Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Φοράω Stan Smith αρκετά χρόνια, αλλά έτυχε η τελευταία μου αγορά να είναι πριν 2 χρόνια. Παρήγγειλα λοιπόν από ενα μαγαζί του skroutz που τα ειχε προσφορά στα 70 ευρώ και τα παπουτσια που μου έστειλαν ήταν μούφα. Πολύ καλή αντιγραφή, αλλά επειδή το ξέρω το παπούτσι καλά και πάντα το έπαιρνα από μεγάλες αλυσίδες (πχ intersport), μπορώ εύκολα πλεον να ξεχωρίσω αν είναι αυθεντικό ή όχι. 

Γνωρίζει κάποιος καταστήματα που πουλάνε σίγουρα αυθεντικά;  Η μόνη λύση μου φαίνεται πώς είναι αγορά κατευθείαν από την adidas πλέον στα 95 ευρώ δυστυχώς..

Δημοσ.

Καλησπέρα

Τι θα πει μαγαζί του skroutz?

Επίσης, από intersport έχω πάρει τα πιο χαμηλής ποιότητας παπούτσια.

Ειδικά οι προσφορές του σε μάρκες είναι για πέταμα...Το αποκλείεις να έχουν τον ίδιο προμηθευτή με αυτό που προμήθευσε τοά δικά σου?

Δημοσ.

Koolfly δεν έχει νούμερα

Μαγαζί του σκρουτζ θα πει πιο μικρό μαγαζί και συνήθως παραεισαγωγή. Αυτή τη στιγμή εγώ μιλάω για ένα παπούτσι που μου έστειλαν και δεν ήταν αυθεντικό. Έχει μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Και στο σπορ τεκ (καπως ετσι μην κανω διαφημιση αμεσα) τα χει 75 και καμια φορα το παει 65... Δεν ξερω αμα ειναι αυθεντικα ομως αλλα λογικα θα ναι, εχει αρκετες αξιολόγησεις

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι τα παπούτσια που πήρες μια χαρά αυθεντικά ήταν και ούτε μπορείς να τα ξεχωρίσεις.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζουν και τα ιδια και απο αλλη χωρα κατασκευη .Εχουν αγορασει γνωστοι για τα παιδια.Δεν ειναι μαιμου

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.

Και το bettersport στο Περιστέρι έχω ακούσει ότι έχει πάρα πολύ καλές τιμες. Σχεδόν σε επίπεδο online μαγαζιού μόνο που πας και τα δοκιμάζεις κιόλας. Δεν έχω πάει ποτέ αλλά έχει καλή φήμη. Αν το ξέρει κάποιος ας μας πει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Joe-4 είπε

Είμαι σίγουρος ότι τα παπούτσια που πήρες μια χαρά αυθεντικά ήταν και ούτε μπορείς να τα ξεχωρίσεις.

Μια χαρά ξέρω να τα ξεχωρίσω, ειδικα όταν έχω το ίδιο ακριβώς ζευγάρι με τον ίδιο κωδικό. Αν εσύ δεν μπορείς, λυπάμαι.

3 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Παιζουν και τα ιδια και απο αλλη χωρα κατασκευη .Εχουν αγορασει γνωστοι για τα παιδια.Δεν ειναι μαιμου

Αυτά που πήρα ήταν ακριβώς ίδιος κωδικός με τα δικά μου και ήταν κατασκευασμενα στην ίδια χώρα. Οπότε δεν φταίει αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Muchacho είπε

Δεν μας λες το όνομα του μαγαζιού?Έστω σε Pm...

σορρυ , τωρα εκατσα στον υπολογιστη , θυμομουν αλλο καταστημα! το συγκεκριμενο λεγεται στεπσπορτ :P

@Diskimpex , στο μαγαζι adidas στον Πειραια, στις περασμενες εκπτωσεις μου ειπε 80 ευρώ απο 99 για το σουπε σταρ το ασπρο με μαυρες ριγες

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.

Απο το γυμνασιο φορουσα stan smith,πανω κατω το νουμερο ηταν ιδιο.

Μεχρι το '10 ειχα αλλαξει κανα 6ρι ζευγαρια,καθως μου αρεσαν πολυ,αλλα εκει καταλαβα οτι μονο τα αθλητικα ειναι πραγματικα καλα για τα πονεμενα ποδια.
Απορω πως δουλευα τοσες ωρες σερβιτορος με τα παλιοstans..

Την τελευταια φορα λοιπον που πηγα σε γνωστο καταστημα στην Καλαματα,ενω επαιρνα παντα το ιδιο νουμερο σε αυτο το μοντελο,για καποιο λογο αυτα που δοκιμασα ( παλι καλα ) ηταν 2 δαχτυλα μεγαλυτερα.

Στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν ξαναμπηκα ουτε για καλτσες φυσικα.Δεν ειναι καινουργιο κολπο το να πουλανε μαιμουδες ακομα και τα "καλα" μαγαζια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...