nick185 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά, έκανα πρόσφατα μια αγορά στο ebay, πλήρωσα με paypal (που είναι συνδεδεμένη στην χρεωστική μου mastercard από Εθνική). Το προϊόν δεν ήταν εντάξει και το επέστρεψα πίσω και ο seller μου έστειλε refund. Μου ήρθε email από το ebay ότι ο seller μου έκανε refund, μου ήρθε email από την paypal ότι πραγματοποιήθηκε refund, αλλά δεν μπορώ να δω τα χρήματα πουθενά. Ούτε στο λογαριασμό μου στην paypal ούτε στην χρεωστική μου. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή αργούν να μεταφερθούν τα χρήματα? Έχουν περάσει 6 μέρες (4 εργάσιμες) από τα προαναφερθέντα emails. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από nick185
efkairiakos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα. Σε αντίστοιχη περίπτωση σε εμένα τα χρήματα μπήκαν στον λογαριασμό του PayPal και οχι στην κάρτα που έχω συνδεμένη. Δεν θυμάμαι αν υπήρξε κάποια καθυστέρηση μόνο. Πάντως απ´ την στιγμή που σε ενημέρωσαν εγγράφως δεν παίζει να μην τα πάρεις. 1
Billator Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Απλά περιμένεις κ άλλο. Ο χρόνος εξαρτάται από το είδος της κάρτας σου. Είσαι μέσα σε πολύ λογικά πλαίσια. Λογικά μέχρι την παρασκευή θα σου έχουν μπει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Επειδή είναι έμβασμα αργεί, συνήθως αν μπεις στο PayPal σου έχει πια ημερομηνία θα δεις τα χρήματα στο λογαριασμό σου, τα χρήματα στο 99%των περιπτώσεων επιστρεφονται από εκεί που τραβήχτηκαν, οπότε λογικά σε μερικές μέρες θα τα δεις στο λογαριασμό σου
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δέχτηκες επίσημο ε Μάλι από την PayPal ότι τα χρήματα θα πάνε στην κάρτα σου ;περίμενε και άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα