Sartiv Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Airdrop QASH, 3 Qash για οποιον γραφτει απο το ref link μου και επιβεβαιωθει για τα στοιχεια του. Θυμιζω οτι το QASH ειναι απο τα καλυτερα και σοβαρα projects εκει εξω με σοβαρες προοπτικες. Ψαχτειτε , διαβαστε κτλ οσο χρειαζεται. Οποιος θελει, pm. Θα ειμαι online για κανα τεταρτο αλλιως αυριο το πρωι παλι. 1
Avatar_GR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 και για τους μερακλήδες... έχω βρει ένα δίκαιο site με πολύ μικρή γκανιότα (1% και κάτω) για τζογάρισμα με BTC που έχει και faucet (δώρο λίγα BTC κάθε λίγη ώρα χωρίς να κάνετε deposit). Εγώ μέχρι στιγμής παίζω για χαβαλέ με τα δωρεάν BTC από το faucet που δίνουν. Για περισσότερα στείλτε PM
Avatar_GR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Όποιος ενδιαφέρετε για lending, έχω λινκ για lendconnect.
somaik Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, paoad είπε Γεια χαρά, Για όποιον ενδιαφέρεται έχω λινκ για το airdrop του https://www.easyoption.io/ Φαίνεται σοβαρό. Μοιράζουν 1000ΕΟΡΤ με απλή εγγραφή. Χρειάζεστε μόνο μια διεύθυνση εθερ και να κάνετε join του κανάλι τους στο telegram με τον κωδικό που σασ δίνουν 1ΕΟΡΤ = 0,2$ Οποιος θέλει στέλνει πμ, για όσο είναι ακόμα ανοικτό το airdrop ok φίλε την έκανα την διαδικασία .Τώρα μένει μόνο το invite απο σένα?
paoad Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, somaik είπε ok φίλε την έκανα την διαδικασία .Τώρα μένει μόνο το invite απο σένα? Αμα το έκανες ήδη, δεν χρειάζεσαι ρεφ απο εμένα. Το ρεφ απλά είναι για να πάρω κ εγώ κάτι, αλλά αμα το έκανες ήδη δε πειράζει ΄:)
Avatar_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Έχω Invitation για ένα "σχετικά καινούριο" μικρό ανταλλακτήριο.Δεν χρειάζεται ταυτότητα και πιστοποίηση και έχει μερικές πολύ χαμηλές τιμές μέχρι στιγμής σε αρκετά νομίσματα στα Buy orders. (LTC,ETH,Dogecoin,Waves κ.α....) Επίσης αν έχετε 10δολάρια τουλάχιστον σε ισοτιμία σε οποιοδήποτε νόμισμα, ψηφίζετε κάθε μέρα πιο νόμισμα πιστεύετε ότι θα έχει την μεγαλύτερη άνοδο σε ποσοστό και αν κερδίσετε, σας δίνει ποσοστό από τα trading fees του ανταλλακτηρίου. Και αυτό γίνετε δωρεάν και κάθε μέρα!!! Δεν κερδίζετε πολλά, αλλά κάτι βγαίνει αν το πετύχετε... και είναι και τσάμπα η ψήφος κάθε μέρα! Όποιος θέλει invitation ας μου στείλει μήνυμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις