Tracer27 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να γράψω το θέμα μου, αν είναι λάθος ας το μεταφέρει κάποιος mod. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο θέλω να αλλάξω το domain name στο gmail μου και από [email protected] να το κάνω [email protected]. Ναι, ξέρω δεν υπάρχει η δυνατότητα merge account, ούτε θέλω να φτιάξω καινούριο και να τα προωθεί σε αυτό, ούτε να φαίνεται ότι στέλνω ως...όλα αυτά τα έχω δεί. Αναρωτιέμαι αν μπορείς, μέσω της επιλογής για την δωρεάν δοκιμή του gsuite να φτιάξω το [email protected] και να διαγράψω το xyz, το οποίο "είναι" ο admin και να μου μείνει στο βασικό account το νέο domain μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου. Το έχει δοκιμάσει κανείς?
kormos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 On 1/28/2018 at 11:36 PM, Tracer27 said: Καλησπέρα, Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να γράψω το θέμα μου, αν είναι λάθος ας το μεταφέρει κάποιος mod. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο θέλω να αλλάξω το domain name στο gmail μου και από [email protected] να το κάνω [email protected]. Ναι, ξέρω δεν υπάρχει η δυνατότητα merge account, ούτε θέλω να φτιάξω καινούριο και να τα προωθεί σε αυτό, ούτε να φαίνεται ότι στέλνω ως...όλα αυτά τα έχω δεί. Αναρωτιέμαι αν μπορείς, μέσω της επιλογής για την δωρεάν δοκιμή του gsuite να φτιάξω το [email protected] και να διαγράψω το xyz, το οποίο "είναι" ο admin και να μου μείνει στο βασικό account το νέο domain μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου. Το έχει δοκιμάσει κανείς? 1 hour ago, Tracer27 said: Τίποτα? Προφανώ ούτε ο ίδιος έχεις καταλάβει τι ζητάς γιατί με αυτά που αναφέρεις προσωπικά δε βγάζω άκρη. Κατ αρχήν domain name ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις για κανένα λόγο! Αν δεν σε καλύπτει ο τρόπος που έχεις αναφέρει τη λύση μπορεί να στη δώσει το support της google. Μπορείς να τους στείλεις...
Tracer27 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση, ίσως αναφέρθηκα λανθασμένα στο domain name, αναφερόμουν στο κομμάτι πριν από το @gmail.com. Δυστυχώς το support επιτρέπει μόνο σε admins την πρόσβαση και δεν υπάρχει πουθενά φόρμα επικοινωνίας. Μετά από μια μικρή αναζήτηση, διαπίστωσα ότι αν αναβαθμίσω για την trial period, μπορώ να κάνω downgrade εντός της περιόδου αυτής χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο, όταν αναβαθμίσω και προσθέσω την επιθυμητή διεύθυνση ταχυδρομείου δεν ξέρω ποια θα χρησιμοποιηθεί όταν κάνω το downgrade.
kormos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 23 hours ago, Tracer27 said: Ευχαριστώ για την απάντηση, ίσως αναφέρθηκα λανθασμένα στο domain name, αναφερόμουν στο κομμάτι πριν από το @gmail.com. Δυστυχώς το support επιτρέπει μόνο σε admins την πρόσβαση και δεν υπάρχει πουθενά φόρμα επικοινωνίας. Μετά από μια μικρή αναζήτηση, διαπίστωσα ότι αν αναβαθμίσω για την trial period, μπορώ να κάνω downgrade εντός της περιόδου αυτής χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο, όταν αναβαθμίσω και προσθέσω την επιθυμητή διεύθυνση ταχυδρομείου δεν ξέρω ποια θα χρησιμοποιηθεί όταν κάνω το downgrade. Αν και εφόσον είναι τόσο σημαντικό για εσένα θα πρέπεινα παραμείνεις στην business κατηγορία. Εναλλακτικά με τον τρόπο που έχεις αποκλείσει... ΜΦΧ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα