g8anos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά απο άπειρα προβλήματα κυρίως λόγο έλλειψης drivers για Win10 στο lenovo g770 laptop μου (κυρίως εξ αιτίας του branded hardware) έκανα φορμάτ με Win7 κ τα πέρασα όλα απ την αρχή. Τώρα δουλεύει σούπερ. Υπάρχει κανένα freeware πρόγραμμα που να μπορεί να μου κάνει backup ολόκληρο το ssd όπως είναι τώρα στημένο σε image, που να είναι κ bootable, οπως πχ κάνει το acronis? Δηλαδή να περάσω το image σε ενα DVD ή USB stick και να ξεκινάει η διαδικασία του format και του recovery απ ευθείας. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από g8anos
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δες το todo backup ή το macrium reflect ή το aomei backupper. Δεν έχω δουλέψει κάποιο συγκεκριμένα απλά προτείνω μερικά καλά και δωρεάν. Αν κάποιος έχει ιδία άποψη ας ποστάρει.
Rabican Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Με ενδιαφερει και εμενα αυτο το θεμα. Θα παρω ενα Win10 laptop και θελω να αλλαξω το δισκο με εναν SSD χωρις να ξαναστηνω ολο το λειτουργικο. Το laptop δεν εχει CD drive οποτε δε μπορω να bootαρω απο CD και να imageαρω το δισκο (οπως εκανα παλια με Acronis) καμμια ιδεα για κανα tool να χρησιμοποιησω;
karthan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Rabican είπε Με ενδιαφερει και εμενα αυτο το θεμα. Θα παρω ενα Win10 laptop και θελω να αλλαξω το δισκο με εναν SSD χωρις να ξαναστηνω ολο το λειτουργικο. Το laptop δεν εχει CD drive οποτε δε μπορω να bootαρω απο CD και να imageαρω το δισκο (οπως εκανα παλια με Acronis) καμμια ιδεα για κανα tool να χρησιμοποιησω; Φτιάξε ένα bootable usb με το Acronis και μπορείς να κάνεις image backup.
rfc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 acronis και aomei δουλευω bootable. Καλα και τα 2
g8anos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 To acronis ομως δεν είναι επι πληρωμή? Το aomei ειναι free?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα