redhotstef Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω δει κατι πραγματα αλλα δεν ξερω αν ειναι δημοπρασιες η τελικες τιμες που δειχνουν. Επισης νομιζω ειχα ακουσει οτι οσα πραγματα ειναι απο Ευρωπη τοτε σου ερχονται γρηγορα, αν ειναι απο κινα η αμερικη, με τελωνια κτλ οχι μονο ερχονται αργα αλλα αναλογα και τον τελωνη να σου πληρωσεις παραπανω για μεταφορικα απ οτι το ιδιο το προιον. Ενδιαφερομαι να αγορασω κατι αλλα δεν εχω γνωστους που να ασχολουνται. Ξερετε απο ιταλια η γερμανια ποσες μερες κανουν να ερθουν; Αν κατι βρισκεται σε δημοπρασια, οι ωρες προθεσμιας τελλιωσουν και η τιμη δεν εχει φτασει σε ικανοποιητικη αξια για τον πωλητη, ειναι αναγκασμενος να το δωσει τοσο οσο εκλεισε το προιον; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από redhotstef
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Τι θα πει δεν έφτασε στην επιθυμητή τιμή; όταν κλείσει η δημοπρασία όποιος πόνταρε τα περισσότερα κερδίζει, και ο πωλητης πρέπει να το στείλει αλλιώς έχει και επιπτώσεις.
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, redhotstef είπε Εχω δει κατι πραγματα αλλα δεν ξερω αν ειναι δημοπρασιες η τελικες τιμες που δειχνουν. Επισης νομιζω ειχα ακουσει οτι οσα πραγματα ειναι απο Ευρωπη τοτε σου ερχονται γρηγορα, αν ειναι απο κινα η αμερικη, με τελωνια κτλ οχι μονο ερχονται αργα αλλα αναλογα και τον τελωνη να σου πληρωσεις παραπανω για μεταφορικα απ οτι το ιδιο το προιον. Ενδιαφερομαι να αγορασω κατι αλλα δεν εχω γνωστους που να ασχολουνται. Ξερετε απο ιταλια η γερμανια ποσες μερες κανουν να ερθουν; Αν κατι βρισκεται σε δημοπρασια, οι ωρες προθεσμιας τελλιωσουν και η τιμη δεν εχει φτασει σε ικανοποιητικη αξια για τον πωλητη, ειναι αναγκασμενος να το δωσει τοσο οσο εκλεισε το προιον; http://www.insomnia.gr/forums/topic/191319-οδηγός-αγορών-για-ebay-2/ Οταν υπάρχει μια δημοπρασία, ο πωλητης ορίζει μια κρυφή επιθυμητή τιμή, που αν πιαστεί πρεπει να το στειλει, αν παλι οχι δεν ειναι υποχρεωμένος (καμια συνεπεια) Πχ. βγαζω δημοπρασια laptop X με έναρξη στα 30 ευρω και κρυφή επιθυμητή τιμη τα 450. Αν η μεγαλύτερη δημοπρασία ΔΕΝ ειναι τουλάχιστον 450, δεν ειμαι υποχρεωμένος να το στειλω 1
Blacktan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Reserve price λεγετε και εαν ο πωλητης το εχει κλικαρει δεν ειναι υποχρεωμενος να πουλησει το προιον στην δημοπρατησα τιμη εαν δεν εχει φτασει την επιθυμητη (η τελος παντων κοντα σε αυτη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα