Green Dragon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα με τον Firefox και τον Chrome. Δεν μου παίζουν καθόλου τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Π.χ. μπαίνω στις σελίδες sporFM και real.gr και πατάω την "ακρόαση live", αλλά μπά....ΤΊΠΟΤΑ. Αντίθετα ο Skai radio παίζει κανονικά. Κάτι φταίει στις ρυθμίσεις, αλλά τι;;;;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Aπο το http://live24.gr σου παίζουν οι σταθμοι? 1
Green Dragon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Aπο το http://live24.gr σου παίζουν οι σταθμοι? Δεν έχω δοκιμάσει Νίκο. Θα το δω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι. Θυμάμαι παλιότερα, όταν έμπαινα απο τον Chrome στην σελιδα π.χ του sporfm και παταγα πάνω στο "live", έπαιζε κατευθείαν ο σταθμός. Άλλαξε κάτι;
micos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Στον real π.χ. αν πατήσεις στο "Αν έχετε προβλήματα ακρόασης, πατήστε εδώ" δεν αλλάζει; Έχεις εγκαταστήσει/ενημερώσει τον flash player στον firefox; 1
Green Dragon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα να εγκαταστήσω τον Adobe flash player στο λειτουργικό, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως χρειάζεται να τον προσθέσω σαν επέκταση στον Firefox; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Green Dragon
micos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αν πας μέσα από τον firefox θα στο στήσει σαν πρόσθετο. Από chrome θα πάει στον chrome. 1
Green Dragon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, micos000 είπε Αν πας μέσα από τον firefox θα στο στήσει σαν πρόσθετο. Από chrome θα πάει στον chrome. Σωστός ήσουν σε όλα φίλε micos000. Μέσα από τον browser, πας στην σελίδα που θέλεις να ακούσεις ραδιφωνικά και της δίνεις τα δικαιώματα να χρησιμοποιεί τον flash player.......Σε ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα