menmas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, Έχω πρόβλημα με έναν desktop. HP 8200 Elite SFF. (win 7 - 64bit) Ξαφνικά βγάζει. το εξής μήνυμα και δεν μπαίνει στα win. (Βέβαια μετά απο 2-3 restart μπαίνει τελικά) "Version 2.10.1208 American Megatrends Inc 4096 MB 2233 HECI Error during MEBx exevution 2206 End of post HECI failure v.02.21." Μέχρι στιγμής έχω κάνει τα εξής: Έψαξα το error και διαπίστωσα ότι υπάρχει συχνά στο συγκεκριμένο μοντέλο κ ο λόγος είναι το Bios. (ή το ότι έγινε upadate κ πρέπει να γυρίσει στην τελευταία έκδοση, ή ότι πρέπει να γίνει update με την επόμενη έκδοση) . Συνήθως διάβασα ότι πρέπει να γίνει update. Εντάξει σκέφτομαι.! Πάω στην HP να βρω τη νέα έκδοση και διαπιστώνω ότι όχι μόνο δεν υπάρχει κάτι για το bios αλλά ούτε καν drivers για τη μητρική!!στην περίπτωση που θέλω να κάνω φορμάτ!!! Μπαίνω msinfo32 να δω τι έκδοση bios έχει και λέει: HP J01 v02.21 , 20/6/2012 Πάω κυκλικά μπας κ το update του Bios είναι κρυμμένο κάπου στη σελίδα της HP κ δε το βλέπω.!!! Καταλήγω να μου λέει ότι αφού βρω την έκδοση του bios (που την έχω βρει) να βρω λέει την οικογένεια SSID κ μάλιστα μου δίνει δυο τρόπους να το βρω! α) μέσα από το σαιτε βάζοντας το serial του μηχανήματος -(αυτό έκανα αλλά δεν έχει δουλέψει γιατί όπως σας είπα για το συγκεκριμένο προιον δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ!! β) μέσα από το bios (λέω νταξ εδώ είμαστε σίγουροι!!) αλλά μπαίνω κ τι να δω! Δεν υπάρχει SSID! Τα μόνα σχετικά που βλέπω είναι: "system bios:J01 v02.21 ME firmware Version: 7.1.3.1053 ME Management Mode: AMT" Έχω φτάσει σε αδιέξοδο!!! και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!! Ευχαριστώ!!!
CsIns Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Αυτό εδώ δεν κάνει; 10 δευτερόλεπτα πήρε να το βρω : https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/hp-compaq-8200-elite-small-form-factor-pc/5037931
menmas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 καλημέρα! 10 δευτερα είναι πολλά!!ευχαριστώ πάντως που το βρήκες! Δεν διάβασες προσεκτικά το ποστ νομίζω! Το έχω ήδη κάνει!!! κ δεν βγάζει ΤΙΠΟΤΑ! ούτε για bios ούτε καν για drivers!!!! Εσύ το δοκίμασες κ σου βγάλε drivers?????? άλλη πρόταση;; βοήθεια;; κανείς;;;
Silverage Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, menmas είπε καλημέρα! 10 δευτερα είναι πολλά!!ευχαριστώ πάντως που το βρήκες! Δεν διάβασες προσεκτικά το ποστ νομίζω! Το έχω ήδη κάνει!!! κ δεν βγάζει ΤΙΠΟΤΑ! ούτε για bios ούτε καν για drivers!!!! Εσύ το δοκίμασες κ σου βγάλε drivers?????? άλλη πρόταση;; βοήθεια;; κανείς;;; Εμένα πατώντας πάνω στο link παραπάνω μου έχει ένα κατεβατό απο drivers και προγράμματα. Στο bios έχει αυτό "ROM Firmware for 8200 Elite and 6200 Pro Business PCs (J01)" έκδοση 02.29 Rev. A. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Silverage
menmas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ε αμα το έβγαλε κ σε σένα τι να πω.... Εγώ έβαζα τις επιλογές κανονικά και μου έλεγε δεν υπάρχουν οδηγοί... κ το έκανα κ 2-3 φορές γιατί μου φάνηκε περίεργο! αλλα αμα το βγάζει κ στους δυό σας !!!δεν έχω λόγια! Θα το δω μόλις επιστρέψω.. κ θα σας πω!! σας ευχαριστω
chios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 μην σου κάνει εντύπωση φίλε menmas που δεν σου έβγαζε τίποτα, εχθές έφαγα ώρες να βρω drivers για λαπτοπ HP και δεν μπορούσα με τίποτα , κάποιο τεχνικό πρόβλημα είχε η σελίδα της HP σήμερα δουλεύει μια χαρά.
menmas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 τι να σου πω κ παλι δοκίμασασα κ δεν έβγαζε κάτι!! την επομένη μέρα τα εμφάνισε!!!!αληθεια δεν έκανα τιποτα διαφορετικο!! τέσπα!!! βρήκα το αρχείο. κ τελικά κατέβασα την έκδοση v.2.28 γιατι διάβασα σε διάφορα ποστ ότι πάει καλύτερα απο την v2.29. αλλα κ παλι βγάζει το ίδιο μήνυμα!!!!! επίσης έχω το ίδιο μηχάνημα με win10 απο update. έκανε τα ίδια κ αυτό. Πέρασα την v2.28 και πάλι συνεχίζει το ίδιο μήνυμα!!!
g_charal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 ψαξτε για "ανοικτα ποδαρακια - pins" που να λένε δίπλα τους FDO και βαλτε ενα jumper.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα