG13 είπε

Θα κοιτάξω. Ευχαριστώ για της χρήσιμες συμβουλές.

exoume pei τοσες φορες οτι η συμβατες μνημες ddr3 γ το σοκετ 775 ειναι h crucial ballistix sport kai η crucial ballistix tactical 

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Manjaro είπε

Δηλαδή σε ποιο τις έχεις; 

Με το πορτοκάλι χρώμα.

17 ώρες πριν, Manjaro είπε

εδώ πέρα βλέπεις να γράφουμε σωστά το ίδιο πράγμα που γράφεις ανορθόγραφα (της vs τις για παράδειγμα)  και συνεχίζεις και το γράφεις λάθος αυτό μου λέει ότι δεν είσαι παρατηρητικός τσέκαρε καλά το manual μπορεί το πχ να μπερδεύεις το slot 1 που στην μητρική να το έχει στα δεξιά και εσύ να το νομίζεις ότι ειναι στα αριστερά. Τεσπά αν δοκίμασες να τα βάλεις σε λαθος δεν μπαίνουν έτσι και αλλιώς απλά καλού κακού τσέκαρε μήπως έκανες ζημιά στις επαφές προσπαθώντας να τις βάλεις σε λάθος slot.

Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κάνεις reset το bios με το jumber και μετά να κλείσεις τον υπολογιστή να βγάλεις το ρεύμα απο το κουτί (βγάλε το καλώδιο) να βγάλεις την μπαταρία για καμιά ώρα γεμάτη να πατήσεις το power button στο τέλος να βάλεις την μπαταρία να βάλεις ρεύμα και να βάλεις μόνο την μια μνήμη στο πρώτο slot.

Να μπεις στις ρυθμίσεις του bios να το αλλάξεις σε manual και να βάλεις την μνήμη να τρέξει σε 1066  έχοντας το memory OC charger enabled . 

Αν μπουτάρει βάλε και την άλλη την επόμενη φορά που θα σβήσεις το PC.

Πριν διαβάσω το μήνυμα σου, έκανα το έξεις: Αποσύνδεσα το ρεύμα, έβγαλα τη μπαταρία όχι για μια ώρα και μετά κούμπωσα τη μπαταρία και της καινούργιες μνήμες.Το αποτελαμα ήταν το ίδιο  δηλαδή το pc να ανοίγει και η οθόνη να μην μου δείχνει απολύτως τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...