snb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μπορειτε να μου προτεινετε καποια εταιρεια για φτηνο (και καλο) VPS;
prixtis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 www.time4vps.eu www.contabo.com www.transip.eu Τα δύο πρώτα είναι φτηνά και πιστεύω πως ανάλογες είναι και οι υπηρεσίες που προσφέρουν. Στο τρίτο έχω VPS και οι υπηρεσίες και υποστήριξη είναι άψογες. 1
kormos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 13 hours ago, snb said: Μπορειτε να μου προτεινετε καποια εταιρεια για φτηνο (και καλο) VPS; Για τη χρήση το θες... ο κανόνας είναι απαραβίαστος πάντως, "φθηνό και καλό" δεν υπάρχει... ΜΦΧ
snb Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, kormos είπε Για τη χρήση το θες... ο κανόνας είναι απαραβίαστος πάντως, "φθηνό και καλό" δεν υπάρχει... ΜΦΧ Θα σηκώσω κάποια site (μηδενικη κινηση) και καποιες web εφαρμογες. Ποιο πολυ το uptime με ενδιαφερει, δεν ψαχνω τα specs για αρχη.
kormos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 6 hours ago, snb said: Θα σηκώσω κάποια site (μηδενικη κινηση) και καποιες web εφαρμογες. Ποιο πολυ το uptime με ενδιαφερει, δεν ψαχνω τα specs για αρχη. Για να κάνεις τέτοια έρευνα προφανώς απέχεις λίγο από το κομμάτι αυτό... Θα σου πρότεινα να παραμείνεις εντός Ελλάδας και να κοιτάξεις μήπως σε καλύπτει κάτι από papaki ώστε να έχεις και το support σε περίπτωση που χρειαστείς κάποια παραπάνω βοήθεια. ΜΦΧ
WebDevGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Η contabo που αναφέρθηκε παραπάνω μια χαρά υπηρεσίες προσφέρει και σε αποδόσεις και σε uptime. Είμαι πάνω από δύο χρόνια εκεί και δεν έχω κανένα παραπάνω. Δίνω τα μισά από αυτά που έδινα στην digital ocean και με πολύ περισσότερα resources. Απλά δεν έχει τους αυτοματισμούς στη δημιουργία virtual server, API κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα