Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχω windows 10 και σήμερα το έβαλα να κάνει κάτι updates και μόλις έκανε restart η οθόνη δεν παίζει στο 100% ενώ μου λέει ότι είναι 1920x1080 δεν είναι από άκρη σε άκρη η εικόνα που βλέπω είχα βρει παλιά τη λύσει άλλα δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να βρω τώρα λύση όσο και να ψάχνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, zeroGravity είπε

καλησπέρα παιδιά έχω windows 10 και σήμερα το έβαλα να κάνει κάτι updates και μόλις έκανε restart η οθόνη δεν παίζει στο 100% ενώ μου λέει ότι είναι 1920x1080 δεν είναι από άκρη σε άκρη η εικόνα που βλέπω είχα βρει παλιά τη λύσει άλλα δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να βρω τώρα λύση όσο και να ψάχνω

καλησπέρα πια καρτα γραφικων εχεις? τσεκαρε απο το control panel της καρτας το scaling

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

καλησπέρα πια καρτα γραφικων εχεις? τσεκαρε απο το control panel της καρτας το scaling

radeon hd 4350 και η οθόνη Dell S2316H

να στο εξηγήσω λίγο μπακαλίστικα μήπως καταλάβεις σε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να πάω θυμάμαι που πας από ρυθμίσει σε ρυθμίσει και καταλήγεις σε σε κάτι μηδενικά στη σειρά και πρέπει να μηδενίσεις κάποιους αριθμούς που υπάρχουν εκεί ένας θεός ξέρει τη σου είπα τώρα

Επεξ/σία από zeroGravity
παραπανω πληροφοριες
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zeroGravity είπε

radeon hd 4350 και η οθόνη Dell S2316H

να στο εξηγήσω λίγο μπακαλίστικα μήπως καταλάβεις σε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να πάω θυμάμαι που πας από ρυθμίσει σε ρυθμίσει και καταλήγεις σε σε κάτι μηδενικά στη σειρά και πρέπει να μηδενίσεις κάποιους αριθμούς που υπάρχουν εκεί ένας θεός ξέρει τη σου είπα τώρα

βρηκα λυση φιλε μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...