Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies Affiliate, Referral codes. invitations για ICO, Exchanges κτλ κτλ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος έχει referral κωδικούς, invitation codes κτλ για σελίδες/ανταλλακτήρια/ICO και γενικά ότι Referrals/Invitations έχετε που να αφορούν cryptocurrency, γράψτε εδώ μέσα τι έχετε.

Μην δώσετε το referral code εδώ (είναι αντίθετο με τους κανονισμούς του insomnia από όσο ξέρω), απλά πείτε π.χ έχω code για την τάδε υπηρεσία και αν ενδιαφέρετε κάποιος τα υπόλοιπα τα λέτε με P.M. μήνυμα.

Ξεκινάω εγώ. Έχω κωδικούς για:

Ανταλλακτήρια:

HitBTC (έχει 50% έκπτωση στα fees, δωρεάν εγγραφή χωρίς verification ταυτότητες κτλ).  <-Πολύ καλή έκπτωση

Binance (έχει 50% έκπτωση στα fees, εγγραφή χωρίς verification ταυτότητες κτλ)  <-Πολύ καλή έκπτωση

Yobit  (έχει 20% έκπτωση στα fees, δωρεάν εγγραφή χωρίς verification ταυτότητες κτλ) <-Μέτρια έκπτωση

Livecoin  (έχει 10% έκπτωση στα fees+δώρο για εσάς κάθε 10%  για trade που κάνει αυτός που σας έδωσε το link, δωρεάν εγγραφή χωρίς verification ταυτότητες κτλ) <Πολύ καλο ποσοστό bonus.

Cryptopia (έχει 10% από τα fees δώρο σαν DOT ,έχει δωρεάν εγγραφή αλλά για withdraw μπορεί να σας ζητήσει ταυτότητα)  <Δεν αξίζει και πολλά πιστεύω σαν ανταλλακτήριο

Για νομίσματα έχω:

aelf (Κερδίζετε νομίσματα aelf Εύκολο, αλλά δεν βγάζει και πολλά κάθε μέρα.)

Όποιος ενδιαφέρετε να μπει σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω ας μου στείλει P.M μήνυμα.

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή ιδέα :)

Εγώ έχω για :

Coinbase : 8 ευρώ δώρο με κατάθεση 80 ευρώ

Cryptopia : Κερδίζουμε το 10% των fees σε dot

aelf : Ίσχύει ότι είπε ο φίλος avatar

Επεξ/σία από paoad
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου έχω referrals εκ των οποίων ένα ξεχωρίζει:

Sphere token και παίρνετε 50 δωρεάν (αξίας 2,5ευρώ) με μια απλή εγγραφή.

Έχω βέβαια κιάλλα, αλλά όχι τόσης αξίας!

Όποιος ενδιαφέρεται PM!

• Like 2
Δημοσ.

Με γειές και απο εμένα το νεο thread, όντως είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα. Και εγώ όταν γράφτηκα coinbase έχασα το 8ευρώ οπότε +1 για την δημιουργία του.

Αν κάποιος θέλει referal για Exchanges

- coinbase,

- cryptopia,

- gate.io

P.M και εμένα!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nasmania είπε

Με γειές και απο εμένα το νεο thread, όντως είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα. Και εγώ όταν γράφτηκα coinbase έχασα το 8ευρώ οπότε +1 για την δημιουργία του.

Οι περισσότεροι αυτό κάναμε δυστυχώς. Μπήκαμε στα ανταλλακτήρια από μόνοι μας χωρίς referral και έτσι χάσαμε και εμείς την έκπτωση (και το πιθανό κέρδος σε ποσοστό) και ο referrer το "δωράκι του".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billpao είπε

Έχω για:

binance (αν και η δικια μου εκπτωση ξεκινάει απο 20%)

coinbase (8 ευρω δώρο, για 80 ευρώ καταθεση)

Κι εγώ τα ίδια, οποιος θέλει ΡΜ!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να προσθέσω ακόμα ένα project που εγώ μπήκα και μου φαίνεται ευκαιρία:

https://www.aitheon.com/

Ασχολούνται με Α.Ι., έχουν σοβαρή δραστηριότητα και για 4 ημέρες ακόμα έχουν ΤΟΚΕΝ PRESALE με 50% έκπτωση!

Όποιος θέλει ας στείλει pm.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/1/2018 στις 12:05 ΜΜ, Avatar_GR είπε

Ανταλλακτήρια:

HitBTC (έχει 50% έκπτωση στα fees, δωρεάν εγγραφή χωρίς verification ταυτότητες κτλ).  <-Πολύ καλή έκπτωση

Binance (έχει 50% έκπτωση στα fees, εγγραφή χωρίς verification ταυτότητες κτλ)  <-Πολύ καλή έκπτωση

Yobit  (έχει 20% έκπτωση στα fees, δωρεάν εγγραφή χωρίς verification ταυτότητες κτλ) <-Μέτρια έκπτωση

Livecoin  (έχει 10% έκπτωση στα fees+δώρο για εσάς κάθε 10%  για trade που κάνει αυτός που σας έδωσε το link, δωρεάν εγγραφή χωρίς verification ταυτότητες κτλ) <Πολύ καλο ποσοστό bonus.

Cryptopia (έχει 10% από τα fees δώρο σαν DOT ,έχει δωρεάν εγγραφή αλλά για withdraw μπορεί να σας ζητήσει ταυτότητα)  <Δεν αξίζει και πολλά πιστεύω σαν ανταλλακτήριο

Για νομίσματα έχω:

aelf (Κερδίζετε νομίσματα aelf Εύκολο, αλλά δεν βγάζει και πολλά κάθε μέρα.)

Όποιος ενδιαφέρετε να μπει σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω ας μου στείλει P.M μήνυμα.

coinexchange.io  (έχει  2.50% έως 5%  εξτρά έκπτωση) 

Επεξ/σία από Avatar_GR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...