plaplagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα καποια θεματα κατα την εκκινηση ,βεβαια κανει κιαλλα τρελα το pc . Καθε μερα θελω ενα 20λεπτο σε ρεσταρτ μεχρι να φτιαξει η αναλυση διοτι ξεκιναει με 800χ400 η μια λυση ειναι βαλε βγαλε cmos μπαταρια κ πιανει καποιες φορες δεν εχω εικονα καθολου , θελω να το φτιαξω απλα θελω να μαθω τι θεμα εχω, εσεις τι λετε ? ps : μου εχει φαει τη ζωη αυτο το pc , θα βαλω και ενα βιντεακι να δειτε ενα απο τα θεματα που εχω. Ευχαριστω! windows 10 cpu : amd phenom ii x4 965 ram: G.SKILL Ripjaws 8GB (2 x 4GB) DDR3 1066 (διαβαζει μονο τα 4gb) mobo : gigabyte ga-970a-ds3 gpu : nvidia geforce gts 450 palit psu : αγνωστο... pc.mp4
Undertaker25 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς να δοκιμάσεις άλλη κάρτα γραφικών? Και RAM γιατί σου αναγνωρίζει μόνο 4? Mήπως έχεις εγκαταστήσει τα Windows των 32bit? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Undertaker25
mourgolukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 όπως είπε και ο παταπάνω δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών, έστω και δανεική. Πες μας και τα windows αν είναι 32 ή 64 bit γιατί το θέμα της μνήμης είναι λιγάκι ύποπτο. Η GTS είναι τουλάχιστον 1gb οποτε σε 32bit θα έπρεπε να σου βλέπει 3.25GB και όχι 4
plaplagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, handsomegamer είπε ξαναπερνα windows Και drivers τα εχω κανει και τα 2 δεν επιασε τιποτα απο αυτα! 3 ώρες πριν, Undertaker25 είπε Μπορείς να δοκιμάσεις άλλη κάρτα γραφικών? Και RAM γιατί σου αναγνωρίζει μόνο 4? Mήπως έχεις εγκαταστήσει τα Windows των 32bit? για καρτα ισως βρω κατι αλλα ραμ να στο πω χοντρικα 3 μερες τη βδομαδα τα πισι μου ειναι 8gb οταν ανοιξει παλι ειναι 4 οσο για τα windows ειναι 64bit! 2 λεπτά πριν, mourgolukos είπε όπως είπε και ο παταπάνω δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών, έστω και δανεική. Πες μας και τα windows αν είναι 32 ή 64 bit γιατί το θέμα της μνήμης είναι λιγάκι ύποπτο. Η GTS είναι τουλάχιστον 1gb οποτε σε 32bit θα έπρεπε να σου βλέπει 3.25GB και όχι 4 θα το κανω με την καρτα ηλπιζα βεβαια να μην ειναι αυτο αλλα ποτε δεν ξερεις, 64bit ειναι τα windows.
mourgolukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 αν δεν κάνω λάθος η μητρική σου έχει 4 θέσεις μνημών Δοκίμασε να τους αλλάξεις θέσεις στις μνήμες για αρχή Μπορεί για κάποιο λόγο να μην σου πατάει σωστά κάποια μνήμη για γιαυτό να σου πετάει μπλε οθόνες και να σου βλέπει 4 απο τα 8 Πιθανότερο δηλαδή να είναι μνήμη το θεμα 1
plaplagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε αν δεν κάνω λάθος η μητρική σου έχει 4 θέσεις μνημών Δοκίμασε να τους αλλάξεις θέσεις στις μνήμες για αρχή Μπορεί για κάποιο λόγο να μην σου πατάει σωστά κάποια μνήμη για γιαυτό να σου πετάει μπλε οθόνες και να σου βλέπει 4 απο τα 8 Πιθανότερο δηλαδή να είναι μνήμη το θεμα φιλε μου το εκανα μολις τωρα , μου εδειξει μια φορα 8 ολα καλα μεχρι εδω, εκανε ρεσταρτ μονο του και εδειξε 8gb (αλλα 4gb διαθεσιμα)
Undertaker25 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε αν οι μνήμες είναι στα σλοτ 1-2 όπως είναι αριθμημένα στο εγχειρίδιο, όχι όπως φαίνονται με το μάτι (είχα αντίστοιχο πρόβλημα και είχα ανοίξει και σχετικό άρθρο εδώ). Δοκίμασε στις θέσεις 1-2 και μετά 3-4 (δηλαδή όπως τις βλέπουμε 1-3 και 2-4). Να ξέρεις ότι μπορεί να είναι και μητρική. Αλλά ξεκίνα με μνήμες ή κάρτα γραφικών για να την αποκλείσουμε. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Undertaker25
plaplagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλως φιλε μου θα το κανω και θα στειλω οταν βρω τον χρονο ξανα , ευχαριστω !!
plaplagr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Undertaker25 είπε Τσέκαρε αν οι μνήμες είναι στα σλοτ 1-2 όπως είναι αριθμημένα στο εγχειρίδιο, όχι όπως φαίνονται με το μάτι (είχα αντίστοιχο πρόβλημα και είχα ανοίξει και σχετικό άρθρο εδώ). Δοκίμασε στις θέσεις 1-2 και μετά 3-4 (δηλαδή όπως τις βλέπουμε 1-3 και 2-4). Να ξέρεις ότι μπορεί να είναι και μητρική. Αλλά ξεκίνα με μνήμες ή κάρτα γραφικών για να την αποκλείσουμε. Το εκανα δεν αλλαξε κατι παλι λεει οτι ειναι 3,98 δυνατη η χρηση αλλα εγινε κατι καινουργιο τωρα , οταν ανοιγει για 2-3 λεπτα δεν ακουγεται να δουλευει φουλ .Ο ανεμηστηρας γυρναει αργα η ενταση του φωτος του ψοφια κ δεν ακουγεται σχεδον καθολου ισα ισα γυρνανε τα φανακια και ξαφνικα δινει φουλ ανοιγουν τα λεδ στο φουλ ακουγεται παλι πεφτει κ ανοιγει ξανα κομπλε... Αυριο θα δω μια mobo που βρηκα απο φιλο να δω αν ειναι αυτο το προβλημα!
mourgolukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Απλά να ξέρεις ότι παιζει και ο παράγοντας τροφοδοτικό. Ασταθή ρευματα κάνουν ασταθες σύστημα
BringMe2Life Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, plaplagr είπε φιλε μου το εκανα μολις τωρα , μου εδειξει μια φορα 8 ολα καλα μεχρι εδω, εκανε ρεσταρτ μονο του και εδειξε 8gb (αλλα 4gb διαθεσιμα) 8GB εγκατεστημένα αλλά 4GB διαθέσιμα; Άρα εφόσον τα βλέπει η MOBO λογικά είναι θέμα OS. Μήπως έχεις εγκαταστήσει 32BIT λογισμικό; Κάνε έναν κόπο και φόρμαρε το, πέρνα και τα DRIVERS ξανά και λογικά θα στρώσει το εργαλείο όσον αφορά και τις αναλύσεις. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από BringMe2Life
plaplagr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια συγνωμη που αργησα να απαντησω λιγο η δουλεια λιγο το ψαξιμο με καθυστερησαν αλλα βρηκα λυση τελικα , μετα απο διαφορα hardware που εβαζα απο φιλους κατεληξα οτι ηταν η καρτα γραφικων μετα απο ενα καθαρισμα με φορματ ολα ειναι ρολοι κ ησυχασα!! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα