splanis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Έχω 3 freesync οθόνες, όλες με nvidia χρησιμοποιούνται . Διάβασε μερικές σελίδες threads στην κατηγορία κάρτες γραφικών , θα βρεις αρκετές ενδιαφέρουσες εμπειρίες χρηστών rx gpu !!!! Δική μου γνώμη, παίρνεις είτε gtx 1060 3gb με 220-230 , είτε πας στα διπλάσια και βάλε και παίρνεις 1070 . Θα το κοιτάξω εξάλλου έχω κάνα μήνα και να αποφασίσω και ποιος ξέρεις πως θα ναι οι τιμές τότε
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 ΝΟ.1 Για κάποιους βαμμένους πρασινομπλέ το κόκκινο δεν υπάρχει. ΔΕΝ δίνουμε λοιπόν σημασία και ρωτάμε εδώ άν έχουμε ενδοιασμούς! Νο.2 Επειδή οι παρακάτω είχαν πρόβλημα μην αγοράζετε nvidia και αυτό φυσικά είναι σοβαρό επιχείρημα. Άντε καληνύχτα μας. Spoiler
Dr_73 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Σοβαρό επιχείρημα είναι το ότι το 95% των οθονών (μέχρι 350 ευρώ) έχει freesync, οπότε όλοι οι κάτοχοί τους , πρέπει να αγοράσουν gpu amd. Όλοι μαθαινουν πάντως. (Αργά ή γρήγορα) . Όχι πάντα με τον εύκολο τρόπο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ουτε το 95% εχει ουτε ντε και καλα πρεπει. Το να απαξιωνεις με χαζα επιχειρηματα ομως το οποιο το αντιλαμβανεσαι δεν εισαι χαζος, και να το διαβαζουν ατομα που εχουν αγνοια και περιμενουν σοβαρες προτασεις δεν ειναι ουτε θεμιτο ουτε το λες βοηθεια, γιατι αυτο νομιζω κανουμε βοηθαμε αφιλοκερδως. Σου απαντησα λοιπον με τον ιδιο ακριβως τροπο. Και ξαναρωταω να μην παρει κανεις nvidia λογω των θεματων που επικαλεστηκες; Εγω που εχω gsync nonitor θα μου προτεινεις rx η vega; Εντελως φιλικα
ilos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω απορία τι ήταν το αρχικό PC του OP με την 750ti. Αν ήταν κανένας 4770k δεν συντρέχει κανένας λόγος αναβάθμισης, κότσαρε μια 1060 και ήταν άρχοντας. Πάντως έχει πλάκα που τα μισά posts είναι τύπου αναβάθμιση για gaming σε 8600k/8700k με AIO κλπ και κρατάμε την παλιά μας κάρτα γραφικών . //Offtopic on Όσο αφορά τα freesync/gsync κλπ. Είναι χρήσιμα όσο είσαι στο range τους. Ειδικά στα 60ρια-75ρια freesync το range τις πιο πολλές φορές είναι της πλάκας πχ (48-75). Αν έχεις πολύ καλό pc θα είσαι μονίμως πάνω από τα 75 ή κολλημένος με vsync εκεί. Οπότε αυτό που κερδίζεις με freesync στη πρώτη περίπτωση είναι το tearing (πολλές φορές ανεπαίσθητο) και στην 2η περίπτωση το input lag. To input lag/tearing το μετριάζεις όμως και με vsync off / κόφτη από rivatuner στα 74, οπότε πάει στράφι το όλο concept Αν έχεις από την άλλη αδύναμο pc θα πέφτεις μόνιμα κάτω από το κατώφλι των 48 και αν δεν έχει η οθόνη LFC ή πέσεις και κάτω από τα 24 το freesync πάει περίπατο και θα έχεις tearing/stuttering. Επίσης το LFC προσθέτει και αυτό με τη σειρά του λίγο input lag. Συνήθως στα 144ρια βλέπεις καλύτερα range, αλλά ξεφεύγεις τότε και σε κατηγορία τιμής. Άσε που οι περισσότεροι που ξέρω με 144ρια παίζουν csgo κλπ στα 400 fps και δεν τους νοιάζει τίποτα από αυτά. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από ilos
Dr_73 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, radiohead είπε Το να απαξιωνεις με χαζα επιχειρηματα ομως το οποιο το αντιλαμβανεσαι δεν εισαι χαζος, και να το διαβαζουν ατομα που εχουν αγνοια και περιμενουν σοβαρες προτασεις δεν ειναι ουτε θεμιτο ουτε το λες βοηθεια, γιατι αυτο νομιζω κανουμε βοηθαμε αφιλοκερδως. Χαζά επιχειρήματα ; Έχει διαφορές η rx 580 από την gtx 1060 3gb (για 1080 πάντα ) που να δικαιολογούν +150 ευρώ ;;;; Αυτή τη στιγμή στα 220-230 κορυφαίο vfm είναι η gtx 1060 3db. Αν θέλει να δώσει κανείς παραπάνω λεφτά και δεν φτάνει σε 1070 , πετάει απλά τα λέφτά του . Αν τώρα δει μετρήσεις που τον πείσουν να πάει στην rx 580 σε 350 ευρώ , ας μας τις δείξει και στους υπόλοιπους. Σχετικά με τα περι future proof, όταν έρθει αυτό το μέλλον , θα πρέπει να έχουν αλλαχθεί και οι 2 , έτσι κι αλλιώς. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Dr_73
ilos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 O radiohead πρότεινε την 580 4 GB στα 280. Περίπου 50 ευρώ παραπάνω από την 1060 3 GB για το freesync και παρόμοιες επιδόσεις. Από την στιγμή που δεν υπάρχει stock η όποια συζήτηση/παραφιλολογία/versus σταματά εδώ και ο OP κοιτά για 1060.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Το τονισα στο πρωτο μηνυμα κιολας 580 κατω απο 300€. Μετα αλλαξες το θεμα για τις rx και περι προβληματων. Εκει απαντησα κι επανερχομαστε στο θεμα που συμφωνουμε για 1060 χαιρω πολυ, δεν υπαρχει μαι καποια αλλη. Τα σχολια περι rx ηταν οντως χαζο επιχειρημα dr. Πες λογω τιμης στην παρουσα φαση δεν αξιζει λογω mining να το καταλαβω. 1 ώρα πριν, ilos είπε Εγώ έχω απορία τι ήταν το αρχικό PC του OP με την 750ti. Αν ήταν κανένας 4770k δεν συντρέχει κανένας λόγος αναβάθμισης, κότσαρε μια 1060 και ήταν άρχοντας. Πάντως έχει πλάκα που τα μισά posts είναι τύπου αναβάθμιση για gaming σε 8600k/8700k με AIO κλπ και κρατάμε την παλιά μας κάρτα γραφικών . //Offtopic on Όσο αφορά τα freesync/gsync κλπ. Είναι χρήσιμα όσο είσαι στο range τους. Ειδικά στα 60ρια-75ρια freesync το range τις πιο πολλές φορές είναι της πλάκας πχ (48-75). Αν έχεις πολύ καλό pc θα είσαι μονίμως πάνω από τα 75 ή κολλημένος με vsync εκεί. Οπότε αυτό που κερδίζεις με freesync στη πρώτη περίπτωση είναι το tearing (πολλές φορές ανεπαίσθητο) και στην 2η περίπτωση το input lag. To input lag/tearing το μετριάζεις όμως και με vsync off / κόφτη από rivatuner στα 74, οπότε πάει στράφι το όλο concept Αν έχεις από την άλλη αδύναμο pc θα πέφτεις μόνιμα κάτω από το κατώφλι των 48 και αν δεν έχει η οθόνη LFC ή πέσεις και κάτω από τα 24 το freesync πάει περίπατο και θα έχεις tearing/stuttering. Επίσης το LFC προσθέτει και αυτό με τη σειρά του λίγο input lag. Συνήθως στα 144ρια βλέπεις καλύτερα range, αλλά ξεφεύγεις τότε και σε κατηγορία τιμής. Άσε που οι περισσότεροι που ξέρω με 144ρια παίζουν csgo κλπ στα 400 fps και δεν τους νοιάζει τίποτα από αυτά. Εξαιρωντας τα fps games που προφανως δεν θες κοφτες σε ολα τα υπολοιπα απο την αρχη με freesync βαζoντας 75αρι εχεις πιο smooth εμπειρια ανεξαρτητα ποσα θα βγαζεις. Στα παιχνιδια μετα δυο τρια χρονια ενας λογος παραπανω, εκτος αν παρουμε ως δεδομενο οτι ο χρηστης σε αυτο το διαστημα θα αλλαζει καθε φορα gpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα