Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι άσχετη απο αυτά, κατάφερα όμως κουτσα κουτσα να δημιουργήσω κατι. Η ερώτηση μου είναι, αφού τελειώσουμε το έργο, τι βαζουμε απο πανω για να ζωντανεψει το χρωμα και να διατηρηθεί η ζωγραφιά? 

Δημοσ.

Τίποτα, τα ακρυλικά είναι που διατηρούνται στο πέρασμα των χρόνων σε αντίθεση με το λάδι του οποίου αλλοιώνονται οι αποχρώσεις του.

Προστατευτικό φίλμ βάζουν μόνο στο μολύβι και το κάρβουνο, είναι το λεγόμενο φιξάρισμα που γίνεται με το υλικό φιξατίφ σε σπρέι. Αξιόλογος σκληρυντής είναι και η λακ.

Δημοσ.

Οχι μην κανεις δοκιμες γιατι παντα υπαρχει ο κινδυνος να κιτρινισει παρολο που στην εφαρμογη θα ειναι εντελως διαφανο. Εαν θες κατι υπαρχουν σπρει βερνικια σε ματ, σατινε και γυαλιστερο. Δεν ξερω εαν βοηθανε καπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι κομπλέ, μην σε ανησυχεί ο χρόνος. Σκέψου τους πίνακες του Ρέμπραντ, του Μωνέ και άλλων που "ζουν" ακόμα... :-)

Επεξ/σία από sargio01
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sargio01 είπε

Είσαι κομπλέ, μην σε ανησυχεί ο χρόνος. Σκέψου τους πίνακες του Ρέμπραντ, του Μωνέ και άλλων που "ζουν" ακόμα... :-)

Σωστός, το δικό μου το πατσαβουρι θα φοβηθω? Χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν βερνικια για προστασια των ακρυλικων χρωματων.Καποια μπορει να αφαιρεθουν μετα αν χρειαστει καποια οχι 

Αν ταιριαζει με το θεμα η εξτρα ''ζωντανια'' των χρωματων η θελεις προστασια απο υγρασια και υπεριωδη ακτινοβολια βαλε ξερω γω... 

Δοκιμασε το πρωτα σε ενα μικρο καμβα , να δεις την εφαρμογη του και διαβασε κανα οδηγο .

Επεξ/σία από bluesattack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...