life is music Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 καλησπέρα παιδιά ψάχνω πληκτρολόγιο gaming 20-25 ευρώ ...Εχετε κάποιο να μ προτείνεται
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 ε στα 20-25 ευρώ όλα ίδια ειναι πας στο skroutz τα στοιχίζεις με βάση την τιμή και διαλέγεις όποιο σου αρέσει εμφανισιακά ή έχει επιπλέον κουμπάκια που να σε ενδιαφέρουν... Εγώ ας πούμε όταν ήμουν σε παρόμοια φάση και είχα ~20 ευρώ για ξόδεμα σε πληκτρολόγιο δεν το έψαξα καν πήγα σε ενα DVD club (υπήρχαν αρκετά τότε ) στην γειτονιά μου και πήρα 1 απο τα 3 που είχε εκει και μου άρεσε εμφανισιακά.. και ακόμη ζει
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Manjaro είπε ε στα 20-25 ευρώ όλα ίδια ειναι πας στο skroutz τα στοιχίζεις με βάση την τιμή και διαλέγεις όποιο σου αρέσει εμφανισιακά ή έχει επιπλέον κουμπάκια που να σε ενδιαφέρουν... Εγώ ας πούμε όταν ήμουν σε παρόμοια φάση και είχα ~20 ευρώ για ξόδεμα σε πληκτρολόγιο δεν το έψαξα καν πήγα σε ενα DVD club (υπήρχαν αρκετά τότε ) στην γειτονιά μου και πήρα 1 απο τα 3 που είχε εκει και μου άρεσε εμφανισιακά.. και ακόμη ζει κοιταζα το motospeed k70 ...το γνωριζεις.. ειναι καλο ?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 πολυ καλυτερο το ck 104 μηχανικο με rgb απλα κοστιζει λιγο παραπανω
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, life is music είπε κοιταζα το motospeed k70 ...το γνωριζεις.. ειναι καλο ? Αν σαρέσει, καλό ειναι.
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πολυ καλυτερο το ck 104 μηχανικο με rgb απλα κοστιζει λιγο παραπανω to ξερω δεν ειναι γ μενα αλλα γ φιλο,του αγορασα προχτες ενα ποντικι το zeroground sorin rgb ,και τωρα απλος αυτο π μ έλειπε γ να του παρω ειναι ενα πληκτρολογιο .....αν εχεις καποιο αλλο να μ δείξεις με χαρά να ακουσω την προταση σου , αρκει να ειναι μεσα στο budjet Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από life is music
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/5481388/Sharkoon-Skiller-Pro.html εστω κατι τετοιο...εχει και 6-7 διαφορετικους φωτισμους για τα πληκτρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε https://www.skroutz.gr/s/5481388/Sharkoon-Skiller-Pro.html εστω κατι τετοιο...εχει και 6-7 διαφορετικους φωτισμους για τα πληκτρα. Δεν θα το πρότεινα. Υπερβολικά σκληρά, θορυβώδη και μικρού μεγέθους κουμπιά . Τελείως ακατάλληλο για γράψιμο (και όχι μόνο). Πραγματικά χρειαζόταν πολύ δύναμη για να πατηθούν... Επίσης κακή διάταξη των κουμπιών ειδικά δίπλα στο δεξί shift. Από ποιότητα μέτρια πράγματα, εμένα μου χάλασε σε 1.5 χρόνο το βελάκι. Θετικά του: Ωραία εμφάνιση, πολλά κουμπιά, ενισχυμένο καλώδιο, led φωτισμός. Το τελευταίο καιρό βάζει συχνά στο eshop προσφορά το παρακάτω στα 30 ευρώ: http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746 Αν δεν υπάρχει βιασύνη και μπορεί να περιμένει ίσως ξαναμπει σύντομα σε προσφορά... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Απο Genesis θα παιρνα 10 στις 10 φορες Sharkoon προσωπικα... Ειχα το απλο στα 20 ευρο χωρις φωτακια δηλαδη και ημουν κατευχαριστημενος.Μονο αρνητικο που εμενε το φωτακι του λογοτυπου ανοιχτο παντα
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, GenesisX είπε Δεν θα το πρότεινα. Υπερβολικά σκληρά, θορυβώδη και μικρού μεγέθους κουμπιά . Τελείως ακατάλληλο για γράψιμο (και όχι μόνο). Πραγματικά χρειαζόταν πολύ δύναμη για να πατηθούν... Επίσης κακή διάταξη των κουμπιών ειδικά δίπλα στο δεξί shift. Από ποιότητα μέτρια πράγματα, εμένα μου χάλασε σε 1.5 χρόνο το βελάκι. Θετικά του: Ωραία εμφάνιση, πολλά κουμπιά, ενισχυμένο καλώδιο, led φωτισμός. Το τελευταίο καιρό βάζει συχνά στο eshop προσφορά το παρακάτω στα 30 ευρώ: http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746 Αν δεν υπάρχει βιασύνη και μπορεί να περιμένει ίσως ξαναμπει σύντομα σε προσφορά... δεν βιάζομαι..εξάλλου !
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, GenesisX είπε Δεν θα το πρότεινα. Υπερβολικά σκληρά, θορυβώδη και μικρού μεγέθους κουμπιά . Τελείως ακατάλληλο για γράψιμο (και όχι μόνο). Πραγματικά χρειαζόταν πολύ δύναμη για να πατηθούν... Επίσης κακή διάταξη των κουμπιών ειδικά δίπλα στο δεξί shift. Από ποιότητα μέτρια πράγματα, εμένα μου χάλασε σε 1.5 χρόνο το βελάκι. Θετικά του: Ωραία εμφάνιση, πολλά κουμπιά, ενισχυμένο καλώδιο, led φωτισμός. Το τελευταίο καιρό βάζει συχνά στο eshop προσφορά το παρακάτω στα 30 ευρώ: http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746 Αν δεν υπάρχει βιασύνη και μπορεί να περιμένει ίσως ξαναμπει σύντομα σε προσφορά... to motospeed κ70 το εχεις δουλεψει γ να μ πεις μια αποψη ?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι δεν το έχω δοκιμάσει! Το θέλεις για χρήση gaming αποκλειστικά; ή γενική χρήση; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
life is music Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, GenesisX είπε Οχι δεν το έχω δοκιμάσει! Το θέλεις για χρήση gaming αποκλειστικά; ή γενική χρήση; ο φιλος μ το θελει για γενικη χρηση και γ gaming
xrhstosiak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 προσφατα πηρα το πρωτο μηχανικο μου πληκτρολογιο το Zeroground KB-2400G Taigen v2.0 για την ωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αν βγει σε βαθος χρονου αξιοπιστο θα ειμαι κομπλε για τα λεφτα που εδωσα (40 ευρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα