Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Apple iPad mini 4 WiFi (128GB) electroholic@369€


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, techlink said:

EOL. Αλλα για καποιους μπορει να εχει αξια.

 

ΔΕΝ είναι EOL. Υπάρχει κανονικά στην γκάμα των iPad μαζί με τα Pro και το απλό του 2017....

https://www.apple.com/gr/ipad/compare/

Επεξ/σία από JIMBOAthens
Δημοσ.

Ευχαριστω για τη διορθωση Jimbo. Ειχα την εντυπωση οτι ηταν EOL.

Δυστυχως εχει μεινει πολυ πισω με τον Α8 και δεν ειναι ιδιαιτερα καλη αγορα σε βαθος χρονου. Η επομενη εκδοση iOS θα ειναι η τελευταια που θα μπορει να παρει και εχουμε ηδη δει οτι το iPhone 6 με τον ιδιο επξεργαστη εχει χασει μεγαλο μερος της σπιρταδας του με το iOS 11. 

 

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, techlink said:

Ευχαριστω για τη διορθωση Jimbo. Ειχα την εντυπωση οτι ηταν EOL.

Δυστυχως εχει μεινει πολυ πισω με τον Α8 και δεν ειναι ιδιαιτερα καλη αγορα σε βαθος χρονου. Η επομενη εκδοση iOS θα ειναι η τελευταια που θα μπορει να παρει και εχουμε ηδη δει οτι το iPhone 6 με τον ιδιο επξεργαστη εχει χασει μεγαλο μερος της σπιρταδας του με το iOS 11. 

Σωστά αλλά πίστεψέ με μια χαρά τρέχει το 11. Καθαρά το μέγεθος πλασάρει αλλά δεν παύει να αποτελεί προσφορά σε αυτή την τιμή....

Επεξ/σία από JIMBOAthens
Δημοσ.

Εγώ το πήρα την παρασκευή και παρέλαβα σήμερα, ήθελα να πάρω ένα ipad για το drone που θα πάρω. Σε αυτά τα χρήματα που ήθελα να δώσω ήταν ή tο ipad mini ή το ipad 2017, διάβασα ότι το mini έχει καλύτερη οθόνη και μαζί με τα 128gb μνήμη ήταν μονόδρομος να θυσιάσω τις ίντσες και τον A9 του ipad 2017.

Δημοσ.

Σορρυ για το offtopic αλλά ειμαι ενα βημα πριν την αγορά του με μόνο κριτηριο το μεγεθος και την χρηση που θελω (χαζεμα σε  social media/internet το βραδυ που κλεινω το λαπτοπ και για να μην χαλαω τη μπαταρια του iphone).Δεν το θελω για σοβαρη χρηση..Δανειστηκα ipad 2017 αλλά μου ειναι μεγαλο σε οθονη  (εχω ηδη το ipad mini 1).

Υπαρχει περίπτωση να βγει νεο ipad mini?Ή το σταματαει τελειως η apple?Επισης όσοι το πηρατε απο την προσφορά μεινατε ευχαριστημενοι?Αν σταματαει στο επομενο ios,αυτο με κανει να το σκεφτω διπλα..Δεν με νοιαζει ο Α8 σε σχεση με το Α9 αλλά αν ειναι να σταματαει τις αναβαθμισεις αυτο ,θα το σκεφτω να δωσω τα 419 για το ασπρο

Δημοσ.

Θεωρητικα οχι αλλα εχοντας ηδη το ipad mini 1 το οποιο πλεον ειναι αργο σε σχεση με το iphone 6s που εχω,εχω υπολογισει στα εξοδα μου την αγορα νεου αλλα αν ειναι να σταματαει στο επομενο ios τοτε ναι θα το σκεφτω διπλα.Αν ειναι να μη βγει νεο ipad mini θα το παρω και ας σταματησει στις αναβαθμισεις,δεν μπορω πλεον το μινι 1.Aν ειναι να βγει νεο,θα περιμενω..Αλλα σε διαστασεις για τη χρηση που το θελω,δεν με βολευει το ipad 2017 παροτι αρκετα φθηνοτερο.To Πηρε κανεις απο την προσφορα?καλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...