Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα εδώ και 5 χρόνια δουλεύω στο χώρο του εμπορίου κ επειδή πλέον όλο κ περισσότεροι αγοράζουν μεσώ ίντερνετ αποφασίσαμε  να δημιουργήσουμε ένα site με τα προϊόντα μας ωστόσο δεν έχω ιδέα πόσο εύκολο είναι να φτιάξω κάτι τέτοιο ή διαφορετικά ποιο το κόστος να βάλω κάποιον γνώστη να το δημιουργήσει??!!

Δημοσ.
2 hours ago, tzina_21 said:

καλησπέρα εδώ και 5 χρόνια δουλεύω στο χώρο του εμπορίου κ επειδή πλέον όλο κ περισσότεροι αγοράζουν μεσώ ίντερνετ αποφασίσαμε  να δημιουργήσουμε ένα site με τα προϊόντα μας ωστόσο δεν έχω ιδέα πόσο εύκολο είναι να φτιάξω κάτι τέτοιο ή διαφορετικά ποιο το κόστος να βάλω κάποιον γνώστη να το δημιουργήσει??!!

Καλησπέρα,

προσπερνόντας το λογιστικό κομμάτι που πρέπει να συμβουλευτείς το λογιστή σου για την επέκταση λειτουργία αδείας για το eshop... Υπάρχει για αρχή η "φιλοξενία" και η ενοικίαση του Ονόματος του eshop.

Για τι αριθμό προιόντων μιλάμε; Επιθυμείς "στήσιμο" εξ ολοκλήρου ή κάποια βάση και εν συνεχεία χρήση από εσένα;

Καλές λύσεις είναι τα CMS όπως και έχουν προαναφερθεί σε άλλα νήματα...

ΜΦΧ

Δημοσ.

ναι για το λογιστικό κομμάτι το γνωριζω.Τα προϊόντα είναι αρκετά καθώς είναι μεγάλο μίνι μάρκετ με βιολογικά  κτλ ωστόσο δεν θα μπουν όλα θα προτιμούσα κάποια βάση κ να το χειρίζομαι εγώ!ευχαριστώ ;)

Δημοσ.
2 hours ago, tzina_21 said:

ναι για το λογιστικό κομμάτι το γνωριζω.Τα προϊόντα είναι αρκετά καθώς είναι μεγάλο μίνι μάρκετ με βιολογικά  κτλ ωστόσο δεν θα μπουν όλα θα προτιμούσα κάποια βάση κ να το χειρίζομαι εγώ!ευχαριστώ ;)

Έχεις κάποιον Χ αριθμό προϊόντων για να σου πω πάνω κάτω ποιά CMS πλατφόρμα θα μπορούσε να σε βοηθήσει; 

Δημοσ.

σκεφτομουν να τα χωρισω σε κατηγοριες πχ ποτα,δημητριακα κτλπ οι κατηγοριες ειναι περιπου καμια 15αρια και περιπου θα χει μεσα απο δεκα κωδικους η καθεμια το λιγοτερο!

Δημοσ.
5 hours ago, tzina_21 said:

σκεφτομουν να τα χωρισω σε κατηγοριες πχ ποτα,δημητριακα κτλπ οι κατηγοριες ειναι περιπου καμια 15αρια και περιπου θα χει μεσα απο δεκα κωδικους η καθεμια το λιγοτερο!

Επέλεξε όποια πλατφόρμα θες από τις πολλάκις φορές αναφορά εδώ μέσα έχουν γίνει.

Θα σε καλύψουν όλες!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρέπει να λάβεις πολλά πράγματα υπόψιν προτού ξεκινήσεις να κάνεις ενα eshop. Εκτός από την σωστή οργάνωση του καταστήματος σου, πρέπει να δεις το σωστό στήσιμο της πλατφόρμας, το επαγγελματικό design, τις φωτογραφίες - παρουσίαση, SEO και πολλά αλλα. Όλα αυτά απαιτούν, αφοσίωση και κυρίως γνώση και εμπειρία, διαφορετικά το αποτέλεσμα είναι μέτριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...