Vangelis_D9 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, webparts είπε Δε θα βγαλει ακρη,ισα ισα που πλεον θα ειναι και ευαλωτος στα οποια αντιποινα αποφασισει το διποδο. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ένα παράθυρο. Ένας συντονισμός και συνεννόηση ομοιοπαθών κατοίκων της περιοχής σε μια ομάδα διαμαρτυρίας. Είναι η μέση οδός μεταξύ μηνύσεων και αυτοδικίας και θα λειτουργήσει καλύτερα με κοινοποιήσεις στα σόσιαλ μύδια. Το μέσο είναι ισχυρό και μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα εφόσον κινητοποιηθούν οι τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από Vangelis_D9
webparts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ένα παράθυρο. Ένας συντονισμός και συνεννόηση ομοιοπαθών κατοίκων της περιοχής σε μια ομάδα διαμαρτυρίας. Είναι η μέση οδός μεταξύ μηνύσεων και αυτοδικίας και θα λειτουργήσει καλύτερα με κοινοποιήσεις στα σόσιαλ μύδια. Το μέσο είναι ισχυρό και μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα εφόσον κινητοποιηθούν οι τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις. Εγω θα φοβομουν να κυκλοφορησω παντως μετα απο επωνυμη καταγγελια,με αυτα τα 2 ζωα ελευθερα. Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε φιλοζωικες,ισως επειδη αυτη της Καλαματας διοικειται απο χαζους ανθρωπους και οποτε εχουμε ζητησει βοηθεια μας βαλανε και χερι.. Εδω πριν κανα 6μηνο 2 cane corso που ηταν μονιμα ελευθερα ξεσκισαν το ποδι μιας γυναικας και κοντεψαν να τα επιστρεψουν στον ιδιοκτητη αντι να τους κρεμασουν ολους μαζι.
Vangelis_D9 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Και τι σχέση έχει η κακή σου εμπειρία στην Καλαμάτα με την περίπτωση της Θεσσαλονίκης; Όλα ίσα και όμοια;
webparts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Και τι σχέση έχει η κακή σου εμπειρία στην Καλαμάτα με την περίπτωση της Θεσσαλονίκης; Όλα ίσα και όμοια; Εξηγω για ποιο λογο τα βλεπω ετσι. Νομιζω ηταν ξεκαθαρο..
moure Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Τα σκυλιά μεγάλα η μικρά πρέπει να είναι με λουρί πάντοτε όταν κυκλοφορούν εκτός σπιτιού. Κανενας σοβαρός ιδιοκτήτης σκύλου δεν βγαίνει έξω με το σκύλο του ελεύθερο αφού όσο εκπαιδευμένο και να είναι το ζώο μπορούν να γίνουν πολλά τα οποία το ζώο να τα αντιληφθεί ως απειλή και να επιτεθεί. Οσο μεγαλύτερο σκύλο έχεις τόσο πιο προσεχτικος πρέπει να είσαι αφου είναι διαφορετικό ένα δάγκωμα από κανίς και ένα δάγκωμα από ένα ροτ. Εμένα στη γειτονιά που υπήρχε ένας τύπος όπου πήγαινε στη παιδική χαρά με ένα ακιτα που το είχε ελεύθερο.Του έκανα παρατήρηση ένα απόγευμα που είχα πάει με την κόρη μου αλλά με έγραψε κανονικά.Πηγα λοιπόν στο σπίτι μου που είναι δίπλα στη παιδική χαρά και έβγαλα βόλτα τα σκυλάκια μου(ζευγάρι κάνε κορσο).Ο τύπος λοιπόν αμέσως μάζεψε το σκύλο του όταν φοβήθηκε ότι μπορεί να δαγκώθει από κάποιον άλλον αλλά δεν του καίγονταν καρφί αν ο δικός του δάγκωνε ένα παιδάκι. 2
ny_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, pizzelli said: Καλησπερα παιδιά. Το σκυλί μου έχει πάει σε κλινική και θα βγει την Δευτέρα,ευτυχώς δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Καλησπέρα λέω σε όλους όπως λέμε όλοι στην γειτονιά εκεί πέρα. Για όσους ρωτάνε για το πως κατάλαβε ο ιδιοκτητης του ροτβαιλερ ότι είναι ο σκυλος που ειχαν μαλωσει κτλ η απάντηση είναι απλή 1) το σκυλί μου όπως σας είπα έχει λεισμανιωση οπότε ξεχωριζει γιατι ειναι πιο λεπτοκαμωμενο από τα αλλα. 2) όπως σας είπα το σπίτι μου είναι ακριβώς απέναντι από το δασάκι (5 μέτρα απόσταση) οπότε είδε από που βγαίνω ο Τύπος και κατάλαβε. Επίσης για όσους λένε γιατί δεν αντέδρασα,το μόνο που με ένοιαζε είναι ο σκυλος μου εκείνη την στιγμή,δεν σκέφτηκα ούτε να πάρω πέτρα ούτε ξύλο ούτε τπτ ολα έγιναν πολύ γρήγορα και ο Τύπος έγινε καπνός. Έχω βρει τα στοιχεία του μέσω γειτόνων και μάρτυρες. Έχουν δρομολογηθεί οι καταγγελιες παρουσια φιλοζωικων και δικηγόρου. Υ.Γ σας ευχαριστώ όλους,αλλά μερικοί είστε πολύ καχύποπτοι και επικριτικοι. Γεια σου αρχικα, παρακολουθω εδω και καιρο το θεμα σου για να δω την τελικη εξελιξη του , σημερα ομως ηθελα να επεμβω εμμεσα σε κατι που εγραψες γιατι ηταν αναληθες. Αρχικα να σου πω οτι ειμαι κτηνιατρος , υστερα να σου ξεκαθρισω κατι .... Οταν ενας σκυλος νοσει απο καλαζαρ και αυτος λαμβανει επιμελως την θεραπευτικη αγωγη (για να ριξει τις τιμες/δεικτες του καλαζαρ )που εχει δωθει απο τον εκαστοτε ιατρο , τοτε αυτος ο σκυλος δεν παρουσιαζει κανενα σημαδι υπαρξης της νοσου ενδεικτικα : απωλεια βαρους, ελειψη η και πληγες στο δερμα και πανω απο την περιοχη των οφθαλμων , μεγαλα νυχια, και πολλα αλλα που δεν ειναι της παρουσης. Λαμβανοντας υποψην λοιπον οτι ο σκυλος σου ακολουθει /ακολουθησε την αγωγη κανονικα και εχει περασει τουλαχιστον ενας μηνας απο αυτην, δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβε καποιος τυχαιος στον δρομο οτι νοσει απο αυτη την ασθενεια . Υστερα μου εκανε εντυπωση οτι μετα απο τετοια επιθεση που δεχτηκε οπως λες , εσυ δεν πηγες τον σκυλο σου απευθειας στον ιατρο σου , τι θα πει δεν με αφηνε ο σκυλος? Εσυ εισαι ο Α της αγελης, αρα εσυ παιρνεις τις αποφασεις ειτε ευκολες ειτε δυσκολες, αρα υποθετοντας οτι οντως εγινε ολο αυτο που μας περιεγραψες αρχικα, εισαι για εμενα ανευθυνος και επικινδυνος οσο ο αλλος ο τυπος με το μεγαλασωμο σκυλο, και ζητω απο τωρα συγνωμη για τον χαρακτηρισμο ,απλα δεν ειναι συμπεριφορα αυτη απεναντι σε ενα πληγωμενο ζωο . Τωρα σχετικα με τον αλλο με την μεγαλη φυλη(αν οντως ειναι αληθινο το θεμα σου και δεν μας τρολαρεις) , εμενα τα σκυλια μου λοιπον ειναι ολα μεγαλοσωμα και "επικινδυνα" για καποιους απο κατι παρομοια περιστατικα ανευθυνοτητας τετοιων ιδιοκτητων μεγαλοσωμων φυλων . Για να το γνωριζουν καποια ατομα εδω μεσα που γραφουν ασυναρτησιες, δεν εκπαιδευεται ο σκυλος μονο απο τον εκπαιδευτη. Αρχικα πρεπει ο επαγγελματιας εκπεδευτης να εκπαιδευσει πρωτα εσενα στον χειρισμο, στο να προβλεπεις τι μπορει να κανει ο σκυλος σου, την συμπεριφορα που πρεπει να τηρεις απεναντι του, και υστερα να εκπαιδευεται ο σκυλος αναλογα με τις αναγκες που εχει. Δεν φερουν ευθυνη τα σκυλια αν ο ιδιοκτητης τους ειναι ανευθυνος και τα αγοραζει απο καποιο πετ η τα βρισκει απο γεννες ιδιωτη αντι να τα παρει απο καποιο διακεκριμενο εκτροφειο που εκτρεφει την συγκεκριμενη φυλη(ασε που οι εκτροφεις προσεχουν πολυ που δινουν τα σκυλια τους) ,μονο και μονο για να λεει οτι κοιτα εχω πιτ μπουλ και ειμαι μαγκας και αρχηγος , πρεπει να σταματησουν μερικοι να βριζουν τα σκυλια και να πιασουν τα αφεντικα τους και να τους βαλουν φρενο, αυτη ειναι η λυση. Δεν μπορεις να παιρνεις σκυλο εργασιας και να τον εχεις χωρις επαγγελματικη εκπαιδευση ,χωρις εκτονωση των αναγκων του, ειναι ανηκουστο για εμενα, αν δεν εχεις τα λεφτα για ολα αυτα αρχικα, μεινε με χρυσοψαρα . Ειμαι πολυ ευαισθητος με το θεμα ζωα για αυτο και ολο αυτο το σεντονι συγνωμη και σε σενα και σε ολους που το διαβασαν. Αν δεν ειναι τρολοθεμα(το ξανα λεω) θα σε παρακαλουσα να μου δωσεις ετσι πληροφοριακα την διαγνωση που σας εδωσε ο συναδελφος στην κλινικη . Επισης να σου πω οτι μπορεις να απευθυνθεις στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου ο ιδιος και να υποβαλεις μηνυση κατα αγνωστου για το περιστατικο εφοσον ειναι αληθες ,δεν χρειαζεται να ξερεις αλλη πληροφορια για αυτον, γινεται δωρεαν ολη αυτη η διαδικασια, επισης δωρεαν γινονται πλεον και ολες οι υπολοιπες μηνυτηριες αναφορες που αφορουν την κακοποιηση οικοσιτου η αδεσποτου ζωου . Με εκτιμηση. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από ny_ 2 1
webparts Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 28/1/2018 στις 8:16 ΜΜ, ny_ είπε Λαμβανοντας υποψην λοιπον οτι ο σκυλος σου ακολουθει /ακολουθησε την αγωγη κανονικα και εχει περασει τουλαχιστον ενας μηνας απο αυτην, δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβε καποιος τυχαιος στον δρομο οτι νοσει απο αυτη την ασθενεια . Με παραξενεψε και εμενα αυτο,καθως εχω δει πολλα σκυλια με και χωρις θεραπεια. Ο Μπαμπης μας αυτη τη στιγμη τελειωνει τη δευτερη θεραπεια του και τραβαει ανετα αυτοκινητο αν χρειαστει,παρ'ολο που δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλος (23 κιλα ) . Ισως να μην κανει καν θεραπεια ο σκυλος.
aris1986 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δεν τα γουστάρω τα μεγάλα σκυλιά τέτοιου είδους. Τα αφεντικά τους κατά 99% έχουν πρόβλημα στο μυαλό γι αυτό τα έχουν. Πιστεύουν σε πολέμους, σε κονσέρβες, σε όλεθρους και τα έχουν για πόλεμο έτοιμα. Ειναι λογικό όταν έχεις τέτοιον καρχαρία με δόντια να κυκλοφορεί δίπλα σου και με χωρίς λουρί, ψάχνεσαι να προκαλέσεις. Θα έπρεπε να απαγορευτούν.
ringboy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Φουσκωτός με ροτβαιλερ? Οχι μονο δεν πλησιαζεις, οχι μονο δεν καλημεριζεις, αλλα κρατας και αποσταση ασφαλειας γιατι βασει των χαρακτηριστικων δεν ειναι διολου απιθανο ο τυπος να λειτουργει με διαφορετικους κωδικες. Κοινως φυλας τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα, ειναι θεμα εμπειριας. Στους νεους ανθρωπους ομως, δυσκολα περνανε τετοια πραγματα απο το μυαλο τους. Ευτυχως τουλαχιστον εισαι ασφαλης εσυ, και οσο για την δικαστικη εξελιξη των πραγματων πολυ αμφιβαλω αν λειτουργησουν τα γραναζια αφου οι θεσμοι αρκετες φορες λειτουργουν απροσδοκητα με κατι τετοιους τους τυπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις