Exodia The Forbidden One Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, DrNick είπε Δυστυχώς όχι. να σε ρωτησω οταν θα χρειαστει να αλλαξω φακο για τον καταρακτη θα φτιαχτει και η μυωπια, μετα θα εχω παλι προβλημα ?
DrNick Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε να σε ρωτησω οταν θα χρειαστει να αλλαξω φακο για τον καταρακτη θα φτιαχτει και η μυωπια, μετα θα εχω παλι προβλημα ? Η εγχείρηση του καταρράκτη θα διορθώσει/βελτιώσει μόνο την ανάγκη για γυαλιά. Το μάτι παραμένει μυωπικό, με ό,τι αυτό σημαίνει (ευαισθησία αμφιβληστροειδούς/χοριοειδούς, πιθανότητα αύξησης μυωπίας κλπ).
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, DrNick είπε Η εγχείρηση του καταρράκτη θα διορθώσει/βελτιώσει μόνο την ανάγκη για γυαλιά. Το μάτι παραμένει μυωπικό, με ό,τι αυτό σημαίνει (ευαισθησία αμφιβληστροειδούς/χοριοειδούς, πιθανότητα αύξησης μυωπίας κλπ). κατσε ρε εσυ θα βαλω ενδοφακο και ακομα θα εχω θεμα δεν θα διωρθοθει ? το μονο μειον μεχρι τωρα ειναι η αποκωληση που ξερω η οποια τωρα που εχω καταρακτη και μετα την επεμβαση ειναι σχεδον βεβαια.
DrNick Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε κατσε ρε εσυ θα βαλω ενδοφακο και ακομα θα εχω θεμα δεν θα διωρθοθει ? το μονο μειον μεχρι τωρα ειναι η αποκωληση που ξερω η οποια τωρα που εχω καταρακτη και μετα την επεμβαση ειναι σχεδον βεβαια. Δεν έχει θεραπευτικές ιδιότητες ο ενδοφακος. Σκέψου τον απλά σαν ενα φακό επαφής που τοποθετήθηκε μέσα στο μάτι. Τίποτε άλλο δεν αλλάζει (πέρα απο τη μικρή αύξηση του κινδύνου αποκόλλησης).
Προτεινόμενες αναρτήσεις