kaberis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα. Ψαχνω για προγραμμα τιμολογησης και αποθηκης για μικρη επιχειρηση (ηλρκτρονικο καταστημα) . Θα ηθελα να ειναι οικονομικο , οχι cloud με συνδρομες, καλο support, και με δυνατοτητα γεφυρας με woocomerce. Τι προτεινεται;
ZauZ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μιας και εγώ είμαι δημιουργός εφαρμογής τιμολόγησης που είναι Cloud. Γιατί δεν θέλεις cloud αν επιτρέπετε ;
kaberis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Επειδη το cloud με δεσμευει σε μηνιαια συνδρομη ενω αντιθετα ειναι one time.
ZauZ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Για το one time στη πράξη μάλλον μύθος είναι. Εκτός από το συμαντικά μεγαλύτερο αρχικό κόστος αγοράς, θα έχεις κάποιο ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης / αναβαθμίσεων / διορθώσεων ή εάν δεν έχεις τι θα κάνεις στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά ή κάποια αναβάθμιση του eshop σου προκαλέσει πρόβλημα και η εφαρμογή δεν μπορεί να συνδεθεί ; Νομίζω ότι σε αυτή τη περίπτωση θα σου κοστίσει πολλαπλάσια. Αν ο μόνος σου ενδοιασμός είναι ο οικονομικός νομίζω ότι ξεκάθαρα σε συμφέρει να βρεις κάποια cloud λύση που να προσφέρει τη διασύνδεση που θες (το δικό μου δεν σε καλύπτει αφού δεν έχει προς το παρόν δυνατότητα σύνδεσης με eshop). Έχω την αίσθηση ότι το κόστος σου θα είναι κατά πολύ μικρότερο και θα έχεις και πάντα ενημερωμένο software.
kaberis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Ισως τοτε το σκεφτω καλυτερα εαν κ εφοσον βρω κατι που να με εξυπηρετει. Μηπως εχεις καποια λιστα με προτεινομενα ωστε να τα κοιταξω;
ZauZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Εγώ θα σου προτείνω να δεις την εφαρμογή την οποία έχω δημιουργήσει αν και δεν υποστηρίζει προς το παρόν διασύνδεση με eshop. Ακόμα και αν δεν την χρησιμοποιήσεις τελικά μπορείς να τη δοκιμάσεις και να δεις λίγο την λειτουργία της. Λίστα με εφαρμογές που έχουν αποτελεσματική διασύνδεση με eshops στο Cloud δεν έχω να σου προτείνω προτείνω δυστυχώς. Να πάρεις μια ιδέα το πώς είναι ένα cloud λογισμικό στο κομμάτι που σε ενδιαφέρει. Δες το www.pelatologio.gr
bbs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μπορείς να ρίξεις μία ματιά κι εδώ (Bonus: Από ότι είδα αυτή τη στιγμή έχουν έκπτωση σε εμπορικό λογισμικό, οπότε δε χάνεις κάτι να πάρεις μία προσφορά) Επειδή έχω συνεργαστεί προσωπικά μαζί τους, το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι το Support- πολύ δυνατό!
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/24/2018 στις 12:08 ΜΜ, bbs είπε Μπορείς να ρίξεις μία ματιά κι εδώ (Bonus: Από ότι είδα αυτή τη στιγμή έχουν έκπτωση σε εμπορικό λογισμικό, οπότε δε χάνεις κάτι να πάρεις μία προσφορά) Επειδή έχω συνεργαστεί προσωπικά μαζί τους, το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι το Support- πολύ δυνατό! Έχεις κάποια σχέση με την εταιρεία που παραθέτεις; Γιατί βλέπω πως και νέο μέλος είσαι (καλώς ήρθες) αλλά και σε άλλο νήμα πάλι την ίδια εταιρεία προτείνεις... >> Προγραμμα εργασιας στο Excel. (post) ΜΦΧ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα