Ιάσωνbitc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ακυρο σορρυ Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc
αρτε24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Παιδια επικοινωνησα με ραινεαρ και μου ειπε πως εχει λαιβ σερβισ και μπορουν να το διορθωσουν θα το επιχειρησω σημερα και θα σας ενημερωσω! 9 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε ακυρο σορρυ 9 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε ακυρο σορρυ τι εννοεις?
Ιάσωνbitc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 τίποτα είχα γράψει κάτι που μου φανηκε αστείο το πολυτονικό του προηγούμενου χρήστη και το εσβησα
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Κανονικά απαγορεύονται οι Ελληνικοί χαρακτήρες στα εισιτήρια αλλά μέχρι Ρόδο ίσως στην χαρίσουν...
αρτε24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στις 27/1/2018 στις 7:44 ΜΜ, paylidis είπε Κανονικά απαγορεύονται οι Ελληνικοί χαρακτήρες στα εισιτήρια αλλά μέχρι Ρόδο ίσως στην χαρίσουν... ναι το ξερω θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με ραιανερ γι να το διορθωσω
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 On 1/27/2018 at 1:34 PM, αρτε24 said: Παιδια επικοινωνησα με ραινεαρ και μου ειπε πως εχει λαιβ σερβισ και μπορουν να το διορθωσουν θα το επιχειρησω σημερα και θα σας ενημερωσω! Παλιοτερα ειχε χρεωση και μαλιστα τοσο μεγαλη που σε πολλες περιπτωσεις συμφερε να βγαλεις καινουργιο εισητηριο. Πλεον δεν γνωριζω αν αλλαξε κατι, γιατι εχω πολυ καιρο να πεταξω με ryanair. 1
αρτε24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε Παλιοτερα ειχε χρεωση και μαλιστα τοσο μεγαλη που σε πολλες περιπτωσεις συμφερε να βγαλεις καινουργιο εισητηριο. Πλεον δεν γνωριζω αν αλλαξε κατι, γιατι εχω πολυ καιρο να πεταξω με ryanair. στο ιμειλ δεν μου ειπαν κατι γι χρεωση γιατι δεν εχουμε γραψει λαθος τα ονόματα μας αλλα στα ελληνικα όπως ακριβως είναι και στις ταυτότητες μας..νομιζω η χρεωση είναι γι λαθος ονομα.Οπως και να χει μολις καταφερω να βγαλω ακρη θα σας ενημερωσω γι το τι εγινε
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Εκτιμω οτι το να γραψεις ενα ονομα σε αλλη γλωσσα απο αυτην που προβλεπεται κι επιτρεπεται, αντιμετωπιζεται ως "λαθος ονομα" που χρηζει διορθωσης. Δεν ειμαι βεβαιως ωστοσο, απλα στο λεω για να εχεις το νου σου μην την πατησεις και παλι... Γενικα η πολιτικη της ryanair ειναι να βγαζει απο τη μυγα ξυγγι σε κατι τετοιες περιπτωσεις, γι'αυτο δεν ξερω αν θα σου την χαρισουν ευκολα.
αρτε24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε Εκτιμω οτι το να γραψεις ενα ονομα σε αλλη γλωσσα απο αυτην που προβλεπεται κι επιτρεπεται, αντιμετωπιζεται ως "λαθος ονομα" που χρηζει διορθωσης. Δεν ειμαι βεβαιως ωστοσο, απλα στο λεω για να εχεις το νου σου μην την πατησεις και παλι... Γενικα η πολιτικη της ryanair ειναι να βγαζει απο τη μυγα ξυγγι σε κατι τετοιες περιπτωσεις, γι'αυτο δεν ξερω αν θα σου την χαρισουν ευκολα. Ναι το γνωρίζω πως κανονικα πρεπει να είναι όλα σε λατινικους χαρακτήρες..σιγουρα τα λαθος είναι αποκλειστικα δικο μας ελπιζω μονο να το παραβλεψουν μιας και η πτηση είναι εσωτερικου..αν ηταν εξωτερικου φανταζομαι πως δεν υπηρχε περιπτωση να μας αφησουν....
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 5 minutes ago, αρτε24 said: Ναι το γνωρίζω πως κανονικα πρεπει να είναι όλα σε λατινικους χαρακτήρες..σιγουρα τα λαθος είναι αποκλειστικα δικο μας ελπιζω μονο να το παραβλεψουν μιας και η πτηση είναι εσωτερικου..αν ηταν εξωτερικου φανταζομαι πως δεν υπηρχε περιπτωση να μας αφησουν.... σε εισητηριο αντι να βαλω το ονομα στο ονομα και το επωνυμο στο επωνυμο το κανα αναποδα με αποτελεσμα αντι να φαινεται παπαδοπουλος αλεξ. για παραδειγμα να φαινεται αλεξανδρος παπ.και ηταν για εξωτερικο.δεν μου ειπαν κατι.ειδικα για πτηση ελλαδος δεν νομιζω οτι θα σου πουν κατι καν
αρτε24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, poulinos είπε σε εισητηριο αντι να βαλω το ονομα στο ονομα και το επωνυμο στο επωνυμο το κανα αναποδα με αποτελεσμα αντι να φαινεται παπαδοπουλος αλεξ. για παραδειγμα να φαινεται αλεξανδρος παπ.και ηταν για εξωτερικο.δεν μου ειπαν κατι.ειδικα για πτηση ελλαδος δεν νομιζω οτι θα σου πουν κατι καν το ελπιζω !!!
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 minutes ago, αρτε24 said: το ελπιζω !!! μιλα και με το support αλλα εφοσον ειναι οπως στην ταυτοτητα...ειναι καλο αυτο
αρτε24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, poulinos είπε μιλα και με το support αλλα εφοσον ειναι οπως στην ταυτοτητα...ειναι καλο αυτο ναι θα προσπαθήσω με το ΄λαιβ σερβισ που εχουν
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 16 hours ago, αρτε24 said: ναι θα προσπαθήσω με το ΄λαιβ σερβισ που εχουν οταν μαθεις πες μας.ελπιζω να μην πουν για λεφτα.
dimpa16 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Και στην τελική,από τη στιγμή που το σύστημά τους σου επιτρέπει να γράψεις με Ελληνικούς χαρακτήρες και δεν το έχουν κλειδώσει μόνο σε λατινικούς,έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα