vounisios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα.παιδια εχω ενα προβλημα εδω & 4-5 μερες....Ειμαι στο google.ξεκιναω την πληκτρολογηση μιας λεξης ας πουμε ή μιας φρασης.ενω την εχω ξαναγραψει παλιοτερα,θα επρεπε τωρα που τα βγαζει απο κατω,με το πατημα του ποντικιου επανω στην λεξη ή στην φραση,να μου την παρει στην γραμμη αναζητησης της google.δεν το κανει ομως & αναγκαζομαι να ξαναγραψω ολη την λεξη ξανα ή την φραση.μηπως γνωριζετε γιατι μου το κανει αυτο; καποια ρυθμιση πειραγμενη μηπως; την βοηθεια σας.Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από vounisios
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Σε ποιον browser; π.χ. στον firefox αν πας Γραμμούλες->Επιλογές->Αναζητηση (στα αριστερά) έχει επιλογή για παροχή προτάσεων αναζήτησης. Το παραπάνω είναι για την αναζήτηση στο google. Αν μιλάς για το ιστορικό αναζήτησης, αυτό ρυθμίζεται πάλι από τις ρυθμίσεις->Απόρρητο και ασφάλεια όπου δηλώνεις αν θέλεις να κρατάει ιστορικό. Επίσης, αν χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα καθαρισμού έλεγξε μήπως έχει τσεκαρισμένο να καθαρίζει το ιστορικό του browser.
vounisios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) α,μαλιστα...εχω τον Firefox....για να δω και θα ενημερωσω.... Εννοω αυτο εδω...Δηλαδη θελω να βαλω[ανεβασω],καποια φραση απο τις εξ[6] που βλεπουμε...Κανω κλικ επανω με το ποντικι αλλα τιποτα,δεν ανεβαινουν στην αναζητηση.....αυτο ειναι το προβλημα μου.... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από vounisios
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Για κάτσε γιατί αυτό που βλέπω δεν είναι προτάσεις αναζήτησης της google. Πως στα βγάζει αυτά χωρίς να γράψεις κάτι και γιατί έχουν το Κατάργηση στο δεξί μέρος; Κι εγώ με firfox είμαι αλλά δεν τα βγάζει έτσι. Για να βγάλει π.χ. το 1ο πρέπει να γράψει γερμανικος π για να μου το εμφανίσει. Αυτό που δείχνεις εσύ μοιάζει για μόλυνση adware. Κάνε έναν γρήγορο καθαρισμό με το adwcleaner (δωρεάν).
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Και σ΄ εμένα μου βγάζει προηγούμενες αναζητήσεις αν κάνω κλικ στο πεδίο της αναζήτησης χωρίς να γράψω τίποτα. Δεν είναι adware.
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Σ' εμένα πάντως δεν βγάζει τίποτα αν δεν αρχίσω να πληκτρολογώ. Τι να πω!
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι, τίποτα. Κάνω κλικ στο πεδίο αναζήτησης και δεν βγάζει τίποτα αν δε γράψω κάτι. Μιλάμε πάντα για firefox. Δεν κάνεις κι εσύ έναν έλεγχο; EDIT: Α, κάτσε. Μήπως είστε συνδεμένοι στον λογαριασμό σας google; Εγώ δεν είμαι. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από micos000
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Ναι, θέλει σύνδεση στον λογαριασμό για να πάρει το ιστορικό. @vounisios Έχεις δοκιμάσει αν σου κάνει το ίδιο σε άλλους browsers;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα