Kyriakos131211 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα . Είμαι στην αναζήτηση νέου στρώματος και κρεβατιού . Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα πέρα από Media Strom ; Τιμή μέχρι και 600€ για το στρώμα . Ευχαριστώ
vairass Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Kyriakos131211 είπε Καλημέρα . Είμαι στην αναζήτηση νέου στρώματος και κρεβατιού . Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα πέρα από Media Strom ; Τιμή μέχρι και 600€ για το στρώμα . Ευχαριστώ Εγώ πήρα από estrom στην τούμπα, δοκιμή δωρεάν 7 ημερών και αν δεν σου αρέσει είτε παίρνεις τα λεφτά πίσω είτε αλλάζεις στρώμα. Αν θες λεπτομέρειες τηλέφωνο κλπ έλα πριβε. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από vairass
vairass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Παρέλαβα Green Latex σε πολύ καλή τιμή για την εποχή, άψογο στρώμα καμία σχέση με το πρώτο που μου είχαν φέρει. Για αυτούς που ξέρουν είναι modal το κάλυμμα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από vairass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα