GiannakiSG7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Θέλω να κάνω μια αγορά από ένα αγγλικό site, και όταν τους ρώτησα σχετικά με το αν το δέμα θα περάσει τελωνείο μου απάντησαν το εξής: As the products would be couriered they will go through any relevant customs procedure for the country that they are being delivered to and be subject to any additional costs that may or may not be leveled by customs. Να το ρισκάρω και να παραγγείλω ή όχι;
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ρώτησε τους απευθειας, αν η αρχική χώρα αποστολής του ειδους ειναι απο χώρα της ΕΕ ή οχι. Αν σου απαντησουν παλι κατι γενικο και οτι τα τελωνεια ειναι του πελατη, τοτε το site τα κανει αποστολή απο εκτός ΕΕ και θα σου κατσει τελωνειο.
GiannakiSG7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μου απάντησαν ότι στέλνουν από Αγγλία, οπότε δεν έχω θέμα με τελωνείο;;!! Συγκεκριμένα έστειλαν αυτό: We do indeed ship these parts from our shop in the UK.
GiannakiSG7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα