dimitris_213 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Κατοχος του j7 2016 ενα χρονο περιπου, χωρις να εχω παραπονα απο το κινητο, περαν του οτι ο χωρος του (16gb) αποδειχθηκε τελικα σχετικα μικρος, σκεφτομαι να το δωσω σε ενα φιλαρακι απο τη δουλεια που ψαχνεται για κινητο γυρω στο 150αρι και σκεφτομαι να χτυπησω το xiaomi note 4 4/64 και για να εχω αρκετο αποθηκευτικο χωρο, που μου ελειψε λιγο ειναι η αληθεια αλλα και για μπαταρια που διαβαζω οτι το note ειναι τερας. Οχι πως το j7 δεν τα πηγαινε καλα.....Απλα προβληματιξομαι για την αλλαγη τοσο στο θεμα της οθονης απο αποψη ποιοτητας του xiaomi οσο και απο θεμα φωτογραφικης. Οχι οτι το j7 εχει και τπτ σπουδαιο. Τι λετε να την κανω την αλλαγη ή να παραμεινω ως εχει? Ευχαριστω για τον χρονο σας. Αγορα θα γινει απο skroutz... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από dimitris_213
AlienTechGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στην κάμερα είναι σαφώς ανώτερο το J7 2016. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως υπερτερεί το Xiaomi Redmi Note 4. Ηοθόνη του μπορεί να είναι LCD IPS και όχι AMOLED, αλλά έχει ανάλυση 1080p αντί για 720p, που για μένα τουλάχιστον, η διαφορά είναι αισθητή στις 5.5".
dimitris_213 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ναι και εγώ αυτό πιστεύω για αυτό και το σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση. Μπορεί να χάσω στην κάμερα αλλά στα υπόλοιπα κυρίως αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία πιστεύω να βγω κερδισμένος. Και από θέμα λογισμικού όμως πιστεύω η υποστήριξη θα ειναι καλύτερη
AlienTechGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Ναι και εγώ αυτό πιστεύω για αυτό και το σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση. Μπορεί να χάσω στην κάμερα αλλά στα υπόλοιπα κυρίως αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία πιστεύω να βγω κερδισμένος. Και από θέμα λογισμικού όμως πιστεύω η υποστήριξη θα ειναι καλύτερη Στον αποθηκευτικό χώρο και στην μπαταρία θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Στο θέμα λογισμικού, δε ξέρω αν θα πάρει Android Oreo αλλά στο Nougat που είναι τώρα με την MIUI 9 όλα δουλεύουν ρολόι τουλάχιστον σε εμένα. Στην κάμερα, αν τραβάς φωτογραφίες μόνο την ημέρα θα σε καλύψει και δεν θα καταλάβεις συγκλονιστική διαφορά σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα. Στα υπόλοιπα όμως της κάμερας (νυχτερινές λήψεις και βίντεο) είναι μέτρια τα πράγματα. Επίσης, έχει και λίγο πιο δυνατό SoC (CPU + GPU) και παραπάνω RAM οπότε σε θέματα ταχύτητας θα δεις κάποιες διαφορές.
saruman123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, AlienTechGR είπε Στον αποθηκευτικό χώρο και στην μπαταρία θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Στο θέμα λογισμικού, δε ξέρω αν θα πάρει Android Oreo αλλά στο Nougat που είναι τώρα με την MIUI 9 όλα δουλεύουν ρολόι τουλάχιστον σε εμένα. Στην κάμερα, αν τραβάς φωτογραφίες μόνο την ημέρα θα σε καλύψει και δεν θα καταλάβεις συγκλονιστική διαφορά σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα. Στα υπόλοιπα όμως της κάμερας (νυχτερινές λήψεις και βίντεο) είναι μέτρια τα πράγματα. Επίσης, έχει και λίγο πιο δυνατό SoC (CPU + GPU) και παραπάνω RAM οπότε σε θέματα ταχύτητας θα δεις κάποιες διαφορές. Από ότι ξέρω Oreo θα πάρει και από ότι βλέπω σε λίγες μέρες και miui 9.2 10 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Καλησπερα. Κατοχος του j7 2016 ενα χρονο περιπου, χωρις να εχω παραπονα απο το κινητο, περαν του οτι ο χωρος του (16gb) αποδειχθηκε τελικα σχετικα μικρος, σκεφτομαι να το δωσω σε ενα φιλαρακι απο τη δουλεια που ψαχνεται για κινητο γυρω στο 150αρι και σκεφτομαι να χτυπησω το xiaomi note 4 4/64 και για να εχω αρκετο αποθηκευτικο χωρο, που μου ελειψε λιγο ειναι η αληθεια αλλα και για μπαταρια που διαβαζω οτι το note ειναι τερας. Οχι πως το j7 δεν τα πηγαινε καλα.....Απλα προβληματιξομαι για την αλλαγη τοσο στο θεμα της οθονης απο αποψη ποιοτητας του xiaomi οσο και απο θεμα φωτογραφικης. Οχι οτι το j7 εχει και τπτ σπουδαιο. Τι λετε να την κανω την αλλαγη ή να παραμεινω ως εχει? Ευχαριστω για τον χρονο σας. Αγορα θα γινει απο skroutz... Nougat δεν έχει? Έχεις δοκιμάσει μεταφορά εφαρμογών με αυτόν τον τρόπο? https://www.doctorandroid.gr/2016/12/move-apps-to-sd-android-7.html?m=1 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από saruman123 1
dimitris_213 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Lesdal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Εχω το redmi note 4x με snapdragon και η κοπέλα μου το j72016, το έχει ένα χρόνο παραπάνω και θα σου πω τι ισχύει.Οι μπαταρίες σε διάρκεια μου φαίνονται πάνω κάτω οι ίδιες, έχει πραγματικά πολύ καλή μπαταρία το j7, καλύτερη κάμερα έχει το j7 αλλά όχι και τρελές διάφορες, 32 το ένα 16 το άλλο, ηχεία τα ίδια, οθόνη προτιμώ amoled αλλά να σου πω και την αλήθεια το ότι εγώ έχω ips full HD δεν μου λέει κα πολλά δεν θα είχα πρόβλημα αν είχα και την amoled 720p, προφανώς σε θέμα ξεκλειδωματος απλά καμία σχέση γιατί απλά έχω ένα γρήγορο fingerprint, όπως και σε θέμα ειδοποιήσεων με το notification light που δεν υφίσταται στο Samsung. Θα έλεγα εφόσον έχεις τη δυνατότητα να την κάνεις την αλλαγή, μόνο και μόνο που θα πιάσεις μια συσκευή η οποία θα έχει 2-3 πραγματακια παραπάνω (fingerprint κτλπ) και δεν θα σου στερησει κάτι (σε θέμα φωτογραφίας ας πουμε) αξίζει πιστεύω να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα