Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Και μια στολή παραλλαγής για όταν θα βγάζουμε βόλτα το σκύλο?
Lazlow Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 εμένα πάντως μου φάνηκε περίεργο που προσπάθησες να πιάσεις κουβέντα με έναν τύπο σαν ντουλάπα όπως λες βράδυ κιόλας και ενώ είδες ότι δεν σου απαντάει συνέχισες να τον ενοχλείς. γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Lazlow είπε εμένα πάντως μου φάνηκε περίεργο που προσπάθησες να πιάσεις κουβέντα με έναν τύπο σαν ντουλάπα όπως λες βράδυ κιόλας και ενώ είδες ότι δεν σου απαντάει συνέχισες να τον ενοχλείς. γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Γιατί νόμιζε ότι είναι στο σαρβάιβορ, όπου οι ντουλάπες χάνουν από παππούληδες
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, milf fronter είπε Η ερωτηση που κάνεις στο συγκεκριμένο τοπικ είναι περισσότερο ενοχλητική απο την "ενόχληση" να ρωτήσεις ιδιοκτήτη σκύλου τι ράτσα είναι ο σκύλος σε ενα πάρκο Δεν θα το λεγα...εγω οταν βγαινω βολτα με το δικο μου σπανια μιλαω σε ιδιοκτητες με αλλους σκυλους.Ειδικα οταν ειναι τιποτα τερατα.Δεν ξερεις τι καλο εχει ο αλλος στο κεφαλι,πολλα εχουμε ακουσει και δει.Ασχολουμαι με αλλα σκυλια μονο οταν ειμαι μονος μου.
txcellas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω 1 dogo που στην όψη είναι τρομακτικό αλλά έχει μυαλό μικρού παιδιού. Καλά έκανε και χαιρέτησε ο ts. Επειδή ο άλλος ήταν λακαμας δεν φταει το παιδί. Και να χαιρετάτε μην είστε αντικοινωνικοί (ειδικά εσείς οι Αθηναίοι). Ένα γεια ευχή είναι δεν είναι βρισιά. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από txcellas 4
Sir A Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2018 στις 3:15 ΠΜ, pizzelli είπε Καλησπερα παιδιά.... με ένα νευμα του χεριού του σε κλάσματα του δευτερολέπτου το ροτβαιλερ ορμάει πάνω στον δικό μου και τον ρίχνει κάτω και τον δαγκώνει, Καλημέρα σε όλους, pizzelli ο σκύλος σου πως είναι; Τώρα που ξαναδιαβάζω το post αναρωτιέμαι πως γίνεται και τα δυο σκυλιά να είναι ήρεμα μέχρι να δώσει ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ σήμα για επίθεση, αφού όπως λέτε είχαν ξανατσακωθεί. Θεωρητικά από 50 μέτρα μακρυά θα άρχιζαν να γρυλίζουν το ένα το άλλο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Sir A 1
duende Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε Κάτι βρωμάει στην υπόθεση... το avatar σου, μαλλον απο τη δυσανεξια στη λακτοζη του nick σου 2
trickius Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλά έκανε και του μίλησε. Για να ξέρει τι να περιμένει από τον άλλον. Επειδή και εμένα στο παρελθόν μου έχουν τύχει περιστατικά με μεγάλα σκυλιά να την πέφτουν στα δικά μου (το πιο τρομακτικό από όλα ένα pressa canario) μπες μπροστά και προστάτεψε το σκυλί σου με το σώμα σου. Συνήθως στο πέσιμο εσύ δεν κινδυνεύεις οπότε μπορείς να το απωθήσεις με κανά 2-3 κλωτσιές.. μετά χάνουν το ενδιαφέρον τους. Πήγαινε αστυνομία να ρωτήσεις.. αν σε πέρνει κάνε μύνηση κατά αγνώστου και από κει και πέρα βλέπεις τι γίνεται. Πάντως εκεί θα βρεθεί και πάλι το ροτ στο ίδιο πάρκο. 1
manolis115 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Πάντως από την εμπειρία μου τα περισσότερα σκυλιά φοβούνται αν κρατάς ξύλο-κοντάρι και δεν πλησιάζουν, αν και δεν είναι σίγουρο. Είναι υποχρεωτικό δια νόμου, οι σκύλοι να κυκλοφορούν είτε είναι μικροί, είτε μεγάλοι δεμένοι με λουρί, γιατί είναι ζώα και είναι απρόβλεπτα. Αν αυτός ο νόμος είχε τις συνέπειες που νομοθετήθηκε να έχει, δεν θα άφηνε κάνεις το σκυλί του ελεύθερο. Εγώ έπαιζα με τον σκύλο μου ένα Αμερικάνικο Κόκερ Σπανιελ, σε ένα πάρκο της Αθήνας. Δηλαδή του πετούσα ένα μικρό ξυλαράκι και μου το έφερνε. Επειδή έκανε κρύο, μόλις του πετούσα το ξύλο, έτρεχα και εγώ πίσω από τον σκύλο μου ως το ξύλο. Του το πετάω, τρέχουμε και οι δύο προς το ξύλο, λίγο πριν το ξύλο σταματάει ο σκύλος μου. Βλέπω ένα μεγάλο μαύρο σκυλί σε απόσταση 200 μέτρων να έχει σταθεί και να έχει καρφώσει το βλέμμα του στον σκύλο μου. Δεν κουνούσε την ουρά του ο άλλος ο μεγάλος ο σκύλος, ράτσας ροτβαιλερ από ότι τον είδα. Πατάω το λουρί του σκύλου μου, που όμως είχε κοκαλώσει και δεν κουνιόταν από την θέση που είχε σταματήσει. Να σημειώσω ότι ο σκύλος μου, το Κοκερ Σπανιελ, σε όλες τις περιπτώσεις φοβάται τα μεγάλα σκυλιά και τους γαβγίζει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως κοκάλωσε και δεν έβγαλε μιλιά. Κοίταω και στιγμιαία γύρω μου, ο άλλος σκύλος ήταν μόνος του, πουθενά δεν βλέπω τον ιδιοκτήτη του. Θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει και κατάλαβα πως η στάση του άλλου σκύλου προμήνυε επίθεση στον δικό μου, σκύβω στο έδαφος να πιάσω τον σκύλο μου να τον πάρω στην αγκαλιά μου. Δεν προλαβαίνω να σηκωθώ όρθιος με τον σκύλο μου και ο μαύρος σκύλος έχει προλάβει να αρπάξει στα σαγόνια του το αριστερό μπροστινό πόδι του Κοκερ μου και να μην το αφήνει με τίποτα, τι να φωνάζω, τι κλωτσιές στην μούρη του έδωσα τίποτα. Μας γύριζε γύρω γύρω, σαν να είναι το πόδι του σκύλου μου σκοινί και παίζουμε. Εγώ πήγαινα όπου με πήγαινε δεν τραβούσα το ποδι του σκυλιού μου για να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Φώναζα για 4 λεπτά το αφεντικό του άλλου σκύλου και γενικώς φώναζα για βοήθεια, σταματάει ένας άνθρωπος με μηχανάκι που περνούσε μέσα από το πάρκο, μας κοιτούσε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Σε ένα λεπτό ίσως και λιγότερο από την στιγμή που σταμάτησε ο άνθρωπος με το μηχανάκι, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του άλλου σκύλου. Ο σκύλος του παρότι του έδωσε εντολή από την πρώτη στιγμή μετά από 2 λεπτά άφησε το πόδι του δικού μου σκύλου. Αυτός να πέφτει κάτω και να δίνει ξυλιές στον πισινό του δικού του σκύλου και να του λέει τι έκανες ρε, και τέτοια. Εγώ να έχω αφήσει τον σκύλο μου στο χορτάρι, και να αντιλαμβάνομαι πως έχω γεμίσει κυριολεκτικά αίματα, του λέω 1 λεπτό του αλλουνού κάποια πράγματα, και παίρνω τον σκύλο μου τρέχοντας να τον πάω στον κτηνίατρο, σοκαρισμένος από το αίμα. Εν κατακλείδι, ούτε που σκέφτηκα να περιμένω αστυνομία με τόσο αίμα, κύριο μέλημα μου ήταν η ζωή του σκύλου μου. Μετά αυτός δεν ξαναφάνηκε στο πάρκο από εκείνη την ημέρα. Ο σκύλος μου ζει μέχρι σήμερα, του έβγαλε από την θέση του τον αγκώνα του ποδιού του και χρειάστηκε στο χειρουργείο που έκανε να τον βάλουν στην θέση του με μηχανισμό και βίδες για να μην είναι παράλυτο το αριστερό της πόδι. Δυστυχώς ζούμε σε μία χώρα που είναι απείρως ευκολότερο να είσαι εγκληματίας και παλιάνθρωπος χωρίς να πληρώνεις συνέπειες γιατί είναι πολύ δύσκολο και κοστοβόρο ψυχικά και οικονομικά για τα θύματα να βρουν το δίκιο τους μέσω της αργοκίνητης εκτελεστικής εξουσίας και του δαιδαλώδους νομοθετικού συστήματος . Ότι μπορείς να προστατεύεις υγεία, οικογένεια, περιουσία κυρίως με δικά σου μέσα μπορείς να το κάνεις. 2 7
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/24/2018 στις 11:20 ΠΜ, billdanos είπε Πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό που φαίνεται πως έγινε επίτηδες από τον ιδιοκτήτη του μεγάλου σκύλου, να αναφέρω πως τελευταία παρατηρώ όλο και περισσότερο κόσμο που βγάζει βόλτα εξαιρετικά μεγαλόσωμα και δυνατά σκυλιά, τα οποία δεν τα έχει εκπαιδεύσει σωστά ως προς τη συμπεριφορά τους απέναντι στους άλλους σκύλους που συναντούν έξω. Όσο δυνατός και να είσαι, δεν γίνεται να κοντρολάρεις έναν τέτοιο σκύλο και να τον κρατήσεις, όταν αυτός θα αποφασίσει να επιτεθεί σε ένα άλλο ζώο. Οι ιδιοκτήτες μικρών σκύλων κλπ δεν φταίνε σε τίποτα να χάσουν τα ζώα τους από επίθεση άγριου σκύλου την ώρα που κάνουν τη βόλτα τους, ενώ από την πλευρά τους είναι σε όλα σωστοί... Κανένας σκύλος δεν γίνεται άγριος by default. Ο ιδιοκτήτης-κάγκουρας είναι αυτός που τα μεγαλώνει έτσι είτε επίτηδες, είτε εξαιτίας της αδιαφορίας του. :/ Καλά αυτό ξαναπες το. Ο κάθε κάγκουρας κυκλοφορεί με ένα σκύλο εν δυνάμη δολοφόνο (πιτ μπουλ, ροντβάιλερ κλπ) και όχι γιατί φταίει το καημένο το σκυλάκι, αλλά γιατί οι ίδιοι είναι ζώα και θεωρούν το σκυλί προέκταση του ανδρισμού τους, με αποτέλεσμα να τα έχουν ανεκπαίδευτα, επιθετικά κλπ... 3
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Στις 25/1/2018 στις 2:54 ΜΜ, trickius είπε Πάντως εκεί θα βρεθεί και πάλι το ροτ στο ίδιο πάρκο. Αυτο μονο.Προφανως και το βγαζει βολτα εκει και υπαρχουν χιλια πραματα που μπορεις να κανεις. Το τι θα κανεις ειναι καθαρα στο χαρακτηρα σου. Στις 25/1/2018 στις 2:54 ΜΜ, trickius είπε . Επειδή και εμένα στο παρελθόν μου έχουν τύχει περιστατικά με μεγάλα σκυλιά να την πέφτουν στα δικά μου (το πιο τρομακτικό από όλα ένα pressa canario) μπες μπροστά και προστάτεψε το σκυλί σου με το σώμα σου. Μη γραφετε μαλακιες,θα παρετε κοσμο στο λαιμο σας. Την κοπελα μου ετσι ακριβως τη δαγκωσε αδεσποτο επιθετικο ημιαιμο λυκοσκυλο,που ειχε προκαλεσει αλλες 2 φορες καυγα. Ο δημος μου ειπε οτι πρεπει να το πιασω εγω για να το παραλαβουν μετα εκεινοι,αλλα δεν ειναι λυση αυτη. Που θα παει,θα το πετυχω..
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Αν δεν υπάρχουν μάρτυρες τι να κάνει η αστυνομία; Θα τον συλλάβει και θα τον δικάσει χωρίς αποδείξεις;
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βλεπω πολλα σκηνικα που ειναι ανημπορη ( η δε γουσταρει ) να επεμβει η αστυνομια και καταλαβαινω γιατι καποιοι παιρνουν το νομο στα χερια τους. Φοβαμαι οτι θα γινω και εγω ενας απο αυτους σε λιγο καιρο οπως παει η κατασταση στη χωρα,γιατι κρατος δε μπορεις να την πεις πλεον την ελλαδιτσα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από webparts
Προτεινόμενες αναρτήσεις