Προς το περιεχόμενο

"Αγγελίες" και θέματα τύπου "καταγγελίας"


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Με αφορμή πρόσφατο περιστατικό αγγελίας που στην ουσία κατήγγειλε "εξαπάτηση" και δημοσίευε προσωπικά δεδομένα του καταγγελόμενου χρήστη (όνομα, τραπεζικό λογαριασμό κτλ.) υπενθυμίζουμε στα μέλη τα εξής:

Σε καμία περίπτωση και για κανέναν απολύτως λόγο δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών. Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα το οποίο οδήγησε σε απώλεια κάποιου χρηματικού ποσού ή ό,τι άλλο που κρίνετε πως σας θίγει, απευθύνεστε στις αρμόδιες αρχές. Προφανώς, εφόσον υπάρξει αίτημα από αρμόδια αρχή, είναι αυτονόητο και δεδομένο ότι το insomnia θα συνεργαστεί πλήρως, παρέχοντας όποιο στοιχείο ζητηθεί.

Όπως έχουμε αναφέρει κατ' επανάληψη, το insomnia δεν παραδίδει προσωπικά δεδομένα χρηστών σε κανέναν άλλο πλην των αρμοδίων αρχών. Επομένως μην στέλνετε αναφορές ή προσωπικά μηνύματα ζητώντας να σας δώσουμε στοιχεία άλλου χρήστη.

Η αναπαραγωγή τέτοιων "αγγελιών"-"καταγγελιών", ακόμη και αν δεν είστε εσείς οι δημιουργοί τους, σας καθιστά συνυπεύθυνους

Κλείνοντας, επειδή οι "καταγγελίες" αυτού του είδους υποτίθεται πως έρχονται να καλύψουν ένα "κενό" στο νέο insomnia, σε επίπεδο αξιολογήσεων:

Το νέο σύστημα έχει έναν απλούστατο τρόπο να εξασφαλίζει το δικαίωμα αξιολόγησης και για τους δύο συναλλασσόμενους: με την επίτευξη συμφωνίας (και, όπως προτείνει το insomnia, ΠΡΙΝ προχωρήσετε σε οποιοδήποτε άλλο βήμα), εφόσον είστε πωλητής επιλέξτε άμεσα αγοραστή και εφόσον είστε αγοραστής ζητήστε να οριστείτε άμεσα ως τέτοιος. Όπως έχουμε εξηγήσει αναλυτικότητα, με επιμέρους μηνύματα και ειδικό, επισημασμένο νήμα δεν υπάρχει βάσιμος λόγος να μην οριστεί άμεσα αγοραστής

Το νέο σύστημα αξιολογήσεων είναι έτσι δομημένο ώστε, ακόμη και σε μη εμφάνιση σε συνάντηση ("στήσιμο", στην καθομιλουμένη) να μπορείτε να αφήσετε αξιολόγηση, κάτι που στο προηγούμενο σύστημα, για πρακτικούς λόγους ήταν ανέφικτο.

Το νέο σύστημα σας επιτρέπει να αξιολογήσετε, ό,τι κι αν προκύψει σε μια συναλλαγή. Επομένως, εφόσον έχει οριστεί αγοραστής, πάρα πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για αυτές τις "καταγγελίες" με μορφή "αγγελίας", που, τονίζουμε και πάλι, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και μπορούν να δημιουργήσουν σωρεία θεμάτων για όλους τους εμπλεκόμενους.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων.

  • Like 5
  • Thanks 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...