Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Apple iPad mini 4 WiFi (128GB) electroholic@369€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@fay259 εγώ χρησιμοποιώ το iPad Mini 4 εδώ και 2 χρόνια για τέτοια χρήση. Είναι πολύ δυνατό και αν εξαιρέσεις το insomnia.gr (στην παρούσα έκδοση) και κάποια άλλα βαριά sites, είναι αξιοπρεπέστατο. Επίσης είναι το μοναδικό tablet από την Apple που κυκλοφορεί στις 7" και δεν βλέπω να βγαίνει αντικαταστάτης σύντομα. Η Apple έχει μάθει να τα μεγαλώνει όλα σε ίντσες και να τα αδυνατίζει σε πάχος ώστε να είναι "slick" και με μικρή μπαταρία.

Αν είσαι αποκλειστικά σε iOS, τότε πάρε το. Αν όχι, τότε προτείνω το Xiaomi Mi Pad 3 (ίδια ποιότητα κατασκευής, δυνατότητες, ομορφιά αλλά Android)

Δεν έχω αγοράσει από αυτό το κατάστημα και δεν έχω άποψη προσωπική, αν και από τη στιγμή που αγοραστεί στην Ελλάδα, ισχύει η εγγύηση της Apple και με την απόδειξη αγοράς έχεις υποστήριξη 1 έτους επίσημη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα που τα καταργει τα μινι,ειναι βολικη λυση για καποιον που θελει κατι πιο μικρο και βολικο.Αυτο που λες οτι δεν βγαινει αντικαταστατης συντομα,ειναι αυτο που θα με κανει να προχωρησω σε αγορα αφου δεν εχω να περιμενω αμεσα κατι νεοτερο και καλυτερο..Android δεν το "χω" καθολου,ενα κινητο αγορασα δεν μπορεσα να το μαθω και το δωσα,αρα το ios ειναι μονοδρομος..Ευχαριστώ για το σύντομο review!Tρεχεις το ios 11?

Επεξ/σία από fay259
Δημοσ.

Εγω το πήρα τώρα, και εγώ  από iPad mini 1. Προσωπικά είδα μεγάλη διαφορά. Το insomnia και όλα τα sites δουλεύουν άψογα καμία σχέση με τα κολλήματα  και τα refresh που κάνει πια το iPad mini 1. Το έχω στο iOS 11 και δουλέψει Super.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ'ευχαριστώ και σένα DrEINinio!!Καλοριζικο και καλές χρήσεις!!Αφού δεν βγαινει νεο μοντέλο το προσεχές διάστημα όπως λέει και ο vagdesign (διαβασα ακόμα και για τέλος των μινι εκδόσεων  ), και μενα προς το 4 με βλεπω...Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Επεξ/σία από fay259
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια να ρωρησω κατι λιγο ασχετο?

Εχω ενα ipad που μετραει τουλαχιστον τετραετια αν οχι παραπανω...το θεμα.ειμαι οτι θελω να βρω αν ειναι το ipad mini 1, 2 η 3! Που ακριβως μπορω να το τσεκαρω? Εχω κρατησει και το κουτι του .

Δημοσ.

Κι ήμουν έτοιμος να κράξω για το ξέθαμμα, αλλά βλέπω η τιμή συνεχίζει στα 369.

Οπότε: 

https://support.apple.com/en-us/HT201471

Για πιο γρήγορα, κοιτάς πίσω τον αριθμό μοντέλου και το βρίσκεις στον παρακάτω πίνακα:

ipad-model-numbers-chart-100734912-orig.jpg.4168630c802931ef416f705b2d50e187.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...