@ngelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Γεια σε όλους! Επειδή αγόρασα αρκετό εξοπλισμό βίντεο για την δουλειά μου (έσκασα αρκετά χιλιάρικα...) αποφάσισα ν' αναβαθμίσω και την ποιότητα του καναλιού που έχω στο Youtube, φτιάχνοντας ένα studio αποκλειστικά γι' αυτό! Σιγά σιγά θα το αναβαθμίσω κι άλλο. Όσοι θέλετε θα χαρώ να επισκεφτείτε το καναλάκι μου, να δείτε τα βίντεο και αν σας αρέσει να γίνεται συνδρομητές... στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια μου. Σας ευχαριστώ. Το καναλάκι μου: https://www.youtube.com/littletechplanet
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι εξοπλισμό πήρες δηλαδή και έδωσες πολλά χιλιάρικα; Καλή τύχη στο κανάλι σου. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από stelios18120
@ngelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τι εξοπλισμό πήρες δηλαδή και έδωσες πολλά χιλιάρικα; Καλή τύχη στο κανάλι σου. Ευχαριστώ πολύ φίλε!! Αγόρασα κάμερα, φακούς, φίλτρα, φώτα, τριπόδια, rig, μπαταρίες κλπ. καλώδια, gimbal, μικρόφωνα κλπ. Τα πήρα για μια τηλεοπτική παραγωγή, όχι για το youtube. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από @ngelos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα