takossss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα σχετικά με ένα domain name Που αγόρασα από το godaddy.com το είχα αγοράσει κάπου στα 7 δολάρια για δύο χρόνια αν θυμάμαι καλά και τώρα ήρθε η περίοδος λήξης της κατοχύρωσης και μου ζητάνε 67 δολάρια για ένα χρόνο και θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο τρόπος να επαναγορασο το όνομα μου Σε άλλη εταιρία ποιο φθηνά γιατί νομίζω ότι πολλά τα χρήματα.
WebDevGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Αν θυμάμαι καλά μπορείς μέχρι και 30 μέρες πριν τη λήξη του domain να το μεταφέρεις σε άλλη εταιρεία πληρώνοντας κόστος μεταφοράς που όμως ουσιαστικά είναι το κόστος ανανέωσης καθώς προστίθεται +1 χρόνος. 1
kormos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 43 minutes ago, takossss said: Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα σχετικά με ένα domain name Που αγόρασα από το godaddy.com το είχα αγοράσει κάπου στα 7 δολάρια για δύο χρόνια αν θυμάμαι καλά και τώρα ήρθε η περίοδος λήξης της κατοχύρωσης και μου ζητάνε 67 δολάρια για ένα χρόνο και θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο τρόπος να επαναγορασο το όνομα μου Σε άλλη εταιρία ποιο φθηνά γιατί νομίζω ότι πολλά τα χρήματα. Τι κατάληξη είναι το domain?
agio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Αν είναι .io τόσο χρεώνουν όλοι, μόνο .com .net .org κρατάνε τη τιμή τους λόγω ICANN, όλα τα άλλα είναι "τυράκια"
kormos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 ...άντε μύρισε τα νύχια σου μέσα σε αμέτρητες καταλήξεις τι θα είναι!?!?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα