JohnG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει κάποιος text editor ή word processing πρόγραμμα που να έχει δυνατότητα να κάνει κανείς αναζήτηση με OR. Ο λόγος είναι ότι θέλω να κάνω συχνά αναζήτηση πολλών λέξεων ταυτόχρονα. Π.χ. aaaa OR bbbb OR aabb OR bbaa OR cccc. Κατά προτίμηση freeware.
patrickdrd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 notepad++ ψαξου με regular expressions
JohnG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) > notepad++ Μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση? Το έχεις δουλέψει ή το δουλεύεις το notepad++ ? Αν ναι, και αν ξέρεις πώς κάνεις αναζήτηση με OR? Διαβάζω εδώ και μάλλον μπερδεύομαι περισσότερο! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από JohnG
patrickdrd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 θα βαλεις π.χ. στο search aaaa|bbbb και θα σου φερει και το ενα και το αλλο, ψαξε για πιο advanced regular expressions αν χρειαστεις στο google, κι εγω απο εκει εχω βρει κι εχω φτιαξει ενα σωρο και σε αυτη την σελιδα μπορεις να κανεις δοκιμες: https://regex101.com/
JohnG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, patrickdrd είπε θα βαλεις π.χ. στο search aaaa|bbbb Σωστός! Μου έλυσες το πρόβλημα. Δοκίμασα το "|" και πέτυχε στον NoteTab editor που έχω ήδη εγκατεστημένο. Σημείωση δεν δουλεύει στο Word. Αντίθετα οι "regular expressions" δεν έχουν την επιλογή OR. Επίσης boolean expressions δεν έχουν και πολύ νόημα, π.χ. τι νόημα θα είχε το AND σε μια αναζήτηση? Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα