Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
On 23/01/2018 at 09:59, bakalex said:

Πράγματι.Οι παλιές kiss ήταν υπέροχες.Οποτε τρώω πιά,κλαίω..:P

Αυτον που κατέστρεψε τη γεμιση του kiss, τον ψάχνω εδώ και καιρό. Καποια στιγμή θα τον βρω... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αυτον που κατέστρεψε τη γεμιση του kiss, τον ψάχνω εδώ και καιρό. Καποια στιγμή θα τον βρω... 

Αλλαξαν την γεμιση των Kiss; Πριν χρονια ειχα παρει (και καλα για τα παιδια, ηξερα οτι δεν θα το ετρωγαν, οποτε ηταν κριμα να το πεταξουμε, με πιανετε;) και ειχα δοκιμασει δυο μου φανηκαν ετσι οπως τα θυμομουν.
Μερεντα για παντα, πλεον βεβαια καθολου γιατι θα παμε για φυτεμα μια ωρα νωριτερα.

Μου φαινεται καπως... περιεργο να εχει διαφορετικη γευση εξω απο οτι εδω. Αμφιβαλλω εαν φτιαχνονται εδω ετσι και αλλιως αλλα και παλι τι σκατα, πολυεθνικη ειναι, μια συνταγη εχουν, πετανε τα υλικα στο ανακατευτηρι τους και συσκευαζουν. ΤΙ αλλαζει;

Επεξ/σία από orck
  • Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, orck said:

Αλλαξαν την γεμιση των Kiss; Πριν χρονια ειχα παρει (και καλα για τα παιδια, ηξερα οτι δεν θα το ετρωγαν, οποτε ηταν κριμα να το πεταξουμε, με πιανετε;) και ειχα δοκιμασει δυο μου φανηκαν ετσι οπως τα θυμομουν.
Μερεντα για παντα, πλεον βεβαια καθολου γιατι θα παμε για φυτεμα μια ωρα νωριτερα.

Μου φαινεται καπως... περιεργο να εχει διαφορετικη γευση εξω απο οτι εδω. Αμφιβαλλω εαν φτιαχνονται εδω ετσι και αλλιως αλλα και παλι τι σκατα, πολυεθνικη ειναι, μια συνταγη εχουν, πετανε τα υλικα στο ανακατευτηρι τους και συσκευαζουν. ΤΙ αλλαζει;

Παρε ενα για δοκιμή και θα καταλάβεις. Εχει πλεον μεσα κατι σαν τσιχλα που το μασάς με δυσκολία. 

Επίσης Μερέντα for ever (ή μέχρι να πειράξουν τη συνταγή της). 

• Like 1
Δημοσ.

Γερμανικό RedBull, γερμανική Coca-Cola να πιεις, θα πεις ότι είναι πιο ωραία γιατί κάθε χώρα έχει τα δικά της Standards στις γεύσεις. Είχα πάει Ελλάδα για 2 εβδομάδες και πραγματικά σιχαινομουν τα πάντα. Η Coca-Cola ήταν ότι χειρότερο. Λογικά από Βουλγαρία τις φέρνουν στην Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις coca cola αλλαζει το νερο, μεταφερουν σε καθε χωρα τον συμπηκνωμενο χυμο (με την μυστικη συνταγη και αλλες τετοιες βλακειες) και στην χωρα παραγωγης απλα μιξαρουν με το τοπικο νερο της καθε χωρας.
Τι εννοεις οτι σιχαινοσουν τα παντα; Και καλα τι βλαχοι που ειμαστε; Η ειχαν ολα διαφορετικη γευση και σου ελειπε η χωρα που μενεις;

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.
Στις 23/1/2018 στις 9:59 ΠΜ, bakalex είπε

Πράγματι.Οι παλιές kiss ήταν υπέροχες.Οποτε τρώω πιά,κλαίω..:P

Ομοιως και οι 3bit..Απογοητευση.

Στο θεμα merenda-nutella τωρα,ειναι ξεκαθαρα θεμα γουστου.

Δεν ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dhmak είπε

Σε όσες πραλίνες φουντουκιού, που έχω διαβάσει τα συστατικά τους, γράφουνε πρώτα πρώτα οτι περιέχουνε υδρογονωμένα λιπαρά και ως φυτικό έλαιο έχουνε το καρκινογόνο φοινικέλαιο.

Δηλαδή άστα να πάνε, όσο ουάου είναι η γεύση του συγκεκριμένου εδέσματος, τόσο κακό μας κάνει. 

Aν δε κανω λαθος το φοινικελαιο δεν ειναι "κακο" προιον απλα δε πρεπει να ξεπερναει καποιους συγκεκριμενους υψηλους βαθμους στο μαγειρεμα για να μην επιβαρυνει την υγεια μας.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμμία σχέση η nutella με Μερέντα και ΙΟΝ κλπ.Η Μερέντα είναι πολύ πιο γλυκειά, πιο πολύ ζάχαρη.

Όπως επίσης καμμία σχέση η ελληνική nutella με την γερμανική,η γερμανική πιο γεμάτη γεύση και όχι τόσο τεχνητά γλυκειά.

Χρόνια με το φορτηγό επαιρνα πολλά απο Γερμανία, κυρίως απορυππαντικα,αλλα και nutella.

Ίδιες μάρκες,πολύ πιο ανώτερες ποιοτικά οι γερμανικές.Ειδικά τα lenor μαλακτικα,μου τα λέει η γυναίκα μου.

Εμένα μου έμεινε η γερμανική nutella και τα haribo τα μαιμουδακια τα γνησια.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Peleus17 είπε

Γερμανικό RedBull, γερμανική Coca-Cola να πιεις, θα πεις ότι είναι πιο ωραία γιατί κάθε χώρα έχει τα δικά της Standards στις γεύσεις. Είχα πάει Ελλάδα για 2 εβδομάδες και πραγματικά σιχαινομουν τα πάντα. Η Coca-Cola ήταν ότι χειρότερο. Λογικά από Βουλγαρία τις φέρνουν στην Ελλάδα.

Η κλασσική coca cola στο κόκκινο κουτάκι με την ζάχαρη δεν μου αρέσει πλέον, την έχω αντικαταστήσει με zero εξ΄ ολοκλήρου. Όσες φορές δοκίμασα το μετάνιωσα, δεν ξέρω αν απλά έχω συνηθίσει τις zero με αποτέλεσμα να μην μου αρέσει η κλασσική ή αν ισχύει αυτό που λες με την υποβάθμιση της ποιότητας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Καμμία σχέση η nutella με Μερέντα και ΙΟΝ κλπ.Η Μερέντα είναι πολύ πιο γλυκειά, πιο πολύ ζάχαρη.

Όπως επίσης καμμία σχέση η ελληνική nutella με την γερμανική,η γερμανική πιο γεμάτη γεύση και όχι τόσο τεχνητά γλυκειά.

Χρόνια με το φορτηγό επαιρνα πολλά απο Γερμανία, κυρίως απορυππαντικα,αλλα και nutella.

Ίδιες μάρκες,πολύ πιο ανώτερες ποιοτικά οι γερμανικές.Ειδικά τα lenor μαλακτικα,μου τα λέει η γυναίκα μου.

Εμένα μου έμεινε η γερμανική nutella και τα haribo τα μαιμουδακια τα γνησια.

αν θυμασαι η χρυση συσκευασια της MERENDA CRUNCHY που ηταν ακομη πιο γλυκια

κατι ασχετο θυμαστε τα πατατακια με φετα σε γαλαζια συσκευασια της lays?

Επεξ/σία από Racerr
Δημοσ.

Παιδιά κάπου είχα ακούσει ότι πολλές γεύσεις που είχαμε συνηθίσει να τρώμε σαν παιδιά, έχουν αλλάξει πάρα πολύ επειδή έχουν απαγορευτεί από την ευρωπαΐκή ένωση κάποια Έψιλον. Δηλαδή συντηρητικά. Παλιά επιτρεπόντουσαν και είχανε μια αλφα γεύση τα προιοντα, τώρα που μερικά απαγορευτικαν λόγω ευρωπαϊκής ένωσης έχουν αλλάξει και την γεύση και την υφη. 

Γι’ αυτό για παράδειγμα μπορείς να πάρεις μία εγώ Κοκα κολα από ευρωπαϊκή χώρα ανατολικού μπλοκ που δεν είναι στην ευρωπαικη ένωση και να έχει μία τελείως διαφορετική γεύση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα μερεντα.

Απο μικρος ως τωρα ολα τα προιοντα τα εχουν χαλασει. ειδικα οι σοκολατες lacta , serano  που παιρναμε παλια καμμια σχεση σε γευση. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
14 hours ago, dhmak said:

και ως φυτικό έλαιο έχουνε το καρκινογόνο φοινικέλαιο

Φοινικέλαιο έχουν. Καρκινογόνο δεν είναι.

Σταματήστε να λέτε χοντράδες βλακείες χωρίς καμία σοβαρή πηγή για σημαντικά θέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...