Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/22/2018 στις 4:18 ΜΜ, turbat0s είπε

Το purevpn έχει ελληνικό server αν θες να δοκιμάσεις

Το δοκίμασα (περυσΙ) και δεν έχει πραγματικό Ελληνικό ΙΡ.
Ενώ γράφει ο προσφέρει Ελληνικό ΙΡ και σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από το app να συνδεθείς με επιλογή "Ελληνικό ΙΡ"  στην πραγματικότητα είναι Γερμανικό ΙΡ.

Δεν ξέρω αν "ξεγελά" τα Ελληνικά κανάλια αλλά την Google δεν την ξεγέλασε. Όταν χρησιμοποιούσα αυτό το προτεινόμενο "Ελληνικό ΙΡ" και προσπαθούσα να κάνω κάποια αναζήτηση ΠΑΝΤΑ με έβγαζε στο google.de
Όταν προσπαθούσα να συνδεθώ στους λογαριασμούς που είχα στο blogger με έβγαζε στο blogger.de και τελικά μου έκλεισαν και κανα δύο λογαριασμούς γιατί έβλεπαν ότι δεν "εμπενα" από Ελλάδα όπως μέχρι τότε και θεώρησαν ότι κάποιος είχε hackαρει τους λογαρισμούς (αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αγόρασα συνδρομή, για να ξεγελάσω τη Google....).

Επίσης δοκίμασα το purevpn και για μερικές άλλες χώρες που με ενδιάφερε να δώ streaming που έχει geoblocation (π.χ. Αργεντινή & Μεξικό) και έτρωγα πόρτα...
Ενώ το app έλεγε οτι έχω συνδεθεί με ΙΡ από Αργεντινή για παράδειγμα, το κανάλι έβλεπε ότι είμαι από ΗΠΑ και έκοβε στο streaming. Το ίδιο και για Μεξικάνικο ΙΡ.
Τέλος κάποιο κανάλι από Ισπανία (με geoblocation) μου έδινε εικόνα όταν χρησιμοποιούσα purevpn με Ισπανικό ΙΡ για μερικά λεπτά (όχι πάνω από 5 λεπτά) και μετά με έκοβε...

Βέβαια από πολλές άλλες χώρες που δοκίμασα ΙΡ μέσω purevpn (π.χ. Ολλανδία, Βουλγαρία και ΗΠΑ) δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Απλά μάλλον δεν έχει Ελληνικό ΙΡ και ίσως να μην μπορείς να ξεγελάσεις τα Ελληνικά streaming κανάλια με αυτό πυο προσφέρει σαν "Ελληνικό ΙΡ".

Δημοσ.
Στις 3/8/2018 στις 6:13 ΜΜ, turbat0s είπε

Και σε ποιό κατέληξες τελικά?

Για το purevpn ήταν το σχόλιο (έχω κάνει "παράθεση" στην αρχή...)
Υπήρχαν και μερικά ακόμα που έλεγαν οτι προσφέρεουν Ελληνικό ΙΡ. Δεν θυμάμαι γιατί απέρριψα τα υπόλοιπα (μπορεί να ήταν και λόγο κόστους, γιατί το purevpn είχε τότε προσφορά 1+1 έτος αν αγόραζες 12μηνο - γύρω στα 70 Ευρώ, αν θυμάμαι  καλά...)

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, amadou είπε

Υπήρχαν και μερικά ακόμα που έλεγαν οτι προσφέρεουν Ελληνικό ΙΡ. Δεν θυμάμαι γιατί απέρριψα τα υπόλοιπα (μπορεί να ήταν και λόγο κόστους, γιατί το purevpn είχε τότε προσφορά 1+1 έτος αν αγόραζες 12μηνο - γύρω στα 70 Ευρώ, αν θυμάμαι  καλά...)

Ναι το κατάλαβα.

Απλά ρώτησα αν βρήκες καλύτερη λύση από το pure.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, amadou είπε

6 ώρες πριν, turbat0s είπε

Ναι το κατάλαβα.

Απλά ρώτησα αν βρήκες καλύτερη λύση από το pure.

Μια μικρή προσθήκη προς εμπλουτισμο.

• Χρησιμοποιώ το windscribe premium πάνω απο 1,5 έτη και εχει ελληνικό server τον οποίο τα ελληνικά καναλια τον βλέπουν σαν Ελλαδα (μολις εκανα μια γρηγορη δοκιμη με κάποια απο υπολογιστη). Παιζει deal για 5 έτη στα 40 δολλαρια και lifetime στα 69 δολλαρια. https://deals.bleepingcomputer.com/sales/windscribe-vpn
  • Πριν τον αγοράσω ειχα επικοινωνήσει απευθειας με τοwindscribe και τους ρώτησα αν εκεινο το deal (στην ταδε σελιδα με τα ταδε χαρακτηριστικά) ειναι valid ή fraud και μου ειχαν απαντησει οτι ειναι valid και ιδιος με αυτα που πουλάνε αυτοι στο δικό τους site (με αλλη τιμή βεβαια γιατί δεν ειναι bulk). Δεν το εχω μετανοιώσει. Μερικές λεπτομέρειες απο την πράξη :
  • Μια-δυο φορες το μήνα ο ελληνικός server σέρνεται, και για κάποιες ώρες (άντε το πολύ μια μερα) ειμαι αναγκασμένος να δουλεψω απο αλλο server.
  • Δεν ξέρω αν μετά απο Χ καιρό αλλάξουν την πολιτική τους  και τον βγάλουν ή αν αλλαξει γενικά η πολιτική τους ή κλείσουν, αλλά με τις υπηρεσίες που εχω στην τιμή που το πήρα (νομιζω ήταν ελαχιστα φθηνοτεα οταν πηρα το deal), θεωρώ οτι ειμαι καρακερδισμένος
  • To οτι εχει κάποιος ελληνική ip ΔΕ σημαίνει οτι μπορεί να εχει σιγουρη προσβαση σε ελληνικό content. Οι εταιρίες παροχής streaming (netflix, hulu, amazon, κλπ) ΞΕΡΟΥΝ ποιες ip ειναι proxy/vpn και ποιες οχι και στην περιπτωση που κάποιος proxy/vpn ειναι καινουργιος και δεν εχει μπει στη λιστα τους, ειναι θεμα χρόνου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...