webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Εχω στα χερια μου μερικες θηκες για δισκο sata 2.5" που τον μετατρεπουν σε εξωτερικο δισκο,οι οποιες δουλευουν με καλωδιο Υ,με 2 υποδοχες usb για συνδεση στον υπολογιστη. Πολλες φορες χρειαζεται να συνδεθει μονο το χοντρο καλωδιο,αλλα ορισμενοι υπολογιστες χρειαζονται και τα 2. Σε αυτο παιζει ρολο η πλακετα της θηκης,ή μπορω να βρω καλωδιο που να απασχολει μονο μια θυρα; Επισης εχω μια παλια θηκη που δουλευε με καλωδια με μια usb,αλλα αυτο χαλασε και αναγκαστικα χρησιμοποιω ενα με 2 θυρες. Τι καλωδιο πρεπει να παρω για να μην εχω θεμα;
darefail Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δεν είναι θέμα καλωδίου νομίζω αλλά τάσης στις θύρες usb. Αν πχ μια θύρα βγάζει 500mA και ο σκληρός χρειάζεται 1000 πρέπει να τα πάρει από μια δεύτερη.
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, darefail είπε Δεν είναι θέμα καλωδίου νομίζω αλλά τάσης στις θύρες usb. Αν πχ μια θύρα βγάζει 500mA και ο σκληρός χρειάζεται 1000 πρέπει να τα πάρει από μια δεύτερη. Σιγουρα παιζει ρολο και το καλωδιο,γιατι η μια θηκη που εχω ειχε καλωδιο με μια usb,αλλα επειδη εχει χαλασει αυτο το καλωδιο δοκιμασα το καλωδιο του χειριστηριου τοu ps3 δε δουλεψε.
darefail Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Τα καλώδια των θυρών αυτών έχουν 4 επαφές. Οι 2 είναι για το ρεύμα και οι άλλες 2 για μεταφορά δεδομένων. Μήπως στο καλώδιο του PS3 είναι συνδεδεμένες μόνο οι επαφές του ρεύματος, γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται να μεταφέρει δεδομένα?
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, darefail είπε Τα καλώδια των θυρών αυτών έχουν 4 επαφές. Οι 2 είναι για το ρεύμα και οι άλλες 2 για μεταφορά δεδομένων. Μήπως στο καλώδιο του PS3 είναι συνδεδεμένες μόνο οι επαφές του ρεύματος, γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται να μεταφέρει δεδομένα? Πολυ πιθανον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα