Προς το περιεχόμενο

gps στο smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ... 

θα ειθελα να ρωτησω τι να προσέξω σε ενα κινητο για να εχω καλο gps και πλοήγηση ( για αγορα καινούριου κινητου )

ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις.

Μόνο από χρήστες διαφόρων κινητών θα σου πουν.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GP46047 είπε

και τι μπορει να φταίει αν το κινητο χανει το σημα στο gps;;;

Η κεραία.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Για το αμαξι κοιταξε κατι σε 5.5 οθονη και πανω .Θα βγαλεις τα ματια σου στο αμαξι.Χωρια κινδυνος ατυχηματος

Ελπιζω ξερεις οτι εχουν φωνητικες οδηγιες... Η ουσια τους αυτην ειναι... Να σε καθοδηγουν φωνητικα.... Αν ειναι να βλεπεις οθονες,και 32" να κοιτας,ιδια πιθανοτητα ατυχηματος εχεις.... Για τον t.s... Κοιτα κατι που να εχει "σωθικα" qualcomm και οχι mtk.... Γενικοτητα,αλλα εχει βαση

Δημοσ.

Θα σου προτεινα την γενικοτητα που γραφω πιο πανω.... Κατι σε qualcomm... Εχω το g5 και κλειδωνει σε dt. Δεν σου προτεινω να παρεις αυτο ή καποιο αλλο. Δεν θα σου αρεσει η μπαταρια ή κατι αλλο. Και δεν μπορω να προτεινω και κατι που δεν εχω δοκιμασει. Ψαξε.. Best gps smartphones... Google is your friend

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε

Ελπιζω ξερεις οτι εχουν φωνητικες οδηγιες... Η ουσια τους αυτην ειναι... Να σε καθοδηγουν φωνητικα.... Αν ειναι να βλεπεις οθονες,και 32" να κοιτας,ιδια πιθανοτητα ατυχηματος εχεις.... Για τον t.s... Κοιτα κατι που να εχει "σωθικα" qualcomm και οχι mtk.... Γενικοτητα,αλλα εχει βαση

Αν δεν κολλανε και δουλευουν σωστα .Και θεμα χαρτη να τα γραφει σωστα .

Οποτε μονο οπτικα πρεπει να τσεκαρεις τα παντα αν συμφωνουν.

Επεξ/σία από Diskimpex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...