Angelom Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια,θα χρειαστω τα φωτα σας!!!εχω εναν φιλο που μου χρωστουσε καποια λεφτα και επειδη θα χρειαστω καρτα γραφικων μαλλον θα το κανουμε ετσι η χωρα ειναι η Ελβετια(εκος ΕΕ)!θα παραλαβει αυτος την καρτα απο ελβετικο μαγαζι και ψαχνουμε τροπο να μου την στειλει ωστε να μην πληρωσω γαμησιατικα στο τελονιο... (1)μπορει να την ανοιξει και να μου την στειλει σαν used broken pc parts απο ταχηδρομειο (2)εχω εναν αλλο φιλο που ειναι οδηγος λεοφοριου και πηγαινοερχεται ελβετια-ελλαδα-γερμανια(να την παρει απο ελβετια και να μου την στειλει απο γερμανια χωρις την αποδειξη) (3)κουριερ και παλι σαν used broken parts p.s.ο αποστολεας θα φαινεται ιδιοτης Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Angelom
bromiaris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μιας και είναι Ελβετία όλο και κάποιο ταξίδι θα κάνει Γερμανία.. Αυστρία.. Ιταλία και Γαλλία και θα σου το ταχυδρομήσει από εκεί.
Angelom Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 λες να πω στον φιλο μου να την παρει απο την ελβετια και να μου την στειλει απο γερμανια?
koystado Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 την δεύτερη λύση να την φέρει ο οδηγός αλλιώς με ταχυδρομείο έχει τελωνείο
Angelom Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, koystado said: την δεύτερη λύση να την φέρει ο οδηγός αλλιώς με ταχυδρομείο έχει τελωνείο λες να περασει τελονιο ακομα και αν την δηλωσει σαν δωρο η χαλασμενη καρτα γραφικων(broken pc pats)
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ειτε να στην ταχυδρομήσει απο ΕΚΤΟΣ Ελβετίας (Ιταλία, Αυστρία, κλπ) βαζοντας fake διευθυνση αποστολέα ή να στη φέρει ο οδηγός. Οτιδήποτε αλλο θα περασει τελωνειο, ειτε δηλωσει gift ή broken parts ή "Chrostousa chrimata kai tou esteila karta"
cambo99 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Για κοίταξε και την Aramex! Πχ αν δηλώσεις την διεύθυνσή τους στην Γερμανία ( και με την προϋπόθεση ότι Ελβετία - Γερμανία δεν έχει τελωνείο ) , και μετά στο στέλνουν σε σένα εγγυημένα χωρίς τελωνείο!
Angelom Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 καταλαβα παιδια αμα την φερει με αεροπλανο λετε να του ζητησουν τιποτα?πχ αμα την βαλη στην τσανα λαπτοπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα