Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν κάνα μήνα είχα ζητήσει τη βοήθεια σας για αγορά κινητού και κατέληξα στη παραπάνω και σας ευχαριστώ πολύ. Το κινητό πετάει και είμαι υπερευχαριστημενος για αυτό που θέλω.

Στο περίεργο τώρα.

Εχθές ήμουν γήπεδο, στο Καραϊσκάκη. 3 χρόνια στην ίδια θέση (Διαρκειας) με διαφορετικά κινητά. Στα 2 προηγούμενα άνοιγα δεδομένα και είτε δεν έβρισκε ούτε Ε είτε Ε και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Εχθές για πρώτη φορά πήγα με το xiaomi μου. Ανοίγω και βρίσκει για λίγο H+ και μετά το χάνει. Ε μετά, το χάνει και αυτό, λέω οκ, κλασσικά δεν έχει σήμα. 

Στη δίπλα θέση ο κολλητός μου, με ακριβώς ίδιο κινητό και έχει 4g, σταθερά όλη την ώρα με κοσμοτε και αυτός

Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει? Και τα 2 κινητά αγοράσμενα από Ελλάδα

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν λες το σημαντικότερο, ποια εταιρεία εχεις  εσυ

Γράφω. κοσμοτε ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ. Άρα έχω κοσμοτε :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανονικά ναι. Είχα στείλει πρόσφατα μύνημα για ενεργοποίηση γιατί δεν θυμόμουν αν είχα κάνει και τελικά είχε γίνει. Από Κοτσοβολο αγοράστηκε, το κουτί έλεγε global version/edition κανονικά.

https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172791-xiaomi-redmi-note-4x-32gb-dual-sim-black 

Ο φίλος το εχει αγοράσει αν δεν κάνω τεράστιο λάθος από media markt. Θα ρωτήσω αύριο για επιβεβαίωση. Αν παίζει κάποιο ρόλο βέβαια, αλλά γενικά ας ξέρουμε

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4G στο 1333

Για ενεργοποίηση πακέτου νομίζω START στο 1333 

Screenshot_2018-01-25-08-34-28-298_com.brave.browser.png

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλαμε για χιλιαδες κοσμο στο ιδιο σημειο με χρηση των ιδιων κεραιων (που δεν ειναι και πολλες για το 4G). Πολλες φορες οταν οι κεραιες ειναι σε full capacity υπαρχουν αποσυνδεσεις. Αναμενομενο. Δεν νομιζω οτι φταιει το τηλεφωνο αλλα η στιγμη. Σε τετοιες περιπτωσεις βαζεις flight mode και το ξανανοιγεις μετα απο 15-20" για να κανει νεο search κεραιας. Εαν εισαι τυχερος θα συνδεθεις (και καποιος αλλος θα αποσυνδεθει...)

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Μιλαμε για χιλιαδες κοσμο στο ιδιο σημειο με χρηση των ιδιων κεραιων (που δεν ειναι και πολλες για το 4G). Πολλες φορες οταν οι κεραιες ειναι σε full capacity υπαρχουν αποσυνδεσεις. Αναμενομενο. Δεν νομιζω οτι φταιει το τηλεφωνο αλλα η στιγμη. Σε τετοιες περιπτωσεις βαζεις flight mode και το ξανανοιγεις μετα απο 15-20" για να κανει νεο search κεραιας. Εαν εισαι τυχερος θα συνδεθεις (και καποιος αλλος θα αποσυνδεθει...)

Σε ευχαριστώ, απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί η απόσταση μας δεν ήταν ούτε 20 εκατοστά αλλά ναι, αν υπάρχουν 30.000 άτομα σε ένα σημείο, όπου στο ημίχρονο σίγουρα οι μισοί θα προσπαθούν να μπουν ιντερνετ φαντάσου τι γίνεται

3 ώρες πριν, saruman123 είπε

4G στο 1333

Για ενεργοποίηση πακέτου νομίζω START στο 1333 

Screenshot_2018-01-25-08-34-28-298_com.brave.browser.png

Επίσης μέχρι 3g έχω δει παρόλο που είναι ενεργοποιημένο, λέτε να έχει παίξει καμία μουφα από Κότσο?

Screenshot_2018-01-25-11-37-41-780_com.android.mms.png

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αφού  δεν έχει πιασει ποτε 4g πιθανόν ειναι πρόβλημα του τηλεφώνου.

Κανε μια ερώτηση στην εταιρεία με το ΙΜΕΙ

http://www.xiaomi-greece.gr

Όχι δεν νομίζω να έχει.

Και εγώ στην αρχή αυτό νόμιζα αλλά όταν έκανα για πρώτη φορά πακέτο δεδομένων μου ζήτησε να κάνω την ενεργοποίηση με το START που είπα στην αρχή.

Από τότε έχω 4G όταν πιάνει φυσικά γιατί είμαι και εκτός Θεσσαλονίκης.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Σιγά που θα παραδεχοσουν οτι φταίει το κινητό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αφού  δεν έχει πιασει ποτε 4g πιθανόν ειναι πρόβλημα του τηλεφώνου.

Κανε μια ερώτηση στην εταιρεία με το ΙΜΕΙ

http://www.xiaomi-greece.gr

Δηλαδή τι ακριβώς να γράψω? Ότι ενώ έχω τα πάντα ενεργοποιημένα δεν έχω 4g?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Να ρωτήσεις αν υποστηρίζει την συχνότητα του 4g

Από τον Κωτσόβολο υποστηρίζει κανονικά και από όλα τα σημεία πώλησης.

2 ώρες πριν, panossar95 είπε

Δηλαδή τι ακριβώς να γράψω? Ότι ενώ έχω τα πάντα ενεργοποιημένα δεν έχω 4g?

Έχεις κάνει καταρχήν πακέτο?(data)

Αν δεν έχεις κάνει τότε την πρώτη φορά θα σου ζητήσει την ενεργοποίηση που σου είπα ποιο πάνω μετά θα είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Από τον Κωτσόβολο υποστηρίζει κανονικά και από όλα τα σημεία πώλησης.

Έχεις κάνει καταρχήν πακέτο?(data)

Αν δεν έχεις κάνει τότε την πρώτη φορά θα σου ζητήσει την ενεργοποίηση που σου είπα ποιο πάνω μετά θα είσαι κομπλέ.

Δε ξέρω τι εννοείς με το πακέτο data. Έστειλα το μήνυμα 4g και το start όπως μου είπες 

Screenshot_2018-01-25-20-36-19-809_com.android.mms.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...