devil-ji Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 19 hours ago, αρτε24 said: ναι θα προσπαθήσω με το ΄λαιβ σερβισ που εχουν 2-3 τρεις φορες που εκανα μικρα λαθακια μπορεσα να τα αλλαξω (χωρις χρεωση) απο το live service τους. Απλα υπαρχει περιπτωση να εχεις αναμονη 10-40 λεπτα. Αν και για εσωτερικου πτηση δε νομιζω να γινει κατι, δοκιμασε ωστε να ξερεις την διαδικασια μηπως χρειαστει καποια φορα 1
αρτε24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Λοιπον μολις επικοινωνησα με έναν εκπροσωπο της ραινερ μεσω λαιβ τσατ και μου ειπε πως μολις κανουμε τσεκ ιν τα ονόματα θα μεταφερθουν αυτόματα στα λατινικα και σε περιπτωση που μεταφερθουν λαθος να επικοινωνήσω μαζι τους γι να το διορθωσουν χωρις χρεωση εννοείται! Εγω θα κανω τσεκ ιν 19 Φεβρουαριου οποτε ελπιζω να πανε όλα καλαα...
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 On 30/1/2018 at 1:37 PM, αρτε24 said: Λοιπον μολις επικοινωνησα με έναν εκπροσωπο της ραινερ μεσω λαιβ τσατ και μου ειπε πως μολις κανουμε τσεκ ιν τα ονόματα θα μεταφερθουν αυτόματα στα λατινικα και σε περιπτωση που μεταφερθουν λαθος να επικοινωνήσω μαζι τους γι να το διορθωσουν χωρις χρεωση εννοείται! Εγω θα κανω τσεκ ιν 19 Φεβρουαριου οποτε ελπιζω να πανε όλα καλαα... ολα θα πανε μια χαρα.οπως ειδες σου το ελυσε το θεμα οποτε στην ουσια δεν θα εχεις θεμα ουτε θα πληρωσεις τιποτα.Ola good On 29/1/2018 at 4:09 PM, dimpa16 said: Και στην τελική,από τη στιγμή που το σύστημά τους σου επιτρέπει να γράψεις με Ελληνικούς χαρακτήρες και δεν το έχουν κλειδώσει μόνο σε λατινικούς,έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης. και να εχει μεριδιο ευθυνης τι να το κανεις αμα δεν βρει το δικιο σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα