Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω το εξής πρόβλημα με τον Firefox και τον Chrome. Δεν μου παίζουν καθόλου τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.                                                                                                                                                                          Π.χ. μπαίνω στις σελίδες sporFM και real.gr και πατάω την "ακρόαση live", αλλά μπά....ΤΊΠΟΤΑ. Αντίθετα ο Skai radio παίζει κανονικά.

Κάτι φταίει στις ρυθμίσεις, αλλά τι;;;;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Aπο το http://live24.gr  σου παίζουν οι σταθμοι?

Δεν έχω δοκιμάσει Νίκο.  Θα το δω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι. 

Θυμάμαι παλιότερα, όταν έμπαινα απο τον Chrome στην σελιδα π.χ του sporfm και παταγα πάνω στο "live", έπαιζε κατευθείαν ο σταθμός. Άλλαξε κάτι;

Δημοσ.

Στον real π.χ. αν πατήσεις στο "Αν έχετε προβλήματα ακρόασης, πατήστε εδώ" δεν αλλάζει; Έχεις εγκαταστήσει/ενημερώσει τον flash player στον firefox;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα να εγκαταστήσω τον Adobe flash player στο λειτουργικό, αλλά δεν άλλαξε κάτι. 

Μήπως χρειάζεται να τον προσθέσω σαν επέκταση στον Firefox;

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
6 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν πας μέσα από τον firefox θα στο στήσει σαν πρόσθετο. Από chrome θα πάει στον chrome.

Σωστός ήσουν σε όλα φίλε micos000.  Μέσα από τον browser, πας στην σελίδα που θέλεις να ακούσεις ραδιφωνικά και της δίνεις τα δικαιώματα να χρησιμοποιεί τον flash player.......Σε ευχαριστώ και πάλι:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...