panossar95 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν κάνα μήνα είχα ζητήσει τη βοήθεια σας για αγορά κινητού και κατέληξα στη παραπάνω και σας ευχαριστώ πολύ. Το κινητό πετάει και είμαι υπερευχαριστημενος για αυτό που θέλω. Στο περίεργο τώρα. Εχθές ήμουν γήπεδο, στο Καραϊσκάκη. 3 χρόνια στην ίδια θέση (Διαρκειας) με διαφορετικά κινητά. Στα 2 προηγούμενα άνοιγα δεδομένα και είτε δεν έβρισκε ούτε Ε είτε Ε και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Εχθές για πρώτη φορά πήγα με το xiaomi μου. Ανοίγω και βρίσκει για λίγο H+ και μετά το χάνει. Ε μετά, το χάνει και αυτό, λέω οκ, κλασσικά δεν έχει σήμα. Στη δίπλα θέση ο κολλητός μου, με ακριβώς ίδιο κινητό και έχει 4g, σταθερά όλη την ώρα με κοσμοτε και αυτός Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει? Και τα 2 κινητά αγοράσμενα από Ελλάδα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από panossar95
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δεν λες το σημαντικότερο, ποια εταιρεία εχεις εσυ
panossar95 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν λες το σημαντικότερο, ποια εταιρεία εχεις εσυ Γράφω. κοσμοτε ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ. Άρα έχω κοσμοτε
isay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Απο ποιο μαγαζί το αγόρασες εσυ; Δωσε αν μπορεις ακριβες link Η δική σου κάρτα sim εχει ενεργοποιημένο 4g; 1
panossar95 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει κανονικά ναι. Είχα στείλει πρόσφατα μύνημα για ενεργοποίηση γιατί δεν θυμόμουν αν είχα κάνει και τελικά είχε γίνει. Από Κοτσοβολο αγοράστηκε, το κουτί έλεγε global version/edition κανονικά. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172791-xiaomi-redmi-note-4x-32gb-dual-sim-black Ο φίλος το εχει αγοράσει αν δεν κάνω τεράστιο λάθος από media markt. Θα ρωτήσω αύριο για επιβεβαίωση. Αν παίζει κάποιο ρόλο βέβαια, αλλά γενικά ας ξέρουμε Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από panossar95
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4G στο 1333 Για ενεργοποίηση πακέτου νομίζω START στο 1333 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από saruman123 1
SeNNinhA Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιλαμε για χιλιαδες κοσμο στο ιδιο σημειο με χρηση των ιδιων κεραιων (που δεν ειναι και πολλες για το 4G). Πολλες φορες οταν οι κεραιες ειναι σε full capacity υπαρχουν αποσυνδεσεις. Αναμενομενο. Δεν νομιζω οτι φταιει το τηλεφωνο αλλα η στιγμη. Σε τετοιες περιπτωσεις βαζεις flight mode και το ξανανοιγεις μετα απο 15-20" για να κανει νεο search κεραιας. Εαν εισαι τυχερος θα συνδεθεις (και καποιος αλλος θα αποσυνδεθει...) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από SeNNinhA 2
panossar95 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Μιλαμε για χιλιαδες κοσμο στο ιδιο σημειο με χρηση των ιδιων κεραιων (που δεν ειναι και πολλες για το 4G). Πολλες φορες οταν οι κεραιες ειναι σε full capacity υπαρχουν αποσυνδεσεις. Αναμενομενο. Δεν νομιζω οτι φταιει το τηλεφωνο αλλα η στιγμη. Σε τετοιες περιπτωσεις βαζεις flight mode και το ξανανοιγεις μετα απο 15-20" για να κανει νεο search κεραιας. Εαν εισαι τυχερος θα συνδεθεις (και καποιος αλλος θα αποσυνδεθει...) Σε ευχαριστώ, απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί η απόσταση μας δεν ήταν ούτε 20 εκατοστά αλλά ναι, αν υπάρχουν 30.000 άτομα σε ένα σημείο, όπου στο ημίχρονο σίγουρα οι μισοί θα προσπαθούν να μπουν ιντερνετ φαντάσου τι γίνεται 3 ώρες πριν, saruman123 είπε 4G στο 1333 Για ενεργοποίηση πακέτου νομίζω START στο 1333 Επίσης μέχρι 3g έχω δει παρόλο που είναι ενεργοποιημένο, λέτε να έχει παίξει καμία μουφα από Κότσο? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από panossar95
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αφού δεν έχει πιασει ποτε 4g πιθανόν ειναι πρόβλημα του τηλεφώνου. Κανε μια ερώτηση στην εταιρεία με το ΙΜΕΙ http://www.xiaomi-greece.gr
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αφού δεν έχει πιασει ποτε 4g πιθανόν ειναι πρόβλημα του τηλεφώνου. Κανε μια ερώτηση στην εταιρεία με το ΙΜΕΙ http://www.xiaomi-greece.gr Όχι δεν νομίζω να έχει. Και εγώ στην αρχή αυτό νόμιζα αλλά όταν έκανα για πρώτη φορά πακέτο δεδομένων μου ζήτησε να κάνω την ενεργοποίηση με το START που είπα στην αρχή. Από τότε έχω 4G όταν πιάνει φυσικά γιατί είμαι και εκτός Θεσσαλονίκης.
ad276 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Μιλαμε για χιλιαδες κοσμο στο ιδιο σημειο με χρηση των ιδιων κεραιων (που δεν ειναι και πολλες για το 4G). Πολλες φορες οταν οι κεραιες ειναι σε full capacity υπαρχουν αποσυνδεσεις. Αναμενομενο. Δεν νομιζω οτι φταιει το τηλεφωνο αλλα η στιγμη. Σε τετοιες περιπτωσεις βαζεις flight mode και το ξανανοιγεις μετα απο 15-20" για να κανει νεο search κεραιας. Εαν εισαι τυχερος θα συνδεθεις (και καποιος αλλος θα αποσυνδεθει...) Σιγά που θα παραδεχοσουν οτι φταίει το κινητό.
panossar95 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αφού δεν έχει πιασει ποτε 4g πιθανόν ειναι πρόβλημα του τηλεφώνου. Κανε μια ερώτηση στην εταιρεία με το ΙΜΕΙ http://www.xiaomi-greece.gr Δηλαδή τι ακριβώς να γράψω? Ότι ενώ έχω τα πάντα ενεργοποιημένα δεν έχω 4g?
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Να ρωτήσεις αν υποστηρίζει την συχνότητα του 4g 1
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Να ρωτήσεις αν υποστηρίζει την συχνότητα του 4g Από τον Κωτσόβολο υποστηρίζει κανονικά και από όλα τα σημεία πώλησης. 2 ώρες πριν, panossar95 είπε Δηλαδή τι ακριβώς να γράψω? Ότι ενώ έχω τα πάντα ενεργοποιημένα δεν έχω 4g? Έχεις κάνει καταρχήν πακέτο?(data) Αν δεν έχεις κάνει τότε την πρώτη φορά θα σου ζητήσει την ενεργοποίηση που σου είπα ποιο πάνω μετά θα είσαι κομπλέ.
panossar95 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Από τον Κωτσόβολο υποστηρίζει κανονικά και από όλα τα σημεία πώλησης. Έχεις κάνει καταρχήν πακέτο?(data) Αν δεν έχεις κάνει τότε την πρώτη φορά θα σου ζητήσει την ενεργοποίηση που σου είπα ποιο πάνω μετά θα είσαι κομπλέ. Δε ξέρω τι εννοείς με το πακέτο data. Έστειλα το μήνυμα 4g και το start όπως μου είπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα