zeroGravity Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 καλησπέρα παιδιά έχω windows 10 και σήμερα το έβαλα να κάνει κάτι updates και μόλις έκανε restart η οθόνη δεν παίζει στο 100% ενώ μου λέει ότι είναι 1920x1080 δεν είναι από άκρη σε άκρη η εικόνα που βλέπω είχα βρει παλιά τη λύσει άλλα δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να βρω τώρα λύση όσο και να ψάχνω
akoinonitos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, zeroGravity είπε καλησπέρα παιδιά έχω windows 10 και σήμερα το έβαλα να κάνει κάτι updates και μόλις έκανε restart η οθόνη δεν παίζει στο 100% ενώ μου λέει ότι είναι 1920x1080 δεν είναι από άκρη σε άκρη η εικόνα που βλέπω είχα βρει παλιά τη λύσει άλλα δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να βρω τώρα λύση όσο και να ψάχνω καλησπέρα πια καρτα γραφικων εχεις? τσεκαρε απο το control panel της καρτας το scaling Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από akoinonitos 1
zeroGravity Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, akoinonitos είπε καλησπέρα πια καρτα γραφικων εχεις? τσεκαρε απο το control panel της καρτας το scaling radeon hd 4350 και η οθόνη Dell S2316H να στο εξηγήσω λίγο μπακαλίστικα μήπως καταλάβεις σε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να πάω θυμάμαι που πας από ρυθμίσει σε ρυθμίσει και καταλήγεις σε σε κάτι μηδενικά στη σειρά και πρέπει να μηδενίσεις κάποιους αριθμούς που υπάρχουν εκεί ένας θεός ξέρει τη σου είπα τώρα Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από zeroGravity παραπανω πληροφοριες
zeroGravity Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, zeroGravity είπε radeon hd 4350 και η οθόνη Dell S2316H να στο εξηγήσω λίγο μπακαλίστικα μήπως καταλάβεις σε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να πάω θυμάμαι που πας από ρυθμίσει σε ρυθμίσει και καταλήγεις σε σε κάτι μηδενικά στη σειρά και πρέπει να μηδενίσεις κάποιους αριθμούς που υπάρχουν εκεί ένας θεός ξέρει τη σου είπα τώρα βρηκα λυση φιλε μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα