Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια επικοινωνησα με ραινεαρ και μου ειπε πως εχει λαιβ σερβισ και μπορουν να το διορθωσουν θα το επιχειρησω σημερα και θα σας ενημερωσω!

9 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε

ακυρο σορρυ

9 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε

ακυρο σορρυ

τι εννοεις?

Δημοσ.
Στις ‎27‎/‎1‎/‎2018 στις 7:44 ΜΜ, paylidis είπε

Κανονικά απαγορεύονται οι Ελληνικοί χαρακτήρες στα εισιτήρια αλλά μέχρι Ρόδο ίσως στην χαρίσουν...

ναι το ξερω θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με ραιανερ γι να το διορθωσω

Δημοσ.
On 1/27/2018 at 1:34 PM, αρτε24 said:

Παιδια επικοινωνησα με ραινεαρ και μου ειπε πως εχει λαιβ σερβισ και μπορουν να το διορθωσουν θα το επιχειρησω σημερα και θα σας ενημερωσω!

Παλιοτερα ειχε χρεωση και μαλιστα τοσο μεγαλη που σε πολλες περιπτωσεις συμφερε να βγαλεις καινουργιο εισητηριο.

Πλεον δεν γνωριζω αν αλλαξε κατι, γιατι εχω πολυ καιρο να πεταξω με ryanair.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε

Παλιοτερα ειχε χρεωση και μαλιστα τοσο μεγαλη που σε πολλες περιπτωσεις συμφερε να βγαλεις καινουργιο εισητηριο.

Πλεον δεν γνωριζω αν αλλαξε κατι, γιατι εχω πολυ καιρο να πεταξω με ryanair.

στο ιμειλ δεν μου ειπαν κατι γι χρεωση γιατι δεν εχουμε γραψει λαθος τα ονόματα μας αλλα στα ελληνικα όπως ακριβως είναι και στις ταυτότητες μας..νομιζω η χρεωση είναι γι λαθος ονομα.Οπως και να χει μολις καταφερω να βγαλω ακρη θα σας ενημερωσω γι το τι εγινε

Δημοσ.

Εκτιμω οτι το να γραψεις ενα ονομα σε αλλη γλωσσα απο αυτην που προβλεπεται κι επιτρεπεται, αντιμετωπιζεται ως "λαθος ονομα" που χρηζει διορθωσης. Δεν ειμαι βεβαιως ωστοσο, απλα στο λεω για να εχεις το νου σου μην την πατησεις και παλι...

Γενικα η πολιτικη της ryanair ειναι να βγαζει απο τη μυγα ξυγγι σε κατι τετοιες περιπτωσεις, γι'αυτο δεν ξερω αν θα σου την χαρισουν ευκολα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε

Εκτιμω οτι το να γραψεις ενα ονομα σε αλλη γλωσσα απο αυτην που προβλεπεται κι επιτρεπεται, αντιμετωπιζεται ως "λαθος ονομα" που χρηζει διορθωσης. Δεν ειμαι βεβαιως ωστοσο, απλα στο λεω για να εχεις το νου σου μην την πατησεις και παλι...

Γενικα η πολιτικη της ryanair ειναι να βγαζει απο τη μυγα ξυγγι σε κατι τετοιες περιπτωσεις, γι'αυτο δεν ξερω αν θα σου την χαρισουν ευκολα.

Ναι το γνωρίζω πως κανονικα πρεπει να είναι όλα σε λατινικους χαρακτήρες..σιγουρα τα λαθος είναι αποκλειστικα δικο μας ελπιζω μονο να το παραβλεψουν μιας και η πτηση είναι εσωτερικου..αν ηταν εξωτερικου φανταζομαι πως δεν υπηρχε περιπτωση να μας αφησουν....

Δημοσ.
5 minutes ago, αρτε24 said:

Ναι το γνωρίζω πως κανονικα πρεπει να είναι όλα σε λατινικους χαρακτήρες..σιγουρα τα λαθος είναι αποκλειστικα δικο μας ελπιζω μονο να το παραβλεψουν μιας και η πτηση είναι εσωτερικου..αν ηταν εξωτερικου φανταζομαι πως δεν υπηρχε περιπτωση να μας αφησουν....

σε εισητηριο αντι να βαλω το ονομα στο ονομα και το επωνυμο στο επωνυμο το κανα αναποδα με αποτελεσμα αντι να φαινεται παπαδοπουλος αλεξ. για παραδειγμα να φαινεται αλεξανδρος παπ.και ηταν για εξωτερικο.δεν μου ειπαν κατι.ειδικα για πτηση ελλαδος δεν  νομιζω οτι θα σου πουν κατι καν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

σε εισητηριο αντι να βαλω το ονομα στο ονομα και το επωνυμο στο επωνυμο το κανα αναποδα με αποτελεσμα αντι να φαινεται παπαδοπουλος αλεξ. για παραδειγμα να φαινεται αλεξανδρος παπ.και ηταν για εξωτερικο.δεν μου ειπαν κατι.ειδικα για πτηση ελλαδος δεν  νομιζω οτι θα σου πουν κατι καν

το ελπιζω !!!

Δημοσ.
6 minutes ago, αρτε24 said:

το ελπιζω !!!

μιλα και με το support αλλα εφοσον ειναι οπως στην ταυτοτητα...ειναι καλο αυτο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

μιλα και με το support αλλα εφοσον ειναι οπως στην ταυτοτητα...ειναι καλο αυτο

ναι θα προσπαθήσω με το ΄λαιβ σερβισ που εχουν

Δημοσ.
16 hours ago, αρτε24 said:

ναι θα προσπαθήσω με το ΄λαιβ σερβισ που εχουν

οταν μαθεις πες μας.ελπιζω να μην πουν για λεφτα.

Δημοσ.

Και στην τελική,από τη στιγμή που το σύστημά τους σου επιτρέπει να γράψεις με Ελληνικούς χαρακτήρες και δεν το έχουν κλειδώσει μόνο σε λατινικούς,έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...