Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια,θα χρειαστω τα φωτα σας!!!εχω εναν φιλο που μου χρωστουσε καποια λεφτα και επειδη θα χρειαστω καρτα γραφικων μαλλον θα το κανουμε ετσι η χωρα ειναι η Ελβετια(εκος ΕΕ)!θα παραλαβει αυτος την καρτα απο ελβετικο μαγαζι και ψαχνουμε τροπο να μου την στειλει ωστε να μην πληρωσω γαμησιατικα στο τελονιο...

(1)μπορει να την ανοιξει και να μου την στειλει σαν used broken pc parts απο ταχηδρομειο

(2)εχω εναν αλλο φιλο που ειναι οδηγος λεοφοριου και πηγαινοερχεται ελβετια-ελλαδα-γερμανια(να την παρει απο ελβετια και να μου την στειλει απο γερμανια χωρις την αποδειξη)

(3)κουριερ και παλι σαν used broken parts

p.s.ο αποστολεας θα φαινεται ιδιοτης 

Επεξ/σία από Angelom
Δημοσ.

Μιας και είναι Ελβετία όλο και κάποιο ταξίδι θα κάνει Γερμανία.. Αυστρία.. Ιταλία και Γαλλία και θα σου το ταχυδρομήσει από εκεί.

Δημοσ.

λες να πω στον φιλο μου να την παρει απο την ελβετια και να μου την στειλει απο γερμανια?

Δημοσ.
2 minutes ago, koystado said:

την δεύτερη λύση να την φέρει ο οδηγός αλλιώς με ταχυδρομείο έχει τελωνείο 

λες να περασει τελονιο ακομα και αν την δηλωσει σαν δωρο η χαλασμενη καρτα γραφικων(broken pc pats)

Δημοσ.

Ειτε να στην ταχυδρομήσει απο ΕΚΤΟΣ Ελβετίας (Ιταλία, Αυστρία, κλπ) βαζοντας fake διευθυνση αποστολέα

ή

να στη φέρει ο οδηγός.

Οτιδήποτε αλλο θα περασει τελωνειο, ειτε δηλωσει gift ή broken parts ή "Chrostousa chrimata kai tou esteila karta"

Δημοσ.

Για κοίταξε και την Aramex! Πχ αν δηλώσεις την διεύθυνσή τους στην Γερμανία ( και με την προϋπόθεση ότι Ελβετία - Γερμανία δεν έχει τελωνείο ) , και μετά στο στέλνουν σε σένα εγγυημένα χωρίς τελωνείο! :D

Δημοσ.

καταλαβα παιδια αμα την φερει με αεροπλανο λετε να του ζητησουν τιποτα?πχ αμα την βαλη στην τσανα λαπτοπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...