Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Αναδημοσιεύω το μήνυμα που έγραψα στην ενότητα των προσφορών και αφορά την έκπτωση 15 λιρών στο αγγλικό αμαζόν)

Καλά παιδιά, θα με βοηθήσετε λίγο; Πείτε την άποψή σας.

Πριν ήμουν με χωριανό για καφέ και του ανέφερα το συγκεκριμένο θέμα εδώ. Μου ανέφερε πως "ψήνεται" για κάρτα γραφικών και έναν απλό ssd δίσκο αλλά δεν έχει paypal κλπ. Ξεκαθαρίζω πως είμαι παντελώς άσχετος με αυτά και αναπαράγω αυτά που είπε. Λοιπόν: Έχει την Radon 5450 και το μόνο παιχνίδι που παίζει είναι το Motor Manager (φόρμουλα 1). Φορτώνει το παιχνίδι κανονικά αλλά παίζει σε πολύ αργό ρυθμό και θέλει μιά καρτούλα που να το παίζει κανονικά. Με αυτό θα είναι καλά;

Επίσης, όσον αφορά το δίσκο, αυτός είναι καλός; Ρωτάω διότι ένα από τα δύο θα αγοραστεί όχι και τα δυό μαζί. Τι να προτιμήσουμε, έχοντας ως δεδομένο την ελληνική αγορά και το κατά πόσο μας συμφέρει, το δίσκο ή την κάρτα; 

Δημοσ.

Χρειαζόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες για να δούμε αν θα παίζει. Πες του να γράψει στο google: Can I Run It? 

Να πάει σε μια ιστοσελίδα, να βάλει ποιό παιχνίδι ψάχνει, τι επεξεργαστή και πόση Ram έχει.

Αν το μόνο που τον νοιάζει είναι να παίξει αυτό το παιχνίδι τότε ας πάρει μια κάρτα γραφικών. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση να πάρει ssd.

Αν πάρει ssd να πάρει από 240gb και πάνω. 120gb είναι πολύ λίγα πλέον.

Δημοσ.

Απάντησες χωρίς να δείς τι γράφω. Επαναλαμβάνω.

Το παιχνίδι λέγεται Motorsports Manager. Όπως ανέφερε, το παιχνίδι φορτώνει και παίζει κανονικά, με μόνο θέμα το ότι παίζει-τρέχει-πάει πιό αργά.

Κοίταξα τις προϋποθέσεις του παιχνιδιού και απαιτεί 2 γίγα ραμ. Από τη στιγμή που η 5450 που έχει το παιδί είναι 1 γίγα, αλλά παρόλα αυτά το τρέχει κανονικά, με μιά απλή κάρτα γραφικών 2 γίγα δεν θα είναι εντάξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...