manolis115 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να αναφέρω και ένα άλλον λόγο γιατί τα σκυλιά δεν πρέπει να είναι λυτά, η τουλάχιστον χωρίς την παρουσία και επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους. Επειδή τους τελευταίους μήνες, έχω δεθεί πολύ με κάποιες γάτες που τους δίνω φαγητό, όχι στην Αθήνα, στο εξοχικό μου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τι πρέπει να τραβάνε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα οι γάτες με την αύξηση των λυτών μεγάλων σκυλιών χωρίς επίβλεψη από τον ιδιοκτήτη τους. Αν και δεν είμαι ειδικός να γνωρίζω κατά πόσο η κάθε ράτσα θα επιτεθεί σε μία γάτα. Μόνο και η πιθανότητα να σκοτώσει μία γλυκύτατη γατούλα είναι ισχυρό κίνητρο για μένα να είναι δεμένος ο σκύλος. Στεναχωριόμαστε για τους σκύλους μας που τους αγαπάμε αν δεχτούν επίθεση, αλλά να σκεφτούμε και τις αδέσποτες γατούλες που δεν φταίνε σε τίποτα να έχουν έναν επιπλέον κίνδυνο να αντιμετωπίσουν εκτός από τα αυτοκίνητα και τα τόσα άλλα, ενώ ομορφαίνουν τόσο πολύ την πόλη μας και την καθαρίζουν από τρωκτικά και άλλα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από manolis115 6
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, manolis115 είπε Θέλω να αναφέρω και ένα άλλον λόγο γιατί τα σκυλιά δεν πρέπει να είναι λυτά, η τουλάχιστον χωρίς την παρουσία και επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους. Επειδή τους τελευταίους μήνες, έχω δεθεί πολύ με κάποιες γάτες που τους δίνω φαγητό, όχι στην Αθήνα, στο εξοχικό μου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τι πρέπει να τραβάνε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα οι γάτες με την αύξηση των λυτών μεγάλων σκυλιών χωρίς επίβλεψη από τον ιδιοκτήτη τους. Αν και δεν είμαι ειδικός να γνωρίζω κατά πόσο η κάθε ράτσα θα επιτεθεί σε μία γάτα. Μόνο και η πιθανότητα να σκοτώσει μία γλυκύτατη γατούλα είναι ισχυρό κίνητρο για μένα να είναι δεμένος ο σκύλος. Στεναχωριόμαστε για τους σκύλους μας που τους αγαπάμε αν δεχτούν επίθεση, αλλά να σκεφτούμε και τις αδέσποτες γατούλες που δεν φταίνε σε τίποτα να έχουν έναν επιπλέον κίνδυνο να αντιμετωπίσουν εκτός από τα αυτοκίνητα και τα τόσα άλλα, ενώ ομορφαίνουν τόσο πολύ την πόλη μας και την καθαρίζουν από τρωκτικά και άλλα. Εμενα παντως μια γατα καθεται πανω στο παπι καθε βραδυ και μου εχει ξεσκισε το καινουργιο καλυμα που εβαλα απο την πρωτη βδομαδα,οποτε στο διαολο οι γατες edit ρε μαλακες μη μου χαλατε τα stats με sad faces,αφου ειναι ξεκαθαρο οτι κανω πλακα.. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από webparts 4 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ούτως ή άλλως είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη από τον νόμο να έχει το σκυλί με το λουρί σε δημόσιο χώρο και να μην το αμολάει ελεύθερο. Οπως και να του έχει βάλει τσιπάκι όπως και πολλά άλλα που κανένας δεν εφαρμόζει, αλλά όταν χρειαστεί βοήθεια τότε φταίει το κράτος και η αστυνομία. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, GenesisX είπε Ούτως ή άλλως είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη από τον νόμο να έχει το σκυλί με το λουρί σε δημόσιο χώρο και να μην το αμολάει ελεύθερο. Οπως και να του έχει βάλει τσιπάκι όπως και πολλά άλλα που κανένας δεν εφαρμόζει, αλλά όταν χρειαστεί βοήθεια τότε φταίει το κράτος και η αστυνομία. Ετσι ειναι,οταν το θυμηθουμε κλαιμε για τα δικαιωματα μας,αλλα τις υποχρεωσεις μας τις γραφουμε στα αρχιδια μας.. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Sorry αλλά δεν με πείθει η ιστορία ακόμα και αν έβαλες φώτο από τον "σκύλο σου¨. Ακόμα κι αν κατάλαβε ο άλλος οτι είχε συμβεί σκηνικό με το ίδιο σκυλί, πως γνώριζε ο άλλος οτι εσύ ήσουν γιος αυτουνού που τσακώθηκε την προηγούμενη φορά; Εκτός και αν ήταν γείτονας που έχετε ξαναμιλήσει στο παρελθόν και σας γνώριζε και τους δύο σας. Πέρα από αυτό δεν γίνεται να συμβεί αυτό το περιστατικό και να μην του αναφέρεις ούτε κουβέντα μετά την παπάτζα που σου πέταξε, εγώ θα τον ρωτούσα μήπως τρελός και αν μας ξέρει. Τέλος, ο σκύλος έπρεπε να είχε πάει άμεσα στον κτηνίατρο, "δεν σε αφήνει να τον πας κτηνίατρο", απλά γελάμε. 1
pizzelli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδιά. Το σκυλί μου έχει πάει σε κλινική και θα βγει την Δευτέρα,ευτυχώς δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Καλησπέρα λέω σε όλους όπως λέμε όλοι στην γειτονιά εκεί πέρα. Για όσους ρωτάνε για το πως κατάλαβε ο ιδιοκτητης του ροτβαιλερ ότι είναι ο σκυλος που ειχαν μαλωσει κτλ η απάντηση είναι απλή 1) το σκυλί μου όπως σας είπα έχει λεισμανιωση οπότε ξεχωριζει γιατι ειναι πιο λεπτοκαμωμενο από τα αλλα. 2) όπως σας είπα το σπίτι μου είναι ακριβώς απέναντι από το δασάκι (5 μέτρα απόσταση) οπότε είδε από που βγαίνω ο Τύπος και κατάλαβε. Επίσης για όσους λένε γιατί δεν αντέδρασα,το μόνο που με ένοιαζε είναι ο σκυλος μου εκείνη την στιγμή,δεν σκέφτηκα ούτε να πάρω πέτρα ούτε ξύλο ούτε τπτ ολα έγιναν πολύ γρήγορα και ο Τύπος έγινε καπνός. Έχω βρει τα στοιχεία του μέσω γειτόνων και μάρτυρες. Έχουν δρομολογηθεί οι καταγγελιες παρουσια φιλοζωικων και δικηγόρου. Υ.Γ σας ευχαριστώ όλους,αλλά μερικοί είστε πολύ καχύποπτοι και επικριτικοι. 6
Zerg13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Η αστυνομια δεν θα κανει τιποτα δεν ηταν μαρτηρας του περιστατικου, χαλασε λιγα χρηματα και υπεβαλε μυνηση με δικηγορο, για εκφβισμο προς εσενα και ολα τα υπολοιπα. μου εχει συμβει μια παρομοια ιστορια και πολυ πιο τρομαχτικη ευτηχως δεν τραυματιστηκα.
pizzelli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Η αστυνομια δεν θα κανει τιποτα δεν ηταν μαρτηρας του περιστατικου, χαλασε λιγα χρηματα και υπεβαλε μυνηση με δικηγορο, για εκφβισμο προς εσενα και ολα τα υπολοιπα. μου εχει συμβει μια παρομοια ιστορια και πολυ πιο τρομαχτικη ευτηχως δεν τραυματιστηκα. Αυτό εννοούσα ότι έχω δρομολογήσει μηνύσεις.
MapleLeafs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπωσδήποτε ήθελε καταγγελία στην αστυνομία άμεσα, ώστε να γίνει αυτόφορη διαδικασία. Τώρα που έχει περάσει ο καιρός χρειάζεται 150€ ευρώ για μήνυση. Καλά κάνει το παλικάρι και το δημοσιεύει εδώ και καλό θα ήταν να το δημοσιεύσει και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ενημερωθούν και άλλοι. Μη σου πω να φτιάξει αφίσες και να αρχίσει να τις βάζει στην ευρύτερη περιοχή (βέβαια είναι λίγο "θεματάκι" αυτό από νομικής πλευράς). Διάβασα το μήνυμα κάποιου, όπου κατά κάποιον τρόπο επιρρίπτει ευθύνες στον ιδιοκτήτη του "φίλου" μας που "άνοιξε" το "thread", δια τον λόγο ότι έπιασε κουβέντα με τον "ντουλάπα". Δηλαδή συγγνώμη, αν κάποιος έχει βγάλει το σκύλο του βόλτα, δε κάνει κουβέντα με άλλους ιδιοκτήτες σκύλων; Είτε είναι "ντουλάπες", είτε όχι; Εντάξει, υπάρχουν και πολλοί που "αλλάζουν πεζοδρόμιο" όταν έχουν τον σκύλο τους και βλέπουν κάποιον άλλον, αλλά, υπάρχουν και αυτοί που θέλουν είτε να κάνουν μια γνωριμία, είτε να ενημερωθούν για κάτι. Θαρρώ πως δεν είναι δύσκολο να βρεθεί ο δράστης. Ενημερώστε και άλλους στη γειτονιά. Κοινοποιήστε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης Κάντε και μήνυση, χαλάλι τα 150€ Εγώ λέω ότι είχε δίκιο ο ιδιοκτήτης του μεγαλόσωμου σκύλου, θα μπορούσε να σας είχε κάνει μια παρατήρηση. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από MapleLeafs 2
rudigarcia222 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 μονη οδος καταγγελια-φιλε να μας ενημερωσεις για το αποτελεσμα ολης της υποθεσης ο αλλος τυπας πρεπει να ειναι ανωμαλος
webparts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Λυση ειναι οι ασβερκοι,καμια αλλη. Αλλα θα σου βγει ακριβα,θες 3 αυτη τη φορα.
Vangelis_D9 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, webparts είπε Λυση ειναι οι ασβερκοι,καμια αλλη. Αλλα θα σου βγει ακριβα,θες 3 αυτη τη φορα. Εκτός του ότι η αυτοδικία θα κάνει χειρότερα τα πράματα χώρια που είναι απολύτως κατακριτέα και ποινικά κολάσιμη λύση, οι "άσβερκοι" είναι και αυτοί που έχουν και ροτβάιλερ και πιτμπούλ με τις κατάλληλες "εκπαιδεύσεις" τους. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από Vangelis_D9
webparts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vangelis_D9 είπε Εκτός του ότι η αυτοδικία θα κάνει χειρότερα τα πράματα χώρια που είναι απολύτως κατακριτέα και παράνομη λύση, οι "άσβερκοι" είναι αυτοί που έχουν και ροτβάιλε και πιτμπούλ με τις κατάλληλες "εκπαιδεύσεις" τους. Κατακριτεο ειναι και το να βγαινει ο καθε μαλακας με το σκυλι ελευθερο και να το στελνει σε οποιον του καυλωσει. Το θεμα ειναι οτι εαν ημουν στη θεση του παιδιου και ηξερα οτι ειμαι σωστος σε ολα,τοτε δε θα το αφηνα ετσι. Αυτα τα ζωα ( τα διποδα ) δε μπορουν να μενουν ατιμωρητα γιατι θα το ξανακανουν,και αφου αδυνατει να το κανει ο νομος καποιος πρεπει να το κανει. Ετσι μας επιτεθηκε καποτε και εμας το πιτμπουλ ενος μαλακα,που δηθεν του εφυγε. Μετα απο λιγο καιρο ομως μαθαμε οτι το εχει ξανακανει ,αλλα δεν το ξεραμε οταν εγινε και τη γλυτωσε αυτος οπως και να το δει κανεις. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από webparts
Vangelis_D9 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Λυπάμαι φίλε, διαφωνώ κάθετα με το σκεπτικό σου. Εφόσον ο δημιουργός του θέματος δήλωσε ήδη ότι προχωράει πλέον σε ασφαλή νομική οδό, όσο κι αν είναι χρονοβόρα και αμφιβόλου αποτελέσματος, είναι η μόνη ενδεδειγμένη οδός δικαίου. Μακριά από την αυτοδικία ως συνέπεια γεγονότος ενώ η (επιθετική) άμυνα είναι νομικά καλυμμένη οδός αλλά μόνο για την ίδια στιγμή που συνέβη το γεγονός.
webparts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Λυπάμαι φίλε, διαφωνώ κάθετα με το σκεπτικό σου. Εφόσον ο δημιουργός του θέματος δήλωσε ήδη ότι προχωράει πλέον σε ασφαλή νομική οδό, όσο κι αν είναι χρονοβόρα και αμφιβόλου αποτελέσματος, είναι η μόνη ενδεδειγμένη οδός δικαίου. Μακριά από την αυτοδικία ως συνέπεια γεγονότος ενώ η (επιθετική) άμυνα είναι νομικά καλυμμένη οδός αλλά μόνο για την ίδια στιγμή που συνέβη το γεγονός. Δε θα βγαλει ακρη,ισα ισα που πλεον θα ειναι και ευαλωτος στα οποια αντιποινα αποφασισει το διποδο. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από webparts
Προτεινόμενες αναρτήσεις